Ağzın laf yapmasını biliyordur o zaman. Genellemenin içine kendinizi niye sokuyorsunuz ki ?Peki ben size sorayim cevremde seviliyorum diye ya yalaka ya hoppa mı oluyorum ?
Asıl bu nasıl tabir ?
Ağzın laf yapmasını biliyordur o zaman. Genellemenin içine kendinizi niye sokuyorsunuz ki ?
Kac[/QUOTE]Kesinlikle cok farkli olurdu. Hayirlisi. Allah böyle istemis. Kac erkek kardes var srn de?
OTE="snm2, post: 39046591, member: 335618"]Bende oyleyim canim.bir kiz kardesimiz olsaymis belki daha farkli olurdu.
oncelikle siz kendinizi seviyormusunuz,onayliyormusunuz,degerli buluyormusunuz ?
hep boyle dediginiz hersey odaginiz sadece orda oldugu surece hep orda olmaya devam edicek malesef , nereye gitseniz kimlerle olsaniz her zaman umursanmiycaksiniz , buda sizde kizginliga sebep oluyor anladigim kadariyla , kendinize gosteremediginiz degeri ilgiyi disardan bekliyorsunuz , kendinize veremediginiz hicbirseyi disardan alamazsiniz , disardan guleryuzlu gozukursunuz vs vs ama bilincaltinizdaki degersizlik ve umursanmamazligin yarattigi ofke vb titresimi etrafinizdaki insanlara yansiyan , bu kisirdongu hali size birsey gostermeye calisiyo farkindaliginizi artirin "nicin sevilmiyorum" un cevabi ve cozumu sizde aslinda...
sevgiler
2 abim var canim[/QUOTE]
[/QUOTE][QUOTE bazen düşünüyorum bazen de hic istemiyorum ama suan da bu halimden zaten oldukca memnunum bi de kendimi toplasam tam süper olacak
="snm2, post: 39053163, member: 335618"]Kadin erkek iliskisinde nasilsin anladigim kadariyla evli degilsin evlenmeyi dusunmuyomusun?
bazı arkadaşlar sorunun sende olduğunu söylemiş ama ben öyle düşünmedim, ya kıskanılan birisin, ya da insanlardan yana şansın yok
Bu konudaki alıntılar neden hep garip gözüküyor?
Çok insanla aynı aynı anda muhatap olmayı ben de pek sevmem ama düşüncelerinizi söylerken fazla kesin ifadeler kullanıyor olabilirsiniz. Demek istediğim bir konu konuşulurken sıra size geldiğinde "bence bu söylediğin çok saçma sapan bir şey." mesajı veriyorsanız bu illa kelimelerle değil, bakışlarla mimiklerle de olur, ne yapsan muhabbet yürümüyor, öyle olduğunu gerçekten düşünebilirsiniz de ama malesef belli etmemeniz gerekiyor. Günlük hayattaki rol deyince bu rol yapma yeteneğinin de altını çizmek lazım.
Merhaba Evet alıntılar bi garip gözüküyor hatta bazıları yazdığım halde hiç gozukmuyor $) Mimiklerle ilgili dediğiniz gibi bi kesinlik var sanırım ben de yıllar önce iyi bir insan senin keskin sınırların var gibi bişi demişti. Bu soylemden uzerinden yillar geçti. Ben bicok konuda esneklik kazandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?