- 26 Kasım 2012
- 32
- 0
- 16
- Konu Sahibi nicelyshyness
Merhabalarrrr. 17 yaşındayım. yani herkes tarafından kilo vermenin en basit olduğu düşünülen çağlar. basit kilo vermesine de, 17'nin daha altındaki yaşlar iradenin de en zayıf olduğu yaşlar bence. hatırlarım da benim 2-3 katım yiyen kızlar 1 gram almazken ben katlanarak geri alırdım. hayatın çok adaletsiz olduğunu düşünürdüm. şimdi de çok büyümüş sayılmam ama bakıyorum da kilo vermek zor değil o kadar da. tamam azim gerektiriyor ama amansız hastalıklar kadar kötü mü? şuan üzülerek söylüyorum en yakın arkadaşım meğer ne kıskançmış. üzülüyorum, suratın güzel falan diye kandırdı. sonra ne zaman konu açılsa kilolarımla dalga geçti. tipsiz suratsız olsa da fiziği vardı tabi karşı cinsler onu tercih etti. bu sefer gaza geldim çok. kk'yı takip eden genç kızlar veya hanımlarla motivasyonu sağlamak istiyorum. çünkü kiloluyken moralim hep bozuk en büyük derdim bu sanki kilo versem düzelirim gibi geliyor..... umarım benimle olursunuz birbirimize destek çıkarız.
not: 4 haftadır sabah ve öğlen dokuzlu çay içiyorum çok faydasını gördüm ve abur cuburu çıkardım hayatımdan porsiyonlarımı küçülttüm. 82 kilodan 78'e indim. mutluyum :)
not: 4 haftadır sabah ve öğlen dokuzlu çay içiyorum çok faydasını gördüm ve abur cuburu çıkardım hayatımdan porsiyonlarımı küçülttüm. 82 kilodan 78'e indim. mutluyum :)