Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatımda 100 ün vede yüzün çok fazla oluşu diye bilirim:roflol::roflol::roflol:

dream rüya demek ya üye olurken aklıma ilk o geldi nedense bi anlamı yok 81 de zaten doğum yılım,dream81 hoşuma gitti sonradan:)

gerçekten zevkle ,keyifle okudum yazdıklarınızı.... bu bana ablamın kızınca söylediği bir kelimeydi...çok

sakinmişim, buz gibiymişim diye.."ice age(Buz Devri)" i de izlemeyi çok severdim zamanında, onu seçtim..

baileys krema ve kahve aromalı bir çeşit likördür ve çok sevdiğim bir içkidir
bu nedenle bu nicki tercih ettim

selamm
benim küçük kızımın adı şevval birazda çıtıpıtı narin bir yapısı olduğu için şevvalcik olarak nickimi aldım...

benimkide efendim kızımla özdeşleştridğim bir nick kızımın adı nil melek little angel hoşuma gitmedi little fairy daha çok hoşuma gitti. küçük peri yani

en sevdiim içecek:)özellikle çilekliyse ohh ohhihoyyyt

benimkiiiii..... ARNAVUTUM diyee,bidee biraz güzelim diyee..:asigim:

ismim mehtap genelde çocukların hepsi ;LEPTAP derdi kk ya üye olurken ne kadar nick kullandıysam kabul edilmedi en az 15 kere denedim sonunda eşime off ya nick bulamadım hala dedim oda leptap yaz dedi ve oldu

E bende şile sahilköye gelın gıdıyorum.

Dolayısıyla şileli kaydirigubbakcemile

benimkide esimin adinin ilk hecesi ve benim adimin son hecelerinden olusmakta yerimseniben

benımkı hangı dılde olduunu bılmıorum ama GÜMÜŞ demek...sonundakı 48 de muglanın ıl plaka kodu:)))

güzel bir topik olmuş önce bunu belirteyim a.s.
bende bazı üyelerin kullanıcı isimlerinin ne anlama geldiğini merak ediyordum. böyle bir konun açılması iyi olmuş merakımızı giderecez yerimseniben bu sayede

benim kullanıcı ismim
eşim esmer olduğu için esmeryarim yaptım. hem eşim hem yarim hem yarınım o benim herşeyim :asigim:

benim adım sevnur;oğlumun adı da baha .kızım olursa bahar koyucam(hamileyken kız diye umutlanmıştım adını da bahar diye hazırlamıştım)erkek deyinde doktor, eşim baharın r 'si düştü deyip baha koyduk(bahanın şarkılarını da çoook severim).öyle işte bahar_sevnurunda sev'i BAHARSEV.
linkimi de çok seviyorum.

ee bu kadarcıkmı yaa .. okuması zevkli oluodu hadi arkadaşlar paylaşın :))

benimki de gülay demek.bir de foto koyayım dedim))

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide çok açık ama kocişim beni bende onu bu kelimeyle sevioduk..ondan buraya yazım dedim:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…