niçin sevilmiyorum??

Öncelikle insanlardan bu kadar beklentili olma. Aşırı beklenti içindesin. Tüm mutluluğun, huzurun dışarıdaki insanlara bağlı.
İnsanlara yaranmak için şekilden şekle giren, kendi karakteri oturmamış, kendine değer vermeyen, özgüvensiz birine benziyorsun. Senin tüm değerini yok iş arkadaşı, yok lise arkadaşı belirliyor. Kendine güveni olmayan insana kimse de güvenmez. Kendimi sevmeyen, değer vermeyene dışarıdaki adam da değer vermez. Kendi hayatına bak. Mutluluğunu kendinde ara, dışarıda değil. İnsanlar da pozitif, huzurlu insanlara giderler. Sen iyi niyetli olabilirsin. Çok iyi biri olabilirsin, amenna. Ama bu ezikçe davranış ve düşüncelerin itici. Ben benden sevgi dilenip, bu uğurda kendini bile saymayan insanı arkadaş diye istemem mesela. Sempatik gelmez. Önce sen kendini sev, kendine yet. Kimseye eyvallahın olmasın. Sonra insanları da çekersin.

İnsan oğlu nankördür kendinde olanı istemezmiş.Bende şu an sizin yerinizde olmayı çok istiyorum bende hemen samimi olurum sonra kurtulmak isterim ama kurtulamam.Mesela ortamdan sıkılıyorum kendi evimde ve oğlumla vakit geçirmek istiyorum ama yok.Örn;bugün oğlumla uyku saatimizdi yatıp uyuyacaktım komşular toplanmış,pazara gidiyorlar illaki gel.Mecburiyetten gittim öldüm yorgunluktan bence çok şanslısın.

İşyerimde mobbinge uğradım uzun zaman.
Insan ilişkilerim çok kötü idi
Kimse beni sevmiyor diye düşünüyordum.
Uzatmayayım. Aynen sizin gibi.
Psikoloğa gittim. Uzun seanslar sonunda problemi Kısmen de olsa çözdük.
5 sevgi dili adlı kitabı tavsiye etti bana.
Insanların kullandığı 5 farklı sevgi dili var. Ve aynı sevgi dilinde konulamayan insanlar anlaşamıyor. Aynen lisan gibi.
Kitabı okumanızı ve insanların sevgi dilini çözmeye çalışmanızı tavsiye ederim.

Canim eskiden ayni bende sen gibiydim valla. Kimseler sevmezdi beni. Alay falan ederlerdi hatta ne desem...

Tabi bu durum lise doneminde falandi.

Sonra baya populer oldum. Ozellikle univ.de. is haayatimda da terfi edince falan 9 yili asinca amirlerim olsun, altim olsun kaile alindim sevildim. Zamanla oluyor onlar bence.

Bide yuz verme kimseye soguk yap. Konusmaya calisma. Birak ustlerine dusme. Gunaydin-iyi aksamlar... bu kadar... konusugorlarsa aralarinda bakma yan yan... gormezden gel. Isine dalmis gibi ilgilenmior gibi yap...
beni dinleee sen.
Kazancaksin...

fiyatını bilmiyorum ama işinde iyi oldugunu cok duydum, tv ye filan cıkıyo, bazılarına ucretsiz bile bakıyormuş, bi arastır istersen internetten.. Allah yardımcın olsun..

Senin kardeşin hasta olmuş geçmiş olsun dememişler çok mu? Ben hasta oldum bir kaç kez bir defa bile geçmiş olsun demeyenler oldu. Hem de iş dışında da görüştügüm insanlar. Çok da umurumda değil. Bazılarını sildim kafamda diğerleri ile yola devam. Ben onlardan önce de vardım sonra da olucam. Bence sen de sektir gitsin. Dik dur. Hiç başını eğme.

Aynı ben dışardan soğuk kendini beğenmiş olarak gördükleri için sevmediklerini hayatım boyunca hep duydum oysa hiç öyle değilimdir

Ya bosver sevseler nolur sevmeseler nolur Allah askina takma kafana insan kendi kendine yetecek donanimda yaratilmistir

İnsanlardan ne kadar çok şey beklersen okadar yanılıyorsun. Sen kendinden eminsen bırak onlarda seni sevmesin

[QUOTE neye gore soyluyosun sekilden sekile girdigimi?? Sevgi dilenmiyorum dilenmedim de hicbizaman. Yapmacik davranmam meselâ.
Ama insanlarin beni hatta hastalik bu yaaa bole onmli bir konuda yok saymasi mutlulugumu elimden aldi evet haklisin. Ama nasıl takilmaz ki bu durum kafaya?? Hastaligimda olmayan yarin cenazemde de olmaz. Kopru altinda ölen garibanlardan ne farki var yasamimin??

="sevde_, post: 39027742, member: 273059"]Öncelikle insanlardan bu kadar beklentili olma. Aşırı beklenti içindesin. Tüm mutluluğun, huzurun dışarıdaki insanlara bağlı.
İnsanlara yaranmak için şekilden şekle giren, kendi karakteri oturmamış, kendine değer vermeyen, özgüvensiz birine benziyorsun. Senin tüm değerini yok iş arkadaşı, yok lise arkadaşı belirliyor. Kendine güveni olmayan insana kimse de güvenmez. Kendimi sevmeyen, değer vermeyene dışarıdaki adam da değer vermez. Kendi hayatına bak. Mutluluğunu kendinde ara, dışarıda değil. İnsanlar da pozitif, huzurlu insanlara giderler. Sen iyi niyetli olabilirsin. Çok iyi biri olabilirsin, amenna. Ama bu ezikçe davranış ve düşüncelerin itici. Ben benden sevgi dilenip, bu uğurda kendini bile saymayan insanı arkadaş diye istemem mesela. Sempatik gelmez. Önce sen kendini sev, kendine yet. Kimseye eyvallahın olmasın. Sonra insanları da çekersin.[/QUOTE]

Neye

Hayatin hakikaten kabus gibi. Baktim da diyer konularina da bu durum sende kroniklesmis. Ve artik kocaman kadinsin. 31 yasindasin.
Yanlis anlama yargilamak deyil amacim, durumun vahametini gostermek.

Annen devamli beddua ediyormus. Gencliginde hep kucumsenmis asagilanmis, baban ve ailesi tarafindan. Sen aslinda gercekten patalojik bir vaka olan ailede buyumussun. Ne normal ne deyil bence bilmiyorsun. Sosyal
Ortamlarda nasil davranilir, kendini nasil tasirsin bence tam
Olarak Ogrenememissin. Sanki annenin ezilmisligi sana kopyalanmis ve bundan kurtulamiyorsun.

Gelinler sizi asagilayormus
Hic cevreniz yok diye. Bu onlarin edepsizligi, ama demek ki normal deyilsiniz canim annen ve sen. Zaten yoksa herkes tarafindan dislanmaZdin.
Sen kotu deyilsin, hicbiri de senin sucun deyil. Ama bu durumdan kurtulmak icin tek caren piskolojik destek almak.
Iyi bir Piskologa git ve parasina bakma derim.
Yoksa bu gecen 31 yilin gibi tum oMrun boyle gecicek.

Emin ol bunlari seni incitmek
Icin yazmiyorum.
Umarim hersey gonlunce olsun.

Bir arkadasim vardi üniversitede
kiz kendi halinde aslinda konuskanda biriydi
ama insanlar hic ilgilenmezdi onla
kacmaya calisirdilar
tuhaf birsey vardi o kizda
ben arkadaslik yaptim onla ama
hala garip bulurum nedense
bazi insanlarin aurasi tuhaf oluyor
bu tip birsey olabilir..

Merhaba tam anlamıyla çözüme ulaştı diyemem ancak ben artık hiç takılmıyorum.
Bi insanın Çevresi ile olan ilişkisini kardeşi ile olan ilişkisi belirlermiş.
Seanslar esnasında aslında annemle ve kardeşimle de çok iui anlaşamadığım ve onlar Tarafından da dışlandığımı düşündüğüm çıktı ortaya. Ben bunun hiç farkında değildim ama. Annemle ve kardeşimleolan ilişkimi düzelterek başladık işe.
Anahtar cümle şu " sen kendine ne yaparsan insanlar da sana onu yapar"
Meğer ben kendimi sevmiyormuşum. Kimse sevmiyor diye düşüne düşüne ben de sevmemişim. Ben de kendimle vakit geçirmekten hoşlanmıyormuşum.
Bu süreçte namaz kılmaya başladım.gün içinde okunacak dualar esmalar listelerim. Kitap okumaya başladım. Fakat bunları tamamen içgüdüsel olarak yapmaya başladım. Yani kendimi sevmeye, kendimle vakit geçirmeye başladım. Farkettim ki aslında o kadar da takılmıyorum artık.
Aman ister sevsin ister sevmesin demeye başladığımı farkettim.
Vücut dilimin kötü olduğu karşıda ki insanın bundan negatif etkilendiğini söyledi doktorum.
Bunaltı düzelttim.
Insanların sevgi dillerini çözmeye çalıştım.
Yani şu anda durumum budur...
Çok da fi fi diyorum artık.

Ben çok ciddi anlamada mobbing yaşadım. Iftiralar dedikodular Canımdan bezmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…