Nianlm bana vurdu!

laelaelaelaelaebizden niye çekinecek ki arkadaş anlamadım ben bunu kafamçokkarıştı

ohhh maşşallahadamı şamar oğlanına çevirmişsiniz ondan sonra
tekme tokat girişmişsiniz
bir tokat içinizi acıtmış bence burda yanlış yapıyorsunuz işte insan kendisine yapılan bir harekete bu kadar üzülüyorsa ondan kaç kat fazlasını karşısındakine yapmaz
kısasa kısas

ya bu kadar kaprisli hiç olmadım olandan da haz etmem yani
bacım yanlış anlama da sen adama tokatı basıyosun
tekme tokat giriyosun
adam senin memcüklerin göründü diye ensene patlatıyo
yaw kızım siz mazoşistmisiniz nesiniz ben anlamadım
sen adama gir sağlı sollu o sana bi tane vursun süründür
bu ne perhiz bu ne lahana şeysi yani
bu kadar erkekleri kul köle edecek kadar ne yapıyonuz anlamıyorumki
hayır ya ben kadın değilim ya da siz elmas kaplı falanmısnız
şöyle kapıma kamyonla gül döken ya da sinirlenince tekme tokat girebileceğim bi herifim olmadı yaw:bbo:
Allahtan da olmadı yani istemem ben öyle erkek(kıskançlıktan yarılan kadın smil şeysi)

konu sahibi arkadaşım adamı epeyce zorlamışsın o kadar kaprisli olup ilişkiyi yıpratacak ne var yani
yanlış yapmışsın bence
ha nişanlın daha çok yanlış yapmış o ayrı tabi
ne olursa olsun öfke kontrolü yok demekki
onunla halim selim şöyle kuzu gibi bi hatun geçinir ancak
yoksa siz yakında birbirinizi parçalarsınız alimallah

doğru söylemişsinn..'onunla halim selim şöyle kuzu gibi bi hatun geçinir ancak'.cok haklı bu sözün zaten bitti...resmen ayrıldık..hem de cok iğrenç sekilde..offff bayram sonu düğünüm vardı hersey berbat oldu..ama başından berii ben onu o beni değiştirmeye calısıyordu bunu cok iyi anladım..haliyle içimde inanılmaz bir boşluk var ama bu sevgiğim için mi sogudugum için mi anlamıyorum..evlilik derdim yokken cıktı karsıma nişanı bile onun baskısı ve kaprisi yüzünden yapmıstım yoksa benim için daha önümde cok zaman vardı daha 7,8 aylık sevgiliyken nişanlanmıstık..yaa karakter olarak cok dürüst bi insandı ama biz kişilik olarak ve beklenti olarak da anlasamıyorduk ona ragmen zorluyorduk kendimizi...cünkü iyi bir insandı ani sinirlenmeleri hariç....offff napcam ben yaaa düzenimi altüst etti ya nişandan ayrılmıs demeleri umrumda değil ama 20 gün sonra düğün olcakken ayrılmak daha fena ..birde onu düşünüyorum kaç milyar masraf yapıldı mobilyalar vs..vs..hersey.zengin birisi olsa elbette düşünmezdim ama hersey borcla harcla yapılmıstı..benim ailemin maddi durumu cok iyi idi..dayanısma vardı aileler arasında ama kıymetim bilinmedi..o istemeye istemeye bitirdim gerci hala ümidi vardır onun amaaa aklıma su geliyor acaba hersey hazır rezil olmayalım mı diye o kadar barısmak istedi..yoksaaa maddi harcamalardan mı..yoksaa gercekten sevgisinden mi..yoksa yoksaa o da ben gibi korkuyor mu iyi biri cıkmaz karsıma beni cekecek diye..hangisi acaba...off artık sevgisinden bile emin olamaz gibiyim allahım ne durumdayım ben yaa ayrıca içimde bi korku var nişanlım böle diye ayrılmısken ilerde hadi kötü insan çıkarsa karsımaaa off alllahım sanrım baska biriyle evliliği unutmam lazım......

Son düzenleme:
En zor aşamalardan biri de alışveriş faslı zaten.Ben de çok kararsızımdır,yeni evliyim ve alyansımı 2 il gezdikten sonra 3. ilde beğendim ve alabildim.Eşim de tabiki halinden çok memnun değildi,ama sizin nişanlınız gibi bir tepki vermedi asla.Evlilikte bir sürü sorun karşınıza çıkacak şu an bu tarz bir tepki veren daha sonradan kimbilir neler yapar diye düşünmedim de değil:gitme:

hiç sorma anam etmediğim kalmadı birde üstüne tokatı yedim süründürdüm yinede ayrılmıyor işte ama artık okadar değilim seviyom herifimi iyidir severde beni üzerime titrer valla onuda bildiğim için ayrılık kararı bile almam kurban olurum ona ben bak benimde hakkımı yeme bendi onun üzerine titrerim ona verdiğim değeri kimseye vermem gözümden sakınırım anam karşılıklı yani azda biraz çekecek herzaman iyi hoş denmezya ozaman ne tadı kaldı azcıkta tuzu biberi olcakki ilişki doyumsuzlaşsın vallaha kavga edince tekme tokatta girdim ama ben aşkıma bitiyom çok çok seviyorum

anam bende bu kadınların kararsızlıklarını anlamam ya arkadaşımla alışverişe gideriz yarım saat 1 saat bir mağazada çıkamayız beğenemez kararsızlıktan onumu alsam bunumu alsam ben sıkılırım aman ne biliyosan öyle yap derim sen nasıl alış veriş yapıyorsun deyince anlatımda dinleyin çok şaşıracaksınız benim herşeyim dakiktir bir mağazaya girerim alıp çıkmam parayı ödemem 5 dakka sürmez yemin ederim öyle ya ama şöle bir yapım var mağazaya girdimmi önce 1 dakka göz gezdirrim bakarım bedenimide biliyorum tamam bu bu bana yakışır derim giymimde 2 dakkayı alsa gerçektende yakışır parayı ödememde 2 dakka hadi para ödeme felan uzadı debem 10 dakkadan fazla kalmam bir mağazada her konuda dakikimdir gideceğim yere hiç bizaman geç kalmam dakikası dakikasına ordayımdır ne beklemeyi severim nede bekletmeyi bu nişanmış ev hazırlığıymış alyansmış benim herif çok şanslı olcak rekor kırdım evde hazırlanıp çıkmam makkajımı bile yapıp üzerimi giyip çıkmım 15 dakkayı alıyor onun için uykudan tasarruf ediyorum sabah erken kalkıpta 1 1 buçuk saat kendime çeki düzen vermekle geçmiyor günüm hehehe dakikikm dakiksin sizde dakik olun arkadaşlar vallaha gün içerisinde çok işe yarıyor ne sıkıloyursunuz nede sinirleniyorsunuz

nişanlıyken sırtına yediğin yumruğu evlenince suratına yersin

bence en doğrusu canım sna ne hakla vuruyor ki.Yinede derler ya her şerde 1 hayır vardır diye

neden yanlıs yaptım:uhm:

anam sen herifini tanımıyormusun konuyu açtığında tokat için ayrılacağını yazmıştın ama sonradan birsürü şey çıktı anlaşamıyorduk zaten ayrı dünyaların insanıydık zaten sen bu zamana kadar kimle sevgiliydin yanındaki adamı tanımadanmı onla anlaşmadanmı nişanlandın çevrendeki olan şeylere dur diyemiyormusun kendiliğindenmi oluşuyor o zorladı diye tamamı denir düşünürsün taşınırsın içinde çözümlersin yav bu beni haketiyormu ben onu hakediyormuyum dersin bir karara varırsın nişanlanırsın bir karara varırsın evlenirsin sevgili olmadan öncede öyledir huyunu suyunu bilmesen bile oturmasına kalkmasına davranışlarına bakar çıkarsın yani anam sen el koymadınmı senden habersizmi gelişiyor istemedenmi oluyor zorla silah zoruylamı kesin net bir karar ver ayakları yere basan bir hatun olarak ne istediğine kendin karar ver millet seni yönlendirmesin hayatını onlar yürütmesin demek istediğimi anlamışsındır umarım kırmamışımdır seni umarım

Son düzenleme:
merhabalar a.s. nişan alışverişi çok stresli olabilir.işleri yoğun,yorucu bir iş temposu olabilir.bunlar "şiddete maruz kalmış bir bayana söylenebilecek bahanelerde olabilr erkek tarafından" fakat bir gerçek varki şiddet varsa ortada bu ilişki zaten devam etmez.saygı bitti diyorsunuz saygısız bir ilişki ne kadar saglam olur bugun bunu yaparn yarın oburgun daha buyuk sinir stres harplerinde sizi tekme tokatta dövebilir..bence ilişkiyi sonlandırmakla dogru bir hamle yapmışsınız. sevgiler

madem en basında kısılıklerınız uyusmamıs ve bırbırınızı degıstırmeye calısmanızı gormedınız mı?. sızce o kısının zoruyla nısan oldu dıyosunuz nısanı bozmayı bılıyosanız daha erkende dıyebılırdınız sanırım...herseyı bozmussunuz ve hala onun sevgısınden suphe edıyosunuz ne sebeple ayrılılıgı eşlestırıyosunuz..
yazık okadar emege masrafa nısanlınız borc harc ıcınde cırpınıp yapar ıken sız aceba elegule karsımı barısmak ıstıyo dıye sevgısınden supheler duyupda gelecektekı kısılerı dusunuyosunuz..karsıma nasıl bırı cıkıcak daha kotulerı cıkarmı derdındesınız..
sızın yapdıklarınız cokmu dogru sızce..ıkı gun ıcınde ayrıldınız ve buınları dusunuyosunuz sasırdım dogrusu..hayat bukadar basıtlestımı..

hayat zaten zor birde siz hatunlar zorlaştırmayın sevdiğiniz adamsa bir alyans beğenmek bir koltuk beğenmek bukadar zor olmamalı yemin ederim böyle tarz şeylerde para göz değilimdir yanımda olsun omuzuna kafamı koyduğumda huzur buluyorsam bir halının üzerinde yıllarımı geçirmeye razıyım sevdiğim yanımda o beni sevdikten sonra elinde olduktan sonra zaten yapar ama ben onu beğenmiyorum şu olmaz bu olur alyansımı beğenmedim gibi şeyleri sevmim alyansmı isterki modeli kıytırık olsun sonuçta kalben birbirinize bağlısınız o alyans semboldür yani onun düşündükten sonra parmağındaki alyıns kötümü duruyor güzelmi bırak millete kötü gözüksün sen güzel görüyormusun ya anam benmi farklıyım bu hatunlar buldumcuk delisimi anlayamadım siz sevdiğiniz adamla evlenmiyormusunuz hadi görücü usulü olsa anlarım derimki kız isterde ister onlarda yapmak zorunda derim severek evlendikten sonra ya yanındamı yetmezmi arkadaşlar gerçekten bazen biz hatunlar sınırları aşıyoruz helede şu kararsızlık konusunda en iyisini en güzelini isteme konusunda aşırıya kaçıyorsunuz kendinize dur demesini bilin kesin şimdi diyeceksinizki insan hayatında birkere evleniyor herşey güzel özel olsun derseniz bende siz kendinize göre haklısınız ama bana göre saçma benim o olmuş bu olmuş mezara götürmeyecem 3 günlük dünya bugün varız yarın yokuz yanımdamı sevdiğimii satmışım bu dünyanın malını parasını

ufff hayır yaaa..aslında karakter olarak tek gecerim benim ondan özel beklentilerm ve olmaynlar hariiç ama su gercegi göz ardı edemem aramızda sorunlar yokken süppperken sadece tek bir yumruk yediğim için ayrılmadıkk..dürüstce bunu kendime de itiraf ediyorum sanrım..yani su var şiddet olmasaydı belki diğerleri zamanla o bana ben ona benzeye benzeye gidebilirdi cok sıkıntı değildi bu ama son olay şiddete eğimli oldugunu farketmem..aslında bu yönde bi kaç bişey olmustu ama bana değildi mesala bi kere bi adamla dövüşmeye kalkmıstı bi kaç kere trafikte kızdı köpürdü küfretti ama anlasmtk küfür etmemk içn kendini zorlycaktı sonra iki defa da minibüscyle takısmıstı off bunlar vardı ama ben bana uyguladıgı birşeyi görmedgm için o kadar uyanmamstm ..hersey hallolabilr ama şiddet nasıl olcakkk olmazdı dimiii ya olmazdı...

Son düzenleme:
eşlerin ikisi de sinirli ise ve susmayı bilmeyip üstüne üstüne gidiyorlarsa bu evlilik çok yürümez gibi geldi bana kusura bakma canım...

söyledklerine birbir katılıyorum su benim yazdıklarıımı baska bi bayan söylese kimbilir neler yazardım bende..ama yemin ederim inanılmaz durum içndeym hayatımda böle bi döenm hiç yasamadım bu kadar sıkıntı cekmedm 2,5 aydır regl olmuyorum sanrım stresten.. içimde sorunlarım var onunla ilgili cözemediğim..bunları cözemezken birde yumruk olayı herseyi berbat etti..acaba yasım 23 daha evliliğe hazır degilken evleniyor oldugum için mi böyle hissediyorum diye düşünürken o tek yumruk herseyi alt üst ettiii.sunu anladım nişanlımın kontrol mekanızması yok bunu anlamkta beni iyice çökertti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…