akannehirakannehirsen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2
ne guzel yaşar gıdersın bu hayatta az hoşgoru gerekır bu konuya bence..
onuda eklesek tamam olcak..ya şahsen ben arac kullanırken yanımdakı bırısı boyle yapsa vallahı basar gaza atardım ucurumdan ..
iyi hoş yazmıssınız da ben ayrı bakıp o ayrı parayı ödeyecekse evlilik neden paylasmak neden...o benimle böyle zamanlarda yanımda olmayacakta ne zaman yanımda olacak..yarın öbür gün baska seyler için de tartısırız diye ayrı ayrı mı yapalım bazı seyleri..allahım yardım etsin bana cok zor durumdayım..kararsızlık bi tarafta,saygısızlık bi tarafta en önemlisi de onun sevgisini tasıyan su lanet kalbim bir tarafta..keşkee demekten cok korkuyorum..ayrıldıktan sonra veya evlendikten sonraaaa farketmezzz keşke demememk için düşünmem lazım ama daracık bir cember içindeyim düşünemiyor karar veremiyorum en kötü durumdayım cünkü kararsızım..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir sözünü hep söylerim ama uygulayamıyorum suanda..surda 20,25 günüm kaldı allahım yardım et..
Daha önce şiddete başvurdu mu hiç? Bunun ilk ve son olması biraz da sizin elinizde.Siz hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız nişanlınız yüreğinizde derin yaralar açan o yumruğu unutup belki de ilerde ''şiddet''davranışını pekiştirecek.Ne yapıp edin surat asın,konuşmayın...artık hangi şekilde olursa tepkinizi ortaya koyun.Hatta korkutun onu.Korksun sizden.Yaptığının ne kadar affedilmez olduğunu anlasın.Anlasın ki en uyduruk bir konuda bile sinirlerine hakim olmayı,kadına el kalkmayacağını öğrensin.
peki vurduguna emin misin? biraz itis kakis ortami olmus cunku belki sizin inmenizi engellemeye calismistir?
ne iyiniyetliyim degil mi:1rolleyes:
sende çok üstüne gitmişsin,ama buda seni tokatlayacak anlamına gelmiyo...bir süre görüşmeyin..iyi düşünün..
hayır ilk defa oldu..eve gelir gelmez uyudum..arıyordu acmadım saatler sonra actım ve ayrılma kararı aldıgımı söyledim ben yapmam sensiz felan filanlı seyler söyledi...normalde böyle sözler duymam ondan duygularını içinde yaşar dısarı aksettiremez..her neyse..yarın yüzyüze konusalım dedi konusalım ama kararım kesin dedim olamaz vazgecmem vs şeylerr söyledi..sana kızgın değilim sadece üzgünüm dedim seni hatırladgımda keske böle bi sebepten ayrılmıs oldugumuzu hatırlamasaydım felan dedim o da elim kırılsaydı felanlı seyler söyledi herseyi yapmaya razııyım ayrılma birşeyler iste benden felan dedi..hatta arabada diyodu beni teselli ederken hadi sende bana vur ne olur diye yalvarıyordu sanki evcilik oynuyoruz..yarın görüşcez ama gecmişin hatrına dedim o zannediyor ki yüzünü görünce yumusayacagım..ama su bi gercek onun karsına kesin olarak ayrılmak için gitcem ama bunu yapcam mı bilmiyorum..birde aksam yemegnden beri tellerim kapalı..aslında içim acıyor cünkü o stresli olduugnda hep kaşınır..şimdi sabaha kadar kaşıncak ve bi yerlerini cizicek..ne sacma dimi o bana vursun ben onun ciziğini düşüneyim..ne biçim dünya bu yaaa
öyle olsa o kadar özür dilemezdi ki akannehir
peki vurduguna emin misin? biraz itis kakis ortami olmus cunku belki sizin inmenizi engellemeye calismistir?
ne iyiniyetliyim degil mi:1rolleyes:
hayır ilk defa oldu..eve gelir gelmez uyudum..arıyordu acmadım saatler sonra actım ve ayrılma kararı aldıgımı söyledim ben yapmam sensiz felan filanlı seyler söyledi...normalde böyle sözler duymam ondan duygularını içinde yaşar dısarı aksettiremez..her neyse..yarın yüzyüze konusalım dedi konusalım ama kararım kesin dedim olamaz vazgecmem vs şeylerr söyledi..sana kızgın değilim sadece üzgünüm dedim seni hatırladgımda keske böle bi sebepten ayrılmıs oldugumuzu hatırlamasaydım felan dedim o da elim kırılsaydı felanlı seyler söyledi herseyi yapmaya razııyım ayrılma birşeyler iste benden felan dedi..hatta arabada diyodu beni teselli ederken hadi sende bana vur ne olur diye yalvarıyordu sanki evcilik oynuyoruz..yarın görüşcez ama gecmişin hatrına dedim o zannediyor ki yüzünü görünce yumusayacagım..ama su bi gercek onun karsına kesin olarak ayrılmak için gitcem ama bunu yapcam mı bilmiyorum..birde aksam yemegnden beri tellerim kapalı..aslında içim acıyor cünkü o stresli olduugnda hep kaşınır..şimdi sabaha kadar kaşıncak ve bi yerlerini cizicek..ne sacma dimi o bana vursun ben onun ciziğini düşüneyim..ne biçim dünya bu yaaa
:roflol::roflol: hemde biraz fazla cok iyi niyetlisin, okadarini ayird etmisdir heralde arkadas:sinifsinif:
sey gibi oldu burhan gibi aslinda ben yogum olm yogum:1ninca:
ay ya kendine zarar veriyormuş peki evlenincede sana zarar vermeyecekmi yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?