niçin sevilmiyorum??

ne demişler az insan çok huzur bende bütün arkadaşlarımı aramam sormam
cvp yazmam ama ille de görüşmek isterler tam tersi yani durum
o hergün görüşen kafelere giden insanların durumları senden iyi değil kaybettiğin bişey yok bence

ben liseye kadar hep içime kapanıktım kimseyle konuşmaz derdini sormazdım. kendi halimde bir kaç arkadaşım var ama kendimden hiç ödün vermezdim. komik birşeyler anlattıklarında gülmezdim. ama her gün günaydın derdim. yanlarındaymış gibi davranırdım. sonra üniversiteye geçtim orda da sürekli ders çalıştım herkes bana afedersin inek gözüyle bakardı. ordada bir kaç arkadaşım vardı oda arkadaşlarım bile musmutluluk olmadan şunu yapmayız bunu yapmayız demedi hiç. sonra iş hayatına girdim açıldım. espiritüer yapımı geliştirdim mizaha ağırlık verdim çünkü insanlar kendini güldüren insanları yanında istiyor en azından ben öyleyim birisi komikse benim hayatımda olur.İlk iş yerimde çok sevildim herkes etrafımda döndü dolaştı birisinin yüzünü asık görsem neyin var yardımcı olacağım birşeymi dedim. sonra işyerim taşındı başka bir iş yerine geçtim. ilk muhasebe müdürüm bana alışamadı ama kötüde davranmadı. girdiğim dönemde çok sıkıntıları vardı. yüzü hiç gülmezdi ağlardı sürekli ben bir gün elime sıcak çikolatayı aldım gittim odasına girebilirmiyim dedim oturdum neyiniz var gerçekten dinlemek isterim dedim bütün dertlerini sıkıntılarını anlattı. yaklaşık 2 saat dertleştik. ve o günden sonra benim yüzümü ne zaman asık görse hemen derdimi sıkıntımı sordu. ablam oldu müdürüm. 4 senedir bir kere darılmadık birbirimize. işyerindeki diğer arkadaşlarımın ortamlarına hep katıldım ortada bir espiri varsa bende dahil oldum bir muhabbet varsa bende fikrimi söyledim. işçilere yukarıdan bakmadım hiç ağır koli varsa bende ordan geçiyorsam taşımasına yardım ettim hiç sormadan sorgulamadan. şuan o işyerinden yaklaşık bir 20 kişi arkadaşım var ararlar sorarlar memlekete gidince gidiyorum etrafıma dolaşıyorlar. şimdi evlendim il değiştirdim 5 ayda arkadaş ortamını elde ettim. 1 aylık gelinken çalışmaya başladım şuan tarım bakanlığına bağlı bir kuruluştayım. işyerinde 6 kişiyiz 1 kişi hariç hepsiyle çok iyiyim insanlara yardım sever yaklaşıyorum derdini dinliyorum komiklik yapıyorum arada.

demem o ki sende birşey sormuyorsundur. o insanın gerçekten büyük bir derdi varken sen umursamamışındır. hayatı çok ciddiye almışsındır yanlarında. haaa bu arada can dostum dediğim kardeşim yerine koyduğum kankimde 1 tanedir onun yerini kimse alamaz...

Merhaba
Ben İstanbul'da yaşamıyorum.
O nedenle psikolog konusunda yardımcı olmayacağım.
Ancak bildiğim şeyleri seninle paylaşırım.
Ne zaman istersen yapabilirsin.
Ben gerçekten artık daha iyiyim.
Ben vebalımıyım diye çok Ağladım.
Çok üzüldüm.
Çok zor günler geçirdim.

geçmiş olsun .Şimdi nasıl kardeşiniz ?

Dün yazdım yine yazıyorum.Fazla samimiyette iyi değil bir foto koyayım face hemen yorumlarlar aaa bizsiz mi gittin?Yada bir yere giderken davet etseler gitmek istemesem hemen kırılırlar.Yahu arkadaşım çok şanslısın ama kıymetini bilmiyorsun.Mesela sinemaya yalnız gidebiliyorsun ne güzel yada bir cafe ye :)oh mis gibi telefonda arayıp yada eve gelip saatlerce hayatını anlatıp bunaltan arkadaşların yok.Şu an oğlumla çizgi film izliyorum.Ödüm kopuyor zil çalacakta bir yere çıkmak zorunda olcam diye :)Ben inanın 31 yaşında olsam,kendi paramı kendim kazansam varsın olmasın insanlar :):):)özgür kız olurdum

huzurlu_evim ile aynı fikirdeyim. Aynı dertten dolayı psikoloğa gitmiş biri olarak söylüyorum bunu.
Insanın kendini sevmesi ile ilgili. Kendimi sevmeye başlayınca ben de aslında insanlarla çok samimi olmak istemediğimi farkettim

Eskiden öğle arası yemeğe gidebileceğim hiç kimse yoktu. Çok üzülürdüm. Yani vardı ama hergün beni arayıp hadi gitmiyor muyuz diyen.
Psikologdan sonra aslında bunun o kadar da kötü birşey olmadığını anladım.
Ve şimdi arayıp gidelim diyen biri var ve hergün bunaltıyor bazen beni.
Öğle aralarında sinemaya gidiyorum bazen. Avm ye gidiyorum. İşyerine yemek söylüyorum. Kitabımı okuyorum.
Işe kendinizi sevmekle ve kendinize iui davranmakla başlayın. Gerisi Çorap söküğü gibi gelecek

Bence ne kadar sansli oldugunun farkinda degilsin. Okumussun, bir isin var yani kendi ayaklarinin ustunde duruyorsun. Bunlara sahip olmak icin senelerdir hala ugrasiyorum ve basaramamaktan cok korkuyorum. Bence elindekilerinin kiymetini bil ve uzme kendini. Guclu bir kadin olmayi sec...

Daisy biz seninle ozelden mesajlasiyorduk. Bir iki mesajdan sonra cevap vermedin. Halbuki ben sana sadece yardmci olmak istemistim. Sikintini paylasmak istemistim. Herkese boyle yapiyorsan, yalniz kalman normal.

[QUOTE Merhaba
Biliyo msun ben de artik " ben vebali miyim " diye dusunmeye basladim. Hem de uzun süredir. Iyi bir psikolog bulabilsem gidecem bu sefer gercekten ben de cok azap cekiyorum. Bnm aile hayatim da inanilmaz kotu. Gelinler de darbe yiyorum. Cekilecek çile değil.
Senin psikologun hangi akimla terapi yapiyor. Boyle konularda bilissel davraniscilik akimi etkiliymis. Eve ödevler verilirmis bu terapide

="Papatya, post: 39034289, member: 166305"]Merhaba
Ben İstanbul'da yaşamıyorum.
O nedenle psikolog konusunda yardımcı olmayacağım.
Ancak bildiğim şeyleri seninle paylaşırım.
Ne zaman istersen yapabilirsin.
Ben gerçekten artık daha iyiyim.
Ben vebalımıyım diye çok Ağladım.
Çok üzüldüm.
Çok zor günler geçirdim.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. Cok şükür bugun taburcu olacak.

OTE="imagemaker, post: 39034735, member: 517619"]geçmiş olsun .Şimdi nasıl kardeşiniz ?[/QUOTE]
Cok

[QUOTE cok tesekkur ederim. Cok sukur bugun taburcu olacak.

="imagemaker, post: 39034735, member: 517619"]geçmiş olsun .Şimdi nasıl kardeşiniz ?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…