ecemsi açtın konuyu bizlerde yardım etmeye çalıştık
ama sen şimdi bizi gelişmelerden habersiz bırakıyorsun?? kaydirigubbakcemile2
olmaz ki böyle :sinifsinif:
hani buluşçaktınız neler oldu? :1no2:
barıştıysanız çekinme söyle
ecemsi aynı olayı bir hafta önce yaşadım anlatıyımda dinleyin arkadaşlar ben sinirli bir yapım vardır bende ecemsi gibi adamı deli ederim konu açtığımdada anlatmışımdır aynı araba olayını bende yaşadım hareket halindeki arabada inmeye çalıştım asdaha kaza yapacaktık sonrada dedimki nekadar salakça bir hareket ama sevgilim yemin ederim vurmadı okadar çileden çıkardım vurmadı burnundan fitil fitil getirdim 2 hafta önce üstelik ben tokat attım yinede yüzünü döndü moreli bozuldu gözünden yaş geldi vurmadı ben nekadar sabırlı ya dedim içimden hangi erkek katlanır dedim resmen eziyet ettim geçen hafta buluştuk şakayla karışık cimcikler ısırır felan ama acısada güler geçerim sevdiği için yapar canımı acıttığını farketmez bir an gülerken eğildim göğüslerim gözükmüş enseme bir tokat patlattı ama çok fazla acımadı ama ben o an dondum kafamı kaldırdım yüzüne baktım gülerken vurdu kafamı kaldırdım yüzüne baktım bu sinirlenmiş kıskanmışmı neyse benim yerimde bir başkası olsada görse ne olcaktı dedi yüzüme baktı güldü ben doldum doldum baktım ben acı çekiyorum o karşımdan gülüyor gözümden pıtır pıtır yaşlar döküldü okadar asi ruhlu kız gitti masum kız geldi canım acımadı ama içim acıdı o tokat kalbime indirildi yüreğim acıdı sonrada özürdiledi sarılmak istedi izin vermedim istemiyorum sarılma istemiyorum seni diye bağırdım sonra beni metroya bıraktı gönlümü aldığını sandı kendisi anlatıyor 3 gün görüşmedim msnede anlatıyor aşkım ellerim kırılsaydıda sana o tokatı indirmeseydim sinirlendim dedi bende güldün ben acı çekerken dedim vallaha sinirden güldüm o an ellirm kırılsaydıda indirmeseydim nekadar sabırlı olduğumu bilirsin bugüne kadar sana bir tokat atmadım sen o metroda boynu bükük giderken koşup durdurmak sarılmak istedim ydayanamadım kenndime kızdım ellerim kırılsaydıda indirmeseydim dedi canım acıyor senin gözünde yaş görünce bebeğim dedi bende soğuk davrandım hiç gülmedim kamerada oda bana böyle davranma soğuk davranma dayanamıyorum aptallığıma ver özürdilerim sana birdaha vurursam ellerim kırılsın dedi ben affettim neden biliyormusunuz arkadaşlar tamam burda benim suçum yoktu ama refleks dışı gelişen bişi oldu çünkü okadar sinirlenmeye arkadaşın yaptığı gibi yaptım tokat attım tekme tokat dövdüm elini kaldırmadı okadar sabırlı bir sevdiğim vardı beni koruma içgüdüsümü kıskançlıkmı dersiniz bilemem ama ben bunu beni çok sevdiği için yaptı dedim kapadım ayrılma kararı alamam seviyorum hemde körü körüne ister evleneyim isterki nişanlı olayım istediğim kadar sinirlendireyim yapmaz o an bişiye kızdı bana zarar vermez bilirim 2 senedirki tanırım gözünden sakınır o derece bunun içinde bitirmek ayrılmak istiyorum gibi şeyler söyleyemedim seviyorum birdaha yapmayacağınıda üstüne basa basa söylerim çünkü ben onu tanıyorum o an bişi oldu işte neyse arkadaşım seninde hakkında hayırlısı bence ayrılırım biter deme vurmaya karşıyım gerçekten sen herifini tanıyonmu birdaha yapıp yapmayacağına kendin karar ver öyle ayrıl yada devam et ama burdaki konuşan arkadaşlar bu arada herkesin yorumlarına saygım var ama bişi söylemeden geçmeyecem arkadaşım birkere vurmuşsa devamı gelir gibi konuşuyorlar bugün bunu yapan evlenince tekme tokart girer diyorlar anacım sen herifini tanıyomusun 1 sene onla sen çıktın kimse onun içini dışını merhametini bilemez senin kadar ben tanıdığım için bildiğim için affettim ama süründürdümde affettim yapmazda birdaha eğer sende böyle benimkide birdaha el kaldırmaz diyosan ama şunu söyleyim kesinlikle süründürmedende bırakma allah hakkında hayırlısını versin üstüne basa basada söyleyim bir ilişki bukadar çabuk bitmez yürek acır dil bitti desede kalp engeller yapma der sevmek sevilmek sevgiye doymak ister
konu sahibi arkadaşım adamı epeyce zorlamışsın o kadar kaprisli olup ilişkiyi yıpratacak ne var yani
yanlış yapmışsın bence
ha nişanlın daha çok yanlış yapmış o ayrı tabi
ne olursa olsun öfke kontrolü yok demekki
onunla halim selim şöyle kuzu gibi bi hatun geçinir ancak
yoksa siz yakında birbirinizi parçalarsınız alimallah
ya bu kadar kaprisli hiç olmadım olandan da haz etmem yani
bacım yanlış anlama da sen adama tokatı basıyosun
tekme tokat giriyosun
adam senin memcüklerin göründü diye ensene patlatıyo
yaw kızım siz mazoşistmisiniz nesiniz ben anlamadım
sen adama gir sağlı sollu o sana bi tane vursun süründür
bu ne perhiz bu ne lahana şeysi yani
bu kadar erkekleri kul köle edecek kadar ne yapıyonuz anlamıyorumki
hayır ya ben kadın değilim ya da siz elmas kaplı falanmısnız
şöyle kapıma kamyonla gül döken ya da sinirlenince tekme tokat girebileceğim bi herifim olmadı yaw:bbo:
Allahtan da olmadı yani istemem ben öyle erkek(kıskançlıktan yarılan kadın smil şeysi)
üzüldüm ama yalnış yapmışında yine kendi bilceğin şey bişey diyemem hakkında hayırlısını dile
En zor aşamalardan biri de alışveriş faslı zaten.Ben de çok kararsızımdır,yeni evliyim ve alyansımı 2 il gezdikten sonra 3. ilde beğendim ve alabildim.Eşim de tabiki halinden çok memnun değildi,ama sizin nişanlınız gibi bir tepki vermedi asla.Evlilikte bir sürü sorun karşınıza çıkacak şu an bu tarz bir tepki veren daha sonradan kimbilir neler yapar diye düşünmedim de değil:gitme:
neden yanlıs yaptım:uhm:
anam sen herifini tanımıyormusun konuyu açtığında tokat için ayrılacağını yazmıştın ama sonradan birsürü şey çıktı anlaşamıyorduk zaten ayrı dünyaların insanıydık zaten sen bu zamana kadar kimle sevgiliydin yanındaki adamı tanımadanmı onla anlaşmadanmı nişanlandın çevrendeki olan şeylere dur diyemiyormusun kendiliğindenmi oluşuyor o zorladı diye tamamı denir düşünürsün taşınırsın içinde çözümlersin yav bu beni haketiyormu ben onu hakediyormuyum dersin bir karara varırsın nişanlanırsın bir karara varırsın evlenirsin sevgili olmadan öncede öyledir huyunu suyunu bilmesen bile oturmasına kalkmasına davranışlarına bakar çıkarsın yani anam sen el koymadınmı senden habersizmi gelişiyor istemedenmi oluyor zorla silah zoruylamı kesin net bir karar ver ayakları yere basan bir hatun olarak ne istediğine kendin karar ver millet seni yönlendirmesin hayatını onlar yürütmesin demek istediğimi anlamışsındır umarım kırmamışımdır seni umarım
madem en basında kısılıklerınız uyusmamıs ve bırbırınızı degıstırmeye calısmanızı gormedınız mı?. sızce o kısının zoruyla nısan oldu dıyosunuz nısanı bozmayı bılıyosanız daha erkende dıyebılırdınız sanırım...herseyı bozmussunuz ve hala onun sevgısınden suphe edıyosunuz ne sebeple ayrılılıgı eşlestırıyosunuz..
yazık okadar emege masrafa nısanlınız borc harc ıcınde cırpınıp yapar ıken sız aceba elegule karsımı barısmak ıstıyo dıye sevgısınden supheler duyupda gelecektekı kısılerı dusunuyosunuz..karsıma nasıl bırı cıkıcak daha kotulerı cıkarmı derdındesınız..
sızın yapdıklarınız cokmu dogru sızce..ıkı gun ıcınde ayrıldınız ve buınları dusunuyosunuz sasırdım dogrusu..hayat bukadar basıtlestımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?