nicelyshyness diyet günlüğüü

nicelyshyness

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
32
0
16
Merhabalarrrr. 17 yaşındayım. yani herkes tarafından kilo vermenin en basit olduğu düşünülen çağlar. basit kilo vermesine de, 17'nin daha altındaki yaşlar iradenin de en zayıf olduğu yaşlar bence. hatırlarım da benim 2-3 katım yiyen kızlar 1 gram almazken ben katlanarak geri alırdım. hayatın çok adaletsiz olduğunu düşünürdüm. şimdi de çok büyümüş sayılmam ama bakıyorum da kilo vermek zor değil o kadar da. tamam azim gerektiriyor ama amansız hastalıklar kadar kötü mü? şuan üzülerek söylüyorum en yakın arkadaşım meğer ne kıskançmış. üzülüyorum, suratın güzel falan diye kandırdı. sonra ne zaman konu açılsa kilolarımla dalga geçti. tipsiz suratsız olsa da fiziği vardı tabi karşı cinsler onu tercih etti. bu sefer gaza geldim çok. kk'yı takip eden genç kızlar veya hanımlarla motivasyonu sağlamak istiyorum. çünkü kiloluyken moralim hep bozuk en büyük derdim bu sanki kilo versem düzelirim gibi geliyor..... umarım benimle olursunuz birbirimize destek çıkarız.

not: 4 haftadır sabah ve öğlen dokuzlu çay içiyorum çok faydasını gördüm ve abur cuburu çıkardım hayatımdan porsiyonlarımı küçülttüm. 82 kilodan 78'e indim. mutluyum :)

merhabalarr bugün okuldan geldim kendime 2 dilim ekmekle tost yaptım yemek yemek gelmedi içimden. bol bol su da içiyorum tabi. :) bu arada kendimi şizofren gibi hissetmiyo değilim tabi :D

tekrar selammm baştan baştann hepinizin açtığıı konuları okuyorum başarı öykülerini okuyorum tekrar tekrar motive oluyorum, resimlerinizi gördükce adınıza seviniyorum. 30 dakika leslie yaptım. leslie yapmadan önce egzersiz zor geliyordu sonra bir habere rastgeldim. dedim ya Allah korusun elim ayağım bacağım olmasa da bu halde olsam egzersiz yapamasam.... sonra çok şükür ettim Allaha öyle olan kardeşlerimize de sabır diledim. 30 dk leslie yaptım kendime bir ödül verdim. kocaman bir bardak süte kakao koydum. çikolata falan değil keklerimize koyduğumuz kakao. içine 1 tatlı kaşığı bal attım 1 gr da stevia koydum içiyorum. bayılıyorum çikolatalı ve muzlu süte kendimi de böyle ödüllendirdim. şimdi 2 bardak su içeceğim yavaşça. sonra da yatarımmmm :) sizleri seviyorum her ne kadar beni şimdilik görmezden gelseniz de siz benim motive perilerimsiniz umarım hep mutlu olursunuz okuldan zaman buldukca yazıcam size iyi gecelerrrr :)

selammm daha ne güzel yasin 17

benim 17 li yaslarim en güyl yasim di cünkü o yaslarda 63-65 kilo arasiydim simdi ise 87-88

cok dikkat et kendine kilo alma cünkü kilo alirsan 20 li yaslarda daha da alirsin
yediklerine dikkat et spor yap bol su ic verirsin canim
basarilar ...

tesekkür ederimmmm :) giremiyorum fazla zamanım oldu mu yazıyorum. kan tahlili yaptırmıstım doktorum hiç bir engelim olmadığı söyledi kilo vermem icin ben kafamda bitirdim olayımı. olacak bu iş. kaçamak yapmıyorum. arada canım birseyler istiyor tabi istemiyor değil. ama en azından kurduğum kocaman bir hayalim var. öncelikle öz güvenimi kazanacağım. neyse bugün yediklerimi yazayım bari.

uyandığımda: 9lu çay

sabah kahvaltısı: büyük dilim 1 ekmek, bal, 5-6 zeytin,peynir(sınırlama yok peyniri cok seviyorum.) çay

ara: 1 armut

yemekten yarım saat önce 9lu çay

öğle yemeği: 1 hamburger (ketçap mayonez kesinlikle yok) 2 mandalin

ara öğün: 1 elma

akşam: 1dilim ekmekle kendime tost yaptım uyumusum sonra birsey yemedim uyandım saat 22:00'da 1 armut yedim.

suyu aksatmıyorum 2 litre icemesem de bazen 1.5 litre falan iciyorum. tatlı ihtiyacı icin kuru üzüm fındık kesinlikle öneririm. büyükler hep derdi inanmazdım mükemmel bir tatlı ihtiyacını geciren besin bir o kadar da sağlıklı :)

Back
X