Hayatim kabus gibi. Bi türlü sevulemedim toplulukta. Lise universite 2is yerim hep sönük gecti. Sevgisiz dostsuz geçti.
Anlamıyorum. Niye böyle. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bi türlü kabul ettiremedim kendimi kimselere. Ailemden baska kimse değer vermez mi bana! O da zaten annem tek. Digerleri de hanımları sayesinde aramiz açık. Hicbir yabancı el insaninin yaninda hukmum yok. Cok cnm sıkılıyor bu aksam yine. Sinir krizleri gecirip agliyorum. 31 yasinda okumus is guc sahibi biri olmus biriyken heryerde insanlarin egolarinin hoşuna niye gitmiyorum.
Kardesim hastalandi. Bikacgundur hastanede yatiyor. Is yerinden kimse gecmis olsun nesi var demiyor demiyor. usulen bile sormaz mi insan sormadilar sormuyolae konusmuyolar dogru durust davranmiyolar. Ve ben sorunun ne oldugunu anlamiyorum anlayamiyorum. Niye böyle? ? Niye bu yasima kadar bulundugum topluluklarda otekilestirildim.
Cok zoruma gidiyor. Artik bunaldim biktim kendimden. Insanlarin birisi kötü ikisi kötü hepsi mi kotu?? Degil elbett. Ama ben de kötü biri degilim.
Hadi arkdslik yapmiyosunuz. Eglenmelere kahve icmelere gitmiyoruz beraber ama kardesim hasta be insanlar. Hastanede yatiyor. Usulen bile olsa niye sormiyosunuz halini halimi ve geçmiş olsun demiyosunuz. Kahroldum bu hafta. Ve sürekli işle ilgili konuştuğum bi kız vardı. Iyiyiz sanıyordum. Az cok sevee sayar beni diye dusunuyodum o bile sormadi yaaaa ne diyim artık ben böyle yalnizliga duskunluge. Herkes kolay basit görüyor beni anladim da niye bu kadar da yok sayiliyorum anlamadim anlayamiyorum. Bu saatten sonra nasıl sevilir diye googleya yazip tek tek maddeleri uygulayarak mi yasayayim?? Geriye dönüp simdiki halime baktigimda hicbirseyden zevk almadigimi yasayamadigimi hayatimda hicbiseyin değişmediğini görüyorum. Malım ben. Bunun baska açıklaması yok.
(Hastalik durumundan hepsinin haberi var.
Guleryuzluyum selamimi eksik etmem. Bi durumla ilgili dusuncelerimi soylerim. Biseyyerken ikram ederim almiyolar bu da ayri bi konu. Kisacasi toplulukta uyulmasi gereken ttüm rolleri sergiliyorum. Daha ne yapayim ben yaaa?? Daha da fazla kendimi nasil dwgistirwyim!!)
İşyerimde mobbinge uğradım uzun zaman.
Insan ilişkilerim çok kötü idi
Kimse beni sevmiyor diye düşünüyordum.
Uzatmayayım. Aynen sizin gibi.
Psikoloğa gittim. Uzun seanslar sonunda problemi Kısmen de olsa çözdük.
5 sevgi dili adlı kitabı tavsiye etti bana.
Insanların kullandığı 5 farklı sevgi dili var. Ve aynı sevgi dilinde konulamayan insanlar anlaşamıyor. Aynen lisan gibi.
Kitabı okumanızı ve insanların sevgi dilini çözmeye çalışmanızı tavsiye ederim.
Aynı ben dışardan soğuk kendini beğenmiş olarak gördükleri için sevmediklerini hayatım boyunca hep duydum oysa hiç öyle değilimdir
Ya bosver sevseler nolur sevmeseler nolur Allah askina takma kafana insan kendi kendine yetecek donanimda yaratilmistir
Senin kardeşin hasta olmuş geçmiş olsun dememişler çok mu? Ben hasta oldum bir kaç kez bir defa bile geçmiş olsun demeyenler oldu. Hem de iş dışında da görüştügüm insanlar. Çok da umurumda değil. Bazılarını sildim kafamda diğerleri ile yola devam. Ben onlardan önce de vardım sonra da olucam. Bence sen de sektir gitsin. Dik dur. Hiç başını eğme.
İnsan oğlu nankördür kendinde olanı istemezmiş.Bende şu an sizin yerinizde olmayı çok istiyorum bende hemen samimi olurum sonra kurtulmak isterim ama kurtulamam.Mesela ortamdan sıkılıyorum kendi evimde ve oğlumla vakit geçirmek istiyorum ama yok.Örn;bugün oğlumla uyku saatimizdi yatıp uyuyacaktım komşular toplanmış,pazara gidiyorlar illaki gel.Mecburiyetten gittim öldüm yorgunluktan bence çok şanslısın.
İnsanlardan ne kadar çok şey beklersen okadar yanılıyorsun. Sen kendinden eminsen bırak onlarda seni sevmesin
NeyeÖncelikle insanlardan bu kadar beklentili olma. Aşırı beklenti içindesin. Tüm mutluluğun, huzurun dışarıdaki insanlara bağlı.
İnsanlara yaranmak için şekilden şekle giren, kendi karakteri oturmamış, kendine değer vermeyen, özgüvensiz birine benziyorsun. Senin tüm değerini yok iş arkadaşı, yok lise arkadaşı belirliyor. Kendine güveni olmayan insana kimse de güvenmez. Kendimi sevmeyen, değer vermeyene dışarıdaki adam da değer vermez. Kendi hayatına bak. Mutluluğunu kendinde ara, dışarıda değil. İnsanlar da pozitif, huzurlu insanlara giderler. Sen iyi niyetli olabilirsin. Çok iyi biri olabilirsin, amenna. Ama bu ezikçe davranış ve düşüncelerin itici. Ben benden sevgi dilenip, bu uğurda kendini bile saymayan insanı arkadaş diye istemem mesela. Sempatik gelmez. Önce sen kendini sev, kendine yet. Kimseye eyvallahın olmasın. Sonra insanları da çekersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?