Nianlm bana vurdu!

alkisalkisalkis vereliniortak

her türlü şiddete karşıyım evlilikte ne kadar kötü günler olacak hemen tokata sarılacak bu tip şimdiden hazır ol o vurduğunda senin eller armut toplamasın canım

delikafadulden

biz de eşya alışverişlerinde çok birbirimize girdik ama allaha şükür o noktaya gelmedik atlattık ve evlendik 1 ay oluyor. işin içine şiddet girdiyse saygı yavaş yavaş kayboluyor demektir fikrimce. bence affetme. affetsen de iyice bi süründür...klava:

sen daha önceden gidip beğenseydin sonra birlikte giderdiniz bu olayda yaşanmazdı

eşya alışverişi düğün üstü çok anlaşmazlıklar işte kavgalar oluyo insan kendine hakim olamıyo sizde biras fazla üstüne gittiniz valla anladım kadari ile..
ve hatasını anlamış yani özürde dilemiş ,tabi vurması büyük bi hata ama hakim olamadı demek kendine bence daha fazla üstüne gitme hatasını anlaması bile yeter inş birdaha tekrarı olmaz böyle bişiyin ..
bu dönemlerde sakin ve anlayışlı olmakta fayda var....

valla arkadasım resmen adamın sabrını denemıssın
ama yınede hıc bır neden sana vurmasını haklı duruma getıremez de yanı
ıyı dusun derım..

ecemsi arkadasim hani dün konusucaktin nisanlinla, konustunmu noldu merak ettim vallahbenneyaptımki
okadar yorum yapti arkadaslar bekliyoz canimmirmirmirmir

evet canım bekliyoruz.
inşallah hakkınızda hayırlısı olmuştur.

Şiddet hiçbir şekilde affedilemez ama sizinki şımarıklık. Ufacık şımarık kız gibi düşüncesizce hareket halindeki arabadan inmeye çalışmalar, beğenememeler filan. Bayağı bir zorlamışsınız adamın sabrını. Ama bu sizi vurmasını haklı göstermez. keşke bağırıp çağırsaydıda o yumruğu atmasaydı.

ecemsi açtın konuyu bizlerde yardım etmeye çalıştık
ama sen şimdi bizi gelişmelerden habersiz bırakıyorsun?? kaydirigubbakcemile2
olmaz ki böyle :sinifsinif:
hani buluşçaktınız neler oldu? :1no2:
barıştıysanız çekinme söyle

umarım bizi bilgilendirisin bu konu hakkında.kalbinin sesini dinle arada mantığınada kulak ver ...

ooo daha simdiden baslamis evlenince halinizi düsünemiyorum bile

adami cildirtmissiniz onun icin vurmus diyenleride anlamiyorum

esimi cinnet derecesinde cildirttigim olmustur bana el kaldirmak yerine cep telefonunu kirmayi tercik ediyor
bu yasa kadar babamdan dayak yemedim nisanlimdanmi yiyecem
kusura bakmayin ama ben olsam o nisan yüzügünü kafasina atardim bu kadarda net konusuyorum

kuzuya tamamen hak veriyorum...

Bir davetiyeyi beğenemedin diye laf söylemesi garip geldi.ılerde ne sorunlar çıkarır o zaman nişanlın alışverişte.Bu daha en basiti....Adam böyle söyleniyor basit şeyde, söylenivereceğine,yumruk atacağına (zaten sen beğenmemezlik yapmamışsın ki sadece pahalı gelmiş ona) biraz şartları zorlasaydı senin gönlünü hoş tutup beğendiğin davetiyeyi alsaydı....Beğendiğinle beğenemedin lafı ye bir de yumruk ye üstüne....Hiç çekilesi bir erkek değil....ıstediği gibi gönlünü alsın.Tabi ki alacak.Ayrılma noktasına geldiğinizi düşün.Bunun üstüne bunu düşünecek kız çoktur...Sonra aileler nedeni merak edip öğrenecek..Göreceği tepkileri göze alamaz tabi nişanlın.Elbette özür dilemekten ,yalvarmaktan başka çaresi yok düğün arefesi.....

Çok ayıp etmiş. Evet bencede nekadar özür dilese bu aynı şeyi tekrar yapmayacağı anlamına gelmiyor malesef.

ecemsi aynı olayı bir hafta önce yaşadım anlatıyımda dinleyin arkadaşlar ben sinirli bir yapım vardır bende ecemsi gibi adamı deli ederim konu açtığımdada anlatmışımdır aynı araba olayını bende yaşadım hareket halindeki arabada inmeye çalıştım asdaha kaza yapacaktık sonrada dedimki nekadar salakça bir hareket ama sevgilim yemin ederim vurmadı okadar çileden çıkardım vurmadı burnundan fitil fitil getirdim 2 hafta önce üstelik ben tokat attım yinede yüzünü döndü moreli bozuldu gözünden yaş geldi vurmadı ben nekadar sabırlı ya dedim içimden hangi erkek katlanır dedim resmen eziyet ettim geçen hafta buluştuk şakayla karışık cimcikler ısırır felan ama acısada güler geçerim sevdiği için yapar canımı acıttığını farketmez bir an gülerken eğildim göğüslerim gözükmüş enseme bir tokat patlattı ama çok fazla acımadı ama ben o an dondum kafamı kaldırdım yüzüne baktım gülerken vurdu kafamı kaldırdım yüzüne baktım bu sinirlenmiş kıskanmışmı neyse benim yerimde bir başkası olsada görse ne olcaktı dedi yüzüme baktı güldü ben doldum doldum baktım ben acı çekiyorum o karşımdan gülüyor gözümden pıtır pıtır yaşlar döküldü okadar asi ruhlu kız gitti masum kız geldi canım acımadı ama içim acıdı o tokat kalbime indirildi yüreğim acıdı sonrada özürdiledi sarılmak istedi izin vermedim istemiyorum sarılma istemiyorum seni diye bağırdım sonra beni metroya bıraktı gönlümü aldığını sandı kendisi anlatıyor 3 gün görüşmedim msnede anlatıyor aşkım ellerim kırılsaydıda sana o tokatı indirmeseydim sinirlendim dedi bende güldün ben acı çekerken dedim vallaha sinirden güldüm o an ellirm kırılsaydıda indirmeseydim nekadar sabırlı olduğumu bilirsin bugüne kadar sana bir tokat atmadım sen o metroda boynu bükük giderken koşup durdurmak sarılmak istedim ydayanamadım kenndime kızdım ellerim kırılsaydıda indirmeseydim dedi canım acıyor senin gözünde yaş görünce bebeğim dedi bende soğuk davrandım hiç gülmedim kamerada oda bana böyle davranma soğuk davranma dayanamıyorum aptallığıma ver özürdilerim sana birdaha vurursam ellerim kırılsın dedi ben affettim neden biliyormusunuz arkadaşlar tamam burda benim suçum yoktu ama refleks dışı gelişen bişi oldu çünkü okadar sinirlenmeye arkadaşın yaptığı gibi yaptım tokat attım tekme tokat dövdüm elini kaldırmadı okadar sabırlı bir sevdiğim vardı beni koruma içgüdüsümü kıskançlıkmı dersiniz bilemem ama ben bunu beni çok sevdiği için yaptı dedim kapadım ayrılma kararı alamam seviyorum hemde körü körüne ister evleneyim isterki nişanlı olayım istediğim kadar sinirlendireyim yapmaz o an bişiye kızdı bana zarar vermez bilirim 2 senedirki tanırım gözünden sakınır o derece bunun içinde bitirmek ayrılmak istiyorum gibi şeyler söyleyemedim seviyorum birdaha yapmayacağınıda üstüne basa basa söylerim çünkü ben onu tanıyorum o an bişi oldu işte neyse arkadaşım seninde hakkında hayırlısı bence ayrılırım biter deme vurmaya karşıyım gerçekten sen herifini tanıyonmu birdaha yapıp yapmayacağına kendin karar ver öyle ayrıl yada devam et ama burdaki konuşan arkadaşlar bu arada herkesin yorumlarına saygım var ama bişi söylemeden geçmeyecem arkadaşım birkere vurmuşsa devamı gelir gibi konuşuyorlar bugün bunu yapan evlenince tekme tokart girer diyorlar anacım sen herifini tanıyomusun 1 sene onla sen çıktın kimse onun içini dışını merhametini bilemez senin kadar ben tanıdığım için bildiğim için affettim ama süründürdümde affettim yapmazda birdaha eğer sende böyle benimkide birdaha el kaldırmaz diyosan ama şunu söyleyim kesinlikle süründürmedende bırakma allah hakkında hayırlısını versin üstüne basa basada söyleyim bir ilişki bukadar çabuk bitmez yürek acır dil bitti desede kalp engeller yapma der sevmek sevilmek sevgiye doymak ister

bir daha yapar diye bi sey yok .herkeze 3 sans verilmeli ,nisanlilikta bu sanslar icindir verdiugin sansi kullanamiyorsa ozman net karar alicaksin .tabi bunu yaptiginada pisman ediceksin o ayri .birde is paylasimi yapmalisiniz .yani davetiyeyi once sen git bak bi kac tane beyen sonra ikiniz bakin ve karar verin erkekler bu tarz islerde cok sinirli ve SIKILGAN olabiliyor .boylece daha az gezer daha az sinirlenirsiniz cnm

hemen o adamdan ayrıl hemenklava:allahın sevgili kuluymuşsunki hemen yüzünü göstermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…