ikinizde suçlusunuz.bence.ne olursa olsun arabanın kapısını açmayacaktınız.bence fitili siz ateşlemişsiniz
Inanamiyorum ya bu yoruma.
Erkekler alisverise giciktir bilirim, ama nasilki kari almasini biliyorsa, bunlarada katlanip burun kirin etmeyecek beyfendi!
Bu sonucta dügün icin bir alisveris, kendi evlerinin perdesi,koltugu,tvsi herneyse.
Bu tavirlari kizcagazi üzmüs ki, kizda arabadan inmek istemis, o an cok üstüne gitti belki.
Ama bu asla nisanlisinin ona yumruk atmasi gerektigini göstermez..
Isterse cadinin biri olsun, cok dir dirci bir olsun, yine kimsenin kimseye dayak atma, vurma, tekmeleme gibi bir hakki YOK-TUR!
Böyle başlar bu işler... benimki de önce bi tokatla başladı.. yalvardı yakardı ağladı sızladı affet dedi bi daha olmicak söz dedi.. affettim.. ne oldu ? gerisi daha da beter geldi.. her biri öncekinden de şiddetliydi... hepsinde ayaklarıma kapanıp bu son dedi.. hangisi sondu ? ta ki en sonunda sokağin ortasında kafamı camekana vurana kadar arkadaslarımın içinde beni yerden yere atana kadar düzelecek diye bekledim... bir de baktım ki bu adamdan bana ne koca olur ne de yar.. attim yüzüğü ama yasadıklarımı çook zor atlattım.. okuyunca kendi yasadıklarım aklıma geldi =( ERKEK dediğin seni elinin tersiyle değil avcunun içiyle kavrayacak.. kadınının saçının teline zarar vermeyecek... yumruk atan sıkan vuran ellere değil okşayan ellere ihtiyacımız olduğunu bilecek.. bu adama nasıl güveneceksin.. her tartısmada ya gene canımı acıtırsa korkusuyla mı yaşicaksın... ufacık bi el kaldırma bile sevgiyi yerle bir ediyor... ne çok seviyordum onu ama o eller benim hep canımı acıttı... kafam deil yüreğim kanadı kafamı camekana vurduğunda... böyle şeyler aşkı öldürür.. olan walla billa aşka oluyor =(
çok mu öfkelendi gitsin duvarı yumruklasın... evden çıksın gitsin sakinleşmeye çalışsın..kadın kendine dayak attırır zihniyetiyle yürümüyor artık işler.. bilinçlenmeliyiz artık...ne derece tahrik olduğu önemli değil kimsenin hakkı yok bir kadına el kaldırmaya.. yerim ben o tahriki kötükedihüso kendi bacısına eniştesi vursa o erkek ne yapar acaba... ben nişanlımdan bu sebeple ayrıldım ve benim abim eşiyle ne zaman tartıssa sinirden deliyede dönse çeker gider uzaklaşır o ortamdan..bi kere elimi kaldırdım vuracaktım aklıma sen geldin bacım çektım gittim ordan hemen dedi... adam istediği kadar çıldırsın gitsin baska seylerden çıkarsın sinirini bizler kum torbası değiliz cnm yaa =(
Inanamiyorum ya bu yoruma.
Erkekler alisverise giciktir bilirim, ama nasilki kari almasini biliyorsa, bunlarada katlanip burun kirin etmeyecek beyfendi!
Bu sonucta dügün icin bir alisveris, kendi evlerinin perdesi,koltugu,tvsi herneyse.
Bu tavirlari kizcagazi üzmüs ki, kizda arabadan inmek istemis, o an cok üstüne gitti belki.
Ama bu asla nisanlisinin ona yumruk atmasi gerektigini göstermez..
Isterse cadinin biri olsun, cok dir dirci bir olsun, yine kimsenin kimseye dayak atma, vurma, tekmeleme gibi bir hakki YOK-TUR!
vereliniortakkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisKİMSENİN KİMSEYE VURMA HAKKI YOK SEBEP NE OLURSA OLSUN.SONUÇTA DÜĞÜN OLACAK O GÜNLER BİR KERE GELİYO O EŞYALAR O HEYECENLA BİR KERE ALINIYORR.TABİKİ EN GÜZEL ŞEKİLDE OLACAK.TABİKİ GÖNLÜ NEYİ SEVDİYSE O OLACAK .AMAN NİŞANLIM SİNİRLENMESİN DİYE SAÇMA SAPAN SEVMEDİĞİ BİŞEYİ ALSA SÜREKLİ İÇİNDE KALACAK HEVESİ KURSAĞINDA KALACAK BEĞENEMEDİM DİYE.BİDE İLK ALIŞVERİŞ OLDUĞU İÇİN DAHADA ÖNEM KAZANIYOR.NİŞANLISININDA BUNLARI BİLMESİ EN AZ KIZ KADAR DEĞER VERMESİ GEREKİYORDU BU TÜR ŞEYLERE.HİÇ OLMAZSA DEĞER VERMESE BİLE SEVDİĞİM KADININ GÖNLÜ OLSUN NEYİ BEĞENİRSE O OLSUN DİYEBİLİRDİ.YADA KIZ İÇİN ÖNEMLİ OLAN Bİ KONUYSA EĞER SAYGI GÖSTEREBİLİRDİ.KIZA Bİ ALIŞVERİŞ APTIRMAMIŞ BEĞENDİRMEMİŞ DOĞRU DÜZGÜN.BURNUNDAN GETİRMİŞ RESMEN GÜZELİM GÜNLERİN.ARKADAŞIMDA HALİYLE ÜZÜLMÜŞ SİNİRLENMİŞ VE ÖYLE DAVRANMIŞ.DURDUK YERE DELİRMEMİŞ SONUÇTA...VE EN GÜZELİ AYRILMAKTI ARKADAŞIMDA DOĞĞRU OLANI YAPMIŞ ZATEN.BİRŞEYİ BİKERE YAPINCA DEVAMI GELİR SONUNDADA YALAMA OLUR.BAŞINDAN ÖNÜNE GEÇMEK GREKİR.alkışlıyorum buradan :ecrin_bebek:
ayrıca bi kadının vurmasıyla erkeğin vurması arasında fark vardır.
birincisi erkek eli çok daha ağırdır bu herkesin bildiği.
ikincisi kadınlar daha duygusaldır anlık tepki konusunda, erkek bu konuda katalizördür beraberliklerde. bi erkek el kaldırıyosa bi kadın gibi "anlık siniriyle" yapmaz bunu, önceden aklından geçirdiği için yapar. aramızdaki fark, beyinlermizin çalışma şekli bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?