Nifty testi yaptiranlar

İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.bu arada tahmini doğum tahmini 24hazirandi benimde kızım 25haziranda doğdu.gecen sene bu zamanlar sizinle aynı korkuları yaşıyordum.cok şükür şimdi kızım kucağımda.darisi başınıza.

Arkadaşlar merhaba, hamileliğim boyunca hep buralarda yazılanları takip ettim. Umut veren yazılar okuyunca için rahatladı, olumsuz örnekler görünce hep korku sardı içimi. Doğumumu yaptıktan sonra burda benim gibi olan birilerinin hep olduğunu düşünerek hamilelik sürecimi anlatacağıma söz vermiştim kendi kendime.şimdi hamilelik sürecine geleyim. Ben Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim. 2. Bebeğime hamileydim. Tiroid hastasıyım ve düzenli olarak kontrollerime gidiyorum.tsh ımın 10 olduğunu öğrendim. Hemen ilaç dozunu ayarlamaya çalıştık ama üç ay sonra anca istenilen seviyeye ulaştı tabi bu bende büyük bir korku oluşturdu. Tam bu düzene girdi derken 2 li tarama testi sonucum biyokimyasal risk 1/50 kombine risk1/102 çıktı. Bunu öğrendiğim gün ve sonraki günler gece boyu ağladım. Ertesi gün hemen gidip testi yenilettim ve nifty test yaptırdım. 10 gün onların sonuçlarını bekledim. Sanki o 10 gün yol gibiydi benim için. Nifty test sonucum düşük risk geldi. 2 li test sonucum ise yine benzer bir değerde yüksek riskliydi. Zaman zaman içimi ferahlattım zaman zaman acaba dedim. Doktorum istersen amniyosentez de yaptır dedi ama yeni bir testi kaldıramazdım. Sürekli kromozom anomalilerini araştırdım. Telefona bağımlı gibi yaşadım. Sonra şeker yüklemem sınırda çıktı. Bebeğiminde ayrıntılı ultrasonda böbrek büyümesi olduğu ve beyninde kist olduğu söylendi. İnternetten araştırdım ikisi birlikte olunca kromozom anomalisi riski artıyormuş. Bu arada gittiğim doktorlar bebeğin hep iyi olduğunu söylüyorlardı ama için bir türlü rahat etmiyordu. Doğum yaklaştıkça her gece ağlıyordum ve çok korkuyordum. Doğuma bir hafta kala bebeğin baş çevresi 3 hafta geri dedi doktor ama önemli olmadığını söyledi. Ben buna da taktım mikrosrfali olabileceği yazıyordu internette. Sonuç olarak Doğuma girdim ve bebeğimi gördüğüm an ilk sorduğum şey sağlıklı mı oldu. Şükür şu an hiçbir problemimiz yok. İnş ileride de bir sorunla karşılaşmayız. Belki birilerine umut olur diye yazdım. Biraz uzun oldu ama...

Allah bağışlasın yavrunuzu hayırlı sağlıklı evlat eylesinBenimde ikili testim yüksek çıktı başka hiç bi test yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum İnşâAllah bizde sağlıkla alırız kucağımıza

Benim de biraz yüksek çıktı ve başka hiçbir test yaptırmadım, bazen aklıma takılıyor ama sağlıklı olduğuna inanıyorum inş öyledir rahimle ilgili başka sorunlarım oldu yoğun bir kanamam oldu düşmesin diye dua ettim hep hala da yatak istirahatim devam ediyor. Her şekilde o benim yavrum, Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi..

Yazınızın sonunda bebeğinizin kromozom anomalisiyle doğacağını zannettim, bu kadar olumsuzluğa rağmen sağlıkla almışsınız kucağınıza çok sevindim, darısı başımıza..

İşte en baştan yapmışız o hatayı:) doktorum bana ikiliyi hiç yaptırma eğer aldırmayacaksan ki aldırmayacağımı biliyordu. Çokta kızdı. Nifty yap bari dedi ama istemedim. Benimde kanamam oldu yoğun bi şekilde ikili testten önce o yüzden bi risk var mı diye ikiliyi yaptırmıştım. Bende hep yatıyorum bulantılar yüzünden. İnşâAllah hepimiz sağlıkla bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza

Ben tam tersi ense kalınlığına baktırmak istedim sadece, başka bir doktora gitmiştim ikiliyi de yaptır dedi kararsız kaldım hadi yaptıralım dedm çok büyük hata yapmışım kendi doktorum daha mantıklıydı aslında. Ona verilen paraya bile yazık yani hem hamileliği stresle geçiriyoruz, o nifty testte çok pahalı aynı düşünceyle kötü çıkarsa da aldırmayacağım diye yaptırmadım. Benim kanamam taramadan sonra oldu bakalım şimdi iyiyim, Allaha emanet yavrularımız..

Aynen canım bende ense kalınlığına baktırmak istemiştim kendi doktorum ben baktım normal demesine rağmen üstelik kan artı ultrason 260₺ ödedik. Keşke kanı vermeseydin diyo. Nifty devlet hastanesinde yapılıyormuş artık Ümraniye devlette bi arkadaş geçen hafta yaptırmış orada. Yaptırmak isteyenlere fikir olsun.

İzmir tepecikte yapılıyor diye biliyorum ama ikisi de bize uzak bulunduğumuz ilde yok maalesef.. sağlıklı sıhhatli doğsunlar inş.

Hangi test yaptırırsaniz yaptırın kucağınıza alana kadar aklınızdan şüpheler hiç gitmiyor.o yüzden bir daha hamile kalsam test yaptırmam herhalde.ikili test yüzünden hamileligimin en stresli zamanlarını yaşadım.ardindan nifty ysptirdim tam içim rahatladı derken benimde arkadaşın yazdığı gibi detaylida sorunlar çıktı beyninde kist ve bağırsaklarında parlaklık var dediler üni Hastanesinde amniyosentez yaptirsamiz iyi olur dediler nifty var diye yaptırmadim.bir de testler vs psikolojik olarak çok yıprandım.Allahima çok şükür evladım sağlıklı doğdu ve darısı herkesin başına.ama ameliyathanede bebeğim doğduğunda çocuk doktoru kontrol Edip hayırlı olsun bebeğiniz dünyaya geldi ve sağlıklı dediği anı dünyalara degismem.

Sen atlatmışsın bu endişeleri, ben hamilelik öncesinde ikili teste gerek duymuyorum derken ne diye yaptırdım hala anlamıyorum gerçekten bu stres beni çok yıprattı bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ama hala tam olarak rahatlayamıyorum maalesef, bu moral bozukluğu başka sorunlara da neden oluyor üstelik.. darısı bizim başımıza, stresimiz bebekleri etkilemez inş.

once bu dr'dan randevu almak mı gerekiyor oyleyse dogru mu anlamısım?

baska sehirden gelecekler icin bir oneriniz var mı?

hala aktif bu siteye yazıyorsanız tecrubenizi okumaya su an cok ihtiyacım var.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/izmir-tepecik-hastanesi-nipt-testi-hakkinda.1111690/

Bende ankarada ozgur derene gidiyorum 2. Gebeligim ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturmustu
Veracity de tuba hanima yonlendirdi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim

Sonuçlarınız belli oldu mu acaba

Merhaba. İnternette ikili test beta değeri yüksek olup sağlıkla Doğum yapan annelere rastlayınca çok seviniyorum. 13. Haftamdayım serbest beta 200 mom 5.26 kombine risk 1:376 çünkü yaşım 34 ikili testte 1:62 kendimi yedim bitirdim. Daha detaylı ultrasona ve fetal DNA için 16. Haftaya randevu aldım. İnşallah ben de sizin gibi sağlıkla alırım yavrumu kucağıma. Neden yükseliyor bu beta anlamış değilim. Progestan iğnesi vurulmuştum test yaptığım hafta ondan mı dedim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum böyle. Sizleri görmek umut oluyor

Merhaba canınızı sıkmayın ben bir sorun olmayacağını düşünüyorum hatta sizin adınıza eminim.ben hamile olduğumu öğrendiğimde bile serbest beta HCG değerim çok yüksekti reglimin geceli 3-4 gün olmuştu değerim 5300 falandı .ve hamilelik surecim bol mide bulantili zirvelerde geçti.ben beta HCG min hep çok yüksek olmasına ve ikili test yapıldığında daha düşüşlere geçmemiş olduğuna karar verdim kendimcebilimsel açıklaması var mı varsa da bana hiçbir doktor yapamadı maşallah kızım sağlıklı dünyaya geldi.darisi başınıza diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…