Nianlm bana vurdu!

hırsızın hiçmi suçu yok arkadaşlar...
şiddet desteklediğimi bişey değil ama yaptırana bakın...hanım efendi istediği afrayı tafrayı yapacak,arabanın kapısını açacak istediği gibi tavır alıcak adam da evet aşkım haklısın aşkım dicek hiç de haklı olmadığı halde

canım bende yaşamıştım 2 yıl önce ona doğumgunu süprizi hazırlamıştım ve en yakın arkadaşının kız arkadaşının göya dogumgunu kutlaması ıcın araması bızım kavga etmemize sebep olmuştu ve giden arabadan ben ınmeye kalkmıştım bıtanemde arabaya mı baksın bana bsy olmasın dıyemı baksın arada kalmıştı ve o anlık sınırle arabayı durdurup yüzüme çok ağır şekilde vurmuştu.ağlamaya başlamıştım o anki halın gözümün önüne geldi ama haksızsın ınan bana o da istemezdiki evlenırken bu gibi seyler bakarken ınsanlar malesef kavaga edıyorlar ama şu var oradan konuşalım dedıgı halde arabadan ınmeye kalkmak nıye oturup o anda konuşmayacaksanız ılerde evlenıncede konuşmayacakmısınız ozamanda evın kapısını açıpmı kaçmaya kalkacaksın.canım bence sen hatalısın o anki davranışını bır daha düşün istersen ve şu var malesef bır tokat atıldımı 2 tarafta çok pişman olup çok acı çekiyor ve uzun süre unutamıyor.

ay iki gündür patladı konu yaa duyan da komaya girmiş sanır.. tamam şiddetin her türlüsü iğrenç konunun en başında arkadaşı ben de uyardım dikkatli olması için ama bir yumruk iki gündür o kadar abartılıyor konu o kadar gündemde ki aklıma eşinden sevgilisinden devamlı dayak yiyen ve derdini kimseye anlatamayıp dayak yediğiyle oturup kalan kadınlar geliyor.. 20 sayfa boyunca herkes sen hatalısın o hatalı diye kendini yiyip durmuş daha da gidr bu..

kimseyi yargılamak bize düşmez diye düşünüyorum zira ortamın ambiansı ne gerektirdiyse öyle davranmıştır arkadaş.. o an yaşadığı stresi hiçbirimiz anlayamayız ki düğün nişan arefelerinde insanların kendinden çıkıştığını çoğumuz biliyoruzdur.. abartmayın bu mevzuyu bu kadar bence bize düşen arkadfaşı ileriye yönelik uyarmak olur sadece.. bu kadar gazete manşeti yapacak ne var anlamadım ben ya...

sana da geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım inşallah bu gördüğün son şiddet olur..ve umarım bütün kadınlar kurtulur bu dertten bigün...

eminim durumun tersi olsaydı ohhhhh iyi yapmışın elin kolun dert görmesin o da kaşınmış sabrını çok zorlamış her insanın sabrının sonu vardır derdiniz.biraz amntık lütfen harun adam akıllı dayak yemediğine duacı olsun bir insan o kadar mı bunaltılır sabrı deennir.ne demek hareket halindeki araçtan inmeye kalkmak.çocukluğunun sonucuna katlansın.bence adam yine iyi bir adam ve kadını cidden seviyor.iyiki ağzını gözünü dağıtmamış.

siz bu genellemelerinizi alışkanlık haline getirdiniz bence. hiçbir tavır şiddeti haklı çıkarmaz, iki cins için de bu böyledir. bu kadar emin olmayın her şeyden lmaz:

arkadaşın da hataları var ama bunun karşılığı şiddet değil, ki zaten nişanlısı da hatasının farkında ki, özür dileyip duruyor.

uzun uzun yorum yapmaya gerek yokşakkıdı
kendinden güçsüze vurmak acizliktir ve bunun bahanesi olmaz:1closedeyes:

Ağır tahrik olmuş resmen

Annem hep :"Kızım kadın kendine dayak attırır."der

Siz resmen adamı çıldırtmışsınız.

Dayak şart mı illa ki yanlış ama yaptıklarınız da az değil

Böyle başlar bu işler... benimki de önce bi tokatla başladı.. yalvardı yakardı ağladı sızladı affet dedi bi daha olmicak söz dedi.. affettim.. ne oldu ? gerisi daha da beter geldi.. her biri öncekinden de şiddetliydi... hepsinde ayaklarıma kapanıp bu son dedi.. hangisi sondu ? ta ki en sonunda sokağin ortasında kafamı camekana vurana kadar arkadaslarımın içinde beni yerden yere atana kadar düzelecek diye bekledim... bir de baktım ki bu adamdan bana ne koca olur ne de yar.. attim yüzüğü ama yasadıklarımı çook zor atlattım.. okuyunca kendi yasadıklarım aklıma geldi =( ERKEK dediğin seni elinin tersiyle değil avcunun içiyle kavrayacak.. kadınının saçının teline zarar vermeyecek... yumruk atan sıkan vuran ellere değil okşayan ellere ihtiyacımız olduğunu bilecek.. bu adama nasıl güveneceksin.. her tartısmada ya gene canımı acıtırsa korkusuyla mı yaşicaksın... ufacık bi el kaldırma bile sevgiyi yerle bir ediyor... ne çok seviyordum onu ama o eller benim hep canımı acıttı... kafam deil yüreğim kanadı kafamı camekana vurduğunda... böyle şeyler aşkı öldürür.. olan walla billa aşka oluyor =(

kızlar bence arkadaş mutlu sona ermiştir bugün buluşacaktı boşuna çenemizi yormuyalım haklarında hayırlısı olsun inş. damat bey hepimizi yanıltır :Saruboceq:

çok mu öfkelendi gitsin duvarı yumruklasın... evden çıksın gitsin sakinleşmeye çalışsın..kadın kendine dayak attırır zihniyetiyle yürümüyor artık işler.. bilinçlenmeliyiz artık...ne derece tahrik olduğu önemli değil kimsenin hakkı yok bir kadına el kaldırmaya.. yerim ben o tahriki kötükedihüso kendi bacısına eniştesi vursa o erkek ne yapar acaba... ben nişanlımdan bu sebeple ayrıldım ve benim abim eşiyle ne zaman tartıssa sinirden deliyede dönse çeker gider uzaklaşır o ortamdan..bi kere elimi kaldırdım vuracaktım aklıma sen geldin bacım çektım gittim ordan hemen dedi... adam istediği kadar çıldırsın gitsin baska seylerden çıkarsın sinirini bizler kum torbası değiliz cnm yaa =(

ne alaka yaa. aynı şey sizin başınıza gelse böyle der miydiniz.
bazı hemcinslerimin böyle sözlerine inanamıyorum yani :1shok::1shok::1shok:
kızcağızın yaptıkları az ya da çok önemli mi yani? önemli olan burda o adamın öfkelenince kendine hakim olabilmesiydi, böyle bi olayda kızın sırtına vuran yarın öbür gün tekme tokat girişir yani klava:klava:klava:

araba hareket ederken böyle bi hareket yapman çok saçma,o sırada allah korusun kaza bile yapabilir,başkalarına bile zararı dokunur bu hareketinin
karşılıklı bi gerilme olmuş ne sizin yaptığınız nede onun yaptığı doğru ikinizde haksızsınız
umarım bundan sonra böyle durumlara mahal vermessiniz

Yazmıcam diyorum ama vallahi tutamıyorum kendimi ...
Hemcinsim diye hiiçte korumaya niyetim yok..
Burda ne erkek yakınım nede konuyu açan bayan yakınım yani burda 3. kişiler tarafından bakıyoruz olaya...
Ve gördüğüm şu ki , bu her zaman böyledir insanlar nişan üstü yada evlilik arifesinde zaten sinir ve stres yaparlar...Madem birşeyler bakıcaksınız önce sen bi bak arkadaşınla yada annenle vs bi göz at sen beğen bi kaç tane sonra onunla çık seçenek sun bunları beğendim karar veremedim sen seç içinden de... Hangi erkek bu kadar alışveriş sıkıntısına gelebilir ? Şunu beğenmem onu beğenmem bu ne ıyhh şuna bakk bu olmaz şu olmazz bazen ben bile kendime sinir oluyorum bazende arkadaşlarım bana sinir oluyor düşünün bir bayan bile sinir olabiliyorsa bu kararsızlığa erkeğin olması çok çok doğal...
Birde zaten toplantıya yetişememe durumunu göz önünde bulundurun... Bazıları demiş işinden önce ben gelirim diye.. Nereye sen geliyorsun babasının işimi ki sallasın toplantılara yada işine geç kalsın?
Hadi onuda geçtim birde senin söylenmen ya zaten adam sinirli niye çeneni tutmuyorsun ki? Niye hala konuşuyorsun? Resmen adamı tahrik ediyorsun adam belki o lafları söylemesen sakinleşicekti bir şey yapmadan...
Ha birde giden arabanın kapısını açmak ne demek?
Delimisin sen bu resmen cahillik.Bu yaptığın hareket bir çok kişinin canına mal olabilir...
Siz kaza yapabilirsiniz nişanlın durumu kurtarayım derken başka bi arabaya çarpabilir o insanlara bişey olabilir yani bu hareketiniz bir çok şeye sebep olabilir. Sizi bu şekilde durdurmuş ama bilerek mi dersen bence o yumruk isteyerek olan bir şey değil refleks olarak yaptığı teleştan dolayı gelen birşey..
Birde demiyormusunuz bayanlar o yüzük hala parmağında mı o şimdi vurduysa sürekli vurur bu adam evlenincede seni döver vs vs vs ne kadar boş laflar bunlar...
Bi insanın içinde varsa evlendikten sonra yapar yine yapar her durumda yapar o sizin dediğiniz ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
Birde sende bşuna ayrılcam deme yani bence ayrılmıcaksın boşuna ağzına sakız yapma ayrılcam diye..
Ve bu kavganın bu stresin bu olayın sonucu sensin haksızsın suçunu kabul et ve ortamı yumuşat derim.. O attığı yumruktan ne kadar bilerekte olmasa zaten pişman olmuş... oh beee yazdım rahatladım.

işin açıkçası ilk okuduğumda vurmak da ne demek ne sebeple olursa olsun vurmamalı diye içimden geçirmiştim ama ...şöyle de bir durum var yani o ortamda o an bunu istemeyerek yapmış olabilir.çünkü adamın sevgilisi araba hareket halindeyken inmeye kalkışıyor...tabi ne olursa olsun vurmamalı ama bazen insanlar istemedikleri şeyleri bir anlık bi öfkeyle yapabiliyor.onun ne sebeple bu hale geldiğine de bakmak lazım öncelikle .ben orda değilidim bilemem tabi ama bence çok da haksız değil.yine söylüyorum keşke kendini tutabilseydi ama sonuçta hatasını anlamış ve özür dilemiş...ayrıca ne kadar da gergin olduğu belli düğün öncesi malum...bence oturup konuşun ama böyle yüzük atmak da onca sevgiye yazık etmek olmaz mı ??eminim seviyosun ki evlenme kararı almışsınız...pişman olma canım kim ne derse desin önce yüreğini dinle derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…