Nianlm bana vurdu!

En kötü alışkanlık el ve ağız alışkanlığıymış.....
Bi kez eli kalkan yine kaldırır. Hemide yumruk...:1shok: Yani yapabileceğinin en güçlüsü.
Bir kez küfreden de devamlı küfreder....

Oğluşum daha ne kadar küçük. Parktaki çocuklardan küfürler öğrendi. Evde kızınca bize söylüyor düşünün yani.....
:uhm:

bana kalırsa nişanlıyken böyle davranan birisi evlendiğinde daha da ileri gidebilir .. değişir diye umut etme ... hakkınızda hayırlısı olsun ...

evlendiğinde dayakları yumrukları devam edecek bilesin, seviyorsan katlanacaksın,
şimdiden saygıdan yoksunsa ne diyeyim evlilik yolculuğu kolay değil

iyi karar ver
!!!! lmaz:

nısanlılık donemınde vurmaya baslayan sonrasınde neyapar demekkı meyıllı sen dıkkat etcanım ne olursa olsun sana vurmamalıyıdı ınsan sgercekten sevdııgıne nasıl el kaldırmaya curret eder

Valla ürperdim okuyunca
Erkekler kadınlar ağlayınca çok sinirleniyolar zaten. Ama ne olursa olsun olmaması gereken bir şey ıyi düşün ilerde de bu tür durumlar olabilir. Evlilik daha başka hemen çekip gidemezsin...

valla ıyı dusun arkadasım
daha nısanlısınız ve sana bunu yapıyor
ıster gergın olsun ıster sınırlı olsun ıster acelesı olsun..
Iyı barı bız de aynısını yapalım sınırlı olunca agresıf olunca.
tavız vrme tellerıne de sureklı cvp verme bırak burnu surtsun.

arkadaşım insanların sinir katsayılarının fazlalaştığı durumlarda üzerlerine giderseniz olacağı bu özelikle araba kullanılırken yaptığınız şeyde hem tehlikeli hemde mantıksız, bence siz sanki bana vur demişsiniz gibi. Normal bir insan kolay kolay çileden çıkmaz. Yani öyle kişiler gördüm ki açıkçası hiç tanımasam bile boğasım geldi, Türkiyede nasıl boğuyorlar insanı, allhtan sabır diledim sevgililerine ve öyle bir eşim olmadığı için şükrettim. İşallah sizde o tip insanlardan değilsinizdir.Çünkü eğer öyle biriyseniz, hiç kimse sakin tepki veremez, ne demek istediğimi bu tip kişilerle karşılaşmış olanlar anlar. Yinede yapılanı doğru bulmuyorum.

genelde hepsi aynı hemen şiddete başvuruyorlar.bir kere yaptıktan sonra gerisi gelir derim ama onu bıraksan bile diğerininde öyle olmayacağının garantisi yok.geneli aynı erkeklerin çok nadirdir şiddet göstermeyen erkek.

Ah be canım hareket eden araçtan inmekte ne demek??
Nye kendini riske atıyorsun sende çok sorumsuzca davranmışsın
Nişanlının toplantısı olabilir..Ama o yetişecek diye alelacele birşeyide beğenmen tuhaf olur zaten..Başka bir güne erteleseydiniz ya
niye kastınız bu kadar kendiniz anlamadım bir türlü..
Seni sakinleştirmeyi neden deneyememiş nişanlınız?
vurmaktan daha mı zormuş?Şimdi böyle yapıyorsa
ilerde neler yapar kimbilir.Annem hep elini alıştırınca gerisi gelirdi derdi
İyi düşün taşın kararını ver,nişanlılık evreleri böyle şeyler için aslında ben olsam ne kadar sevsemde affetmezdim ilerde yumruğu sırtıma değil yüzüme indirir alimallahklava:

ikinizin de büyük yanlışı olmuş, ama onunki daha büyük... Ya evlenince de yaparsa?

ya ikiniz de oruçmuydunuz? ramazan ya aslında hoşgörü ayı ama açlık da kafayıo yedirtebiliyo bazen

cnm benim benimkiyle konuşmuştum bu konuyu o da böyle bişi olsaydı benim işim var sen bak, beğen faturayı yollasınlar bana dedi ..Ay bu erkekler çok odun yaa.. Şaka bi yana onun yaptığı hiç doğru deil ama sen de fazla trip yapmışsın çocuğa işi varmış illa hemen hepsine bakılması mı gerekiodu..

bence fazlasıyla hakketmişin çünkü o da bir insan ve sabrını çok zorlamışın.üzülme sen teşvik etmişin onu buna.kendini bence yargıla.

ben olsam durdurup bi araba sopa çekerdim giden arabanın kapısını açmak da noluyo diye..
baştan sona haksızsınız.

Kesinlikle el kalkmaz,kalkarsa da bir daha inmez.Bir ciğerlerini dökmediği kalmış.
Karşısına geçip en ağır hakaretleri bile etse insan,karşısındakinin şiddete başvurması yanlıştır.
Nişanlın baktı seninle işi zor,arabalardan atlayacak kadar kaprislisin,vurmak yerine yüzüğü koymalıydı eline..
Ama o yüzük elinde,sopası belinde olsun istiyor..
Açılışı yapmış,devamı gelir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…