niçin sevilmiyorum??

oncelikle siz kendinizi seviyormusunuz,onayliyormusunuz,degerli buluyormusunuz ?
hep boyle dediginiz hersey odaginiz sadece orda oldugu surece hep orda olmaya devam edicek malesef , nereye gitseniz kimlerle olsaniz her zaman umursanmiycaksiniz , buda sizde kizginliga sebep oluyor anladigim kadariyla , kendinize gosteremediginiz degeri ilgiyi disardan bekliyorsunuz , kendinize veremediginiz hicbirseyi disardan alamazsiniz , disardan guleryuzlu gozukursunuz vs vs ama bilincaltinizdaki degersizlik ve umursanmamazligin yarattigi ofke vb titresimi etrafinizdaki insanlara yansiyan , bu kisirdongu hali size birsey gostermeye calisiyo farkindaliginizi artirin "nicin sevilmiyorum" un cevabi ve cozumu sizde aslinda...

sevgiler

Ben arkadaş olurum senle :)

Bitanesiyle ayni sehirdeyiz iyi cok samimi olmadim ben ikisiyle cunku biraz laf oluyo herseyi anlatamiyorum biri annemle memlekette o biraz daha yakin ama cok kiskanc olur olmaz herseyi kiskanir uzaktan cok cana yakin cok sevimlidir o yuzden ikisiylede cok samimi degilim ama iyi anlasirim hic tartisma yasamadim ikisiylede.

Kadin erkek iliskisinde nasilsin anladigim kadariyla evli degilsin evlenmeyi dusunmuyomusun?

[QUOTE bazen düşünüyorum bazen de hic istemiyorum ama suan da bu halimden zaten oldukca memnunum bi de kendimi toplasam tam süper olacak

="snm2, post: 39053163, member: 335618"]Kadin erkek iliskisinde nasilsin anladigim kadariyla evli degilsin evlenmeyi dusunmuyomusun?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Anladim canim.benim sana tavsiyem psiklogla konus kimseye anlatamadigim seyleri yuzyuze hic tanimadigin birine anlatiyosun seni sonuna kadar dinliyo.ben goz temasi kuramazdim mesala psikologa gittikten ve onunla konusup goz temasi yapmaya calistiktan sonra daha iyiyim simdi sen cabala canim kendin icin boseyler yap kurslara git aksam, kurslarida var hafta sonuda. sporada basliyabilirsin uygun fiyayli olanlarda var bir arastir canim sen yine iyisin bak benim cocuklarim kucuk oldugu halde ben bir spor bir kurs ayarladim kendime hafta ici onlara gidiyom biraz zor oluyo ama iyi geliyor cabala canim gecicek insallah..

Anladim canim.benim sana tavsiyem psiklogla konus kimseye anlatamadigim seyleri yuzyuze hic tanimadigin birine anlatiyosun seni sonuna kadar dinliyo.ben goz temasi kuramazdim mesala psikologa gittikten ve onunla konusup goz temasi yapmaya calistiktan sonra daha iyiyim simdi sen cabala canim kendin icin boseyler yap kurslara git aksam, kurslarida var hafta sonuda. sporada basliyabilirsin uygun fiyayli olanlarda var bir arastir canim sen yine iyisin bak benim cocuklarim kucuk oldugu halde ben bir spor bir kurs ayarladim kendime hafta ici onlara gidiyom biraz zor oluyo ama iyi geliyor cabala canim gecicek insallah..[/QUOTE]

Yaaa snm2 sana yazdığım yorum cikmamis alinti yapmıştım sadece senin yazdiklarin çıkmış yine bnmki yok

bazı arkadaşlar sorunun sende olduğunu söylemiş ama ben öyle düşünmedim, ya kıskanılan birisin, ya da insanlardan yana şansın yok

iyi de bunun senin kötü olmanla alakası yokki, o 500 kişininde kötü olmasıyla alakası yok, insanlar umursamaz artık herkes işinde gücünde, ve arkadaşlıklarda genelde çıkar ilişkilerine dayalı, mevki sahibi olsaydın ya da zengin olsaydın bak bakalım arkadaşın oluyomuydu olmuyomuydu

Bunun çözümü için veya en azından yardımcı olabilecek bir şey söyleyim, yalnızken ayna karşısında biriyle konuşuyormuş gibi yapın ve video çekip normalde olduğunuz gibi davranarak sonra bir kendinizi eleştirin objektif olarak, kendimiz farkında olmuyoruz mimiklerimizin çünkü, küçüklüklüğümüzden beri bazı şeyler üstümüze yapışıyor, dışarıdan 3. kişi olarak bakamadığımızdan da kendimizi esnek ve güleryüzlü görebiliyoruz ama işin aslı öyle olmuyor. Bu durum öyle ya da böyle başka insanları kendimize yakın veya uzak görmek için değerlendirme kriteri olarak kullandığımız bir şey; hani biriyle sevincinizi paylaşırsınız ama samimi gülmediğini düşünürüz veya üzüntümüzle sevindiklerini sanarız vs. ama aslında işin öyle değildir. Gerçekten üzüldüğünü/sevindiklerini belli edemiyorlar veya abartılı oluyor.

Nereden biliyorsun derseniz, üniversiteye kadar kendim artık nasıl alıştıysam arkadaşlarım çok sonradan söylemişlerdi bana da dünya yıkılsa senin neden hiç umrunda olmuyor, dalga geçersin diye sana dert anlatmaya korkuyoruz falan diye :)) Hiç prim vermemiştim ama ne zaman ki başka birini örnek verdiler bak aynı onun gibisin diye, birden anladım gerçeği. Örnek verdikleri kişi de ben çok pozitif bir insanım diye ortada dolaşıyordu ama suratı her zaman az önce kötü bir haber almış gibiydi. İnsan yanında gülmeye bile çekinirdi o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…