Yazmıcam diyorum ama vallahi tutamıyorum kendimi ...
Hemcinsim diye hiiçte korumaya niyetim yok..
Burda ne erkek yakınım nede konuyu açan bayan yakınım yani burda 3. kişiler tarafından bakıyoruz olaya...
Ve gördüğüm şu ki , bu her zaman böyledir insanlar nişan üstü yada evlilik arifesinde zaten sinir ve stres yaparlar...Madem birşeyler bakıcaksınız önce sen bi bak arkadaşınla yada annenle vs bi göz at sen beğen bi kaç tane sonra onunla çık seçenek sun bunları beğendim karar veremedim sen seç içinden de... Hangi erkek bu kadar alışveriş sıkıntısına gelebilir ? Şunu beğenmem onu beğenmem bu ne ıyhh şuna bakk bu olmaz şu olmazz bazen ben bile kendime sinir oluyorum bazende arkadaşlarım bana sinir oluyor düşünün bir bayan bile sinir olabiliyorsa bu kararsızlığa erkeğin olması çok çok doğal...
Birde zaten toplantıya yetişememe durumunu göz önünde bulundurun... Bazıları demiş işinden önce ben gelirim diye.. Nereye sen geliyorsun babasının işimi ki sallasın toplantılara yada işine geç kalsın?
Hadi onuda geçtim birde senin söylenmen ya zaten adam sinirli niye çeneni tutmuyorsun ki? Niye hala konuşuyorsun? Resmen adamı tahrik ediyorsun adam belki o lafları söylemesen sakinleşicekti bir şey yapmadan...
Ha birde giden arabanın kapısını açmak ne demek?
Delimisin sen bu resmen cahillik.Bu yaptığın hareket bir çok kişinin canına mal olabilir...
Siz kaza yapabilirsiniz nişanlın durumu kurtarayım derken başka bi arabaya çarpabilir o insanlara bişey olabilir yani bu hareketiniz bir çok şeye sebep olabilir. Sizi bu şekilde durdurmuş ama bilerek mi dersen bence o yumruk isteyerek olan bir şey değil refleks olarak yaptığı teleştan dolayı gelen birşey..
Birde demiyormusunuz bayanlar o yüzük hala parmağında mı o şimdi vurduysa sürekli vurur bu adam evlenincede seni döver vs vs vs ne kadar boş laflar bunlar...
Bi insanın içinde varsa evlendikten sonra yapar yine yapar her durumda yapar o sizin dediğiniz ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
Birde sende bşuna ayrılcam deme yani bence ayrılmıcaksın boşuna ağzına sakız yapma ayrılcam diye..
Ve bu kavganın bu stresin bu olayın sonucu sensin haksızsın suçunu kabul et ve ortamı yumuşat derim.. O attığı yumruktan ne kadar bilerekte olmasa zaten pişman olmuş... oh beee yazdım rahatladım.
Şiddet hiçbir şekilde affedilemez ama sizinki şımarıklık. Ufacık şımarık kız gibi düşüncesizce hareket halindeki arabadan inmeye çalışmalar, beğenememeler filan. Bayağı bir zorlamışsınız adamın sabrını. Ama bu sizi vurmasını haklı göstermez. keşke bağırıp çağırsaydıda o yumruğu atmasaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?