Nianlm bana vurdu!

Stresli olduğunuzdan dolayı olsa gerek ikinizinde yaptıkları hiç hoş değil...
sende hatalısın o da...
Ne olucak şimdi?

valla arkadaşım nişanlıyken senin sırtına yumruk atacak hakkı görüyorsa kendinde evlenincee kusura bakma ama ağzını gözünü yamultur bu insan senin.çünkü aynı evi paylaşacaksınız herkes yaşamışştır evliliklerin ilk yılları saçma sapan kavgalarla doludur alışverişte bunu yapan adam ev içinde ne yapar sen düşün artık tahammül edemez o ilk yıl sendromlarına.Allah kolaylık versin ne deyim..

bence de bu saatten sonra ayrılmayacağın ortada ama iyice süründür bari..ayrıl demek kolay ama hani derler ya bekara karı boşamak kolay diye..anlıyorum ben seni..bu aşamaya geldikten sonra çok zor ayrılmak..sevdiğin de ortada ki hala onu düşünüyosun..malesef çoğu erkekte bu şiddet eğilimi var..sevgilim bi kere sinirle kolumu sıkmıştı ve 1 hafta yüzüne bile bakmadım.şuan çok şükür bişi yok ama bunun garantisi yok..bazı insanlar sinirlenince bambaşka biri olup çıkıyor ve ne yazık ki insanlar yıllarca evli kaldığı kişileri bile tanıyamıyorken bu tamamen şans....senin sınırı çizebileceğine eminim

aynen katılıyorum cnm

ecemsi su kasinma cizme olayini bi aydinlatsana canim, yani baya baya zarar veriyormu kendine
sadece stressli oldugundami yapiyor yoksa sinirli oluncadami ,hala anlamadim ben ya:gitme:

nasi yani kasincak biyerlerini cizcek, stresli olunca kendine zararmi veriyor:sinifsinif::1shok:

hayır canım o anlamda değil,stresli zamanlarında kaşınır hani bildiğin kasınma yani tırnaklarıyla kaşınır:)ama kaşıdıkca haliyle kaşınma duygusu olusunca kaşıyor kaşıdıkca ciziyor sagını solunu yani istem dısı oluyor yani siz bazı cisimlerle kendine işkence felan yapıyor sandınız sanrım ayy ilahi güldürdünüz beni teşkkür ederim

Sana bir şey söyleyimmi sen şimdi boşuna ondan ayrılıcam deyip durma çünkü ayrılmıcaksın...
Eğer bir insan gerçekten ama gerçekten bi ilişkiyi bitiricekse ayrılıcam kelimesini kullanmalı laf olsun diye kızgın diye vs ağıza sakız yapmamalı bu ayrılık kelimesini....

EEE arkadaşım saatlerdir dertleşiyozz fikirlerimizi yazıyoruz konu açan ark. söyle bakalım napmaya karar verdin hmmm

cok teşekkür ederim samimi yorumun için amaa ayrılmayacagın ortada demişsin ya bu konuda emin değilim işte..

ossun canim sen yeterki gül , ben yanlis anlarim farketmezkaydirigubbakcemile3
bak iste aradaki farka kasininca biyerleri cizilcek diye üzülüyon sen ama o napiyo yumrugu indiriyo ici ciz etmiyokaydirigubbakcemile
hem ne üzülüyon birak kasinsin uyuz ceksin cezasini (ne caza ama devede kulak peh-tatlicadiarzu- neyse hic yoktan iyidir:icecream:)

ecemsi su kasinma cizme olayini bi aydinlatsana canim, yani baya baya zarar veriyormu kendine
sadece stressli oldugundami yapiyor yoksa sinirli oluncadami ,hala anlamadim ben ya:gitme:

mesala şimdi üzgün ya yataga giriyor uyuyor ama uyurkende kaşınıyor ve sagını solunu kaşımaktan kanatabiliyor..uyumazken de stresliyken kasınıyor ama baktı kaşınan yer vahimleşiyor o zaman kendini kaşımamak için tutuyor stresli şey neyse beyninde veya gercekte hallolmussa kasıntı geciyor tabi stresliyken heran kasınıyor demedim özellikle uyurken daha cok kasınıyor yani o zaman serileşiyor

kaç bacım kaç,
evlilik çok daha yüklü bir strese gögüs germeyi gerektirecek bir müessese çünkü...
şimdiden tepkisi bu olursa allah muhafaza...

tamam anladim simdi oh be zemuszemus
bence bunun sirti kasiniyo, abilerin kuzenlerin filan yokmu söyle de kasisinlar sevabina bi:mymeka:

bu işin özrü filan olmaz bence.çok açık konuşucam onunla evlenilmez,çok üzlürsün.ülkemizdeki şiddet gören milyonlarca kadından biri olursun sende.tamda evlilik arifesinde çok çok kötü olmuş bu ama bi de diğer taraftan bakarsak belki de iyi olmuştur ve gerçek yzün göstermiştir.Allah kolaylık ve şans versin çok zor gerçekten

EEE arkadaşım saatlerdir dertleşiyozz fikirlerimizi yazıyoruz konu açan ark. söyle bakalım napmaya karar verdin hmmm

içimden bi ses ayrılcagımı söylüyor neden dersen evimz hazr..oruclu oruclu bulusuo eve gidiyoz uzanıyoruz yataga sarılıoz inanmaya calısıyoruz duruma felan..ama o zaman bile içimde bi sıkıntı vardı burada ben böle yatamıycam yaa düğün olmayack sanki gibi his olurdu aglayasım gelirdi bu hissi yasadıkca..herhalde hayatım değişeceginden böyle hissediyorum diyordum kendi kendime bir mucize gibi gelirdi sanki hayal de kayboluverecek gibi gelirdi ..birde dün gece rüyamda yüzüğümn parcalndgını görmüştüm yani alyansın cogu yeri parcalanıyor parmagımda takılı ama parmagımda durmasını sağlayan incecik bi kısım kalmstı..Allah hayrlara getirir inş.hem rüyamı hem durumumu.....

9 ay taşıdğı ve 23 senedir besledği Kızına dayak atılıyo ve annen bunları söylüyor ve gözü kapalı emanet edicek seni nişanlına öylemiii.. RABBİM SEN KEÇİLERİME MUKAYET OLL :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…