- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi elaelif123
-
Kaç haftaliksinyok cumartesi doktorla konuşucaz ne yapmamız gerektiğine karar vericez
amniyosentez istemiyorum onun yerine bu testi isticem bakalım ne dicek
Kaç haftaliksin
Bu haftada amniyosentez yapılmaz onun için 20.haftayı beklemen lazım ancak cvs yapilir
yelsem senin ki kaç haftalık biz 18 olduk biraz gerginim süreç yıpratıcı allah yardımcımız olsun
Amin inşAllahP Pamukprensali çok zor şeyler yaşamışsınız allah sabır versin sağ salim bebeğinizi alın kucağınıza.
Bu haftada amniyosentez yapılmaz onun için 20.haftayı beklemen lazım ancak cvs yapilir
3lu ve 4lu hiç yaptırma bile en güvenilir yine de 2li test onlara göre cvs yatırabilirsin ya da niftybilmiyodum canım ne zaman olduğunu belki dörtlü tarama yapalım der
emin değilim doktora gittiğimde belli olucak bakalım
3lu ve 4lu hiç yaptırma bile en güvenilir yine de 2li test onlara göre cvs yatırabilirsin ya da nifty
Bunlar tarama t2wti tanı koyma değilstresli gerçekten ne olacağını bilememek çok zor
bi sölerim doktoruma güvenilirliği kaç bu testin
Canım netten baktım en erken 16da yayılabilirmiş ama o riski almaktansa nifty daha güvenlibilmiyodum canım ne zaman olduğunu belki dörtlü tarama yapalım der
emin değilim doktora gittiğimde belli olucak bakalım
Canım netten baktım en erken 16da yayılabilirmiş ama o riski almaktansa nifty daha güvenli
Canım netten baktım en erken 16da yayılabilirmiş ama o riski almaktansa nifty daha güvenli
Katılıyorum hiç değilse sonuca göre amniyosentez düşünülebilir. Tabi inşallah hiç gerek kalmaz
Yapılıyor canım en geç 2 haftada geliyor amniyosentez 1 ayda mi çıkıyor ne tam bilmiyirumbende öle düşünüyorum inş
doktor ne önericek bakalım hem okadar beklemiş de olmam
nifty hemen yapılır dimi
Inş canimKatılıyorum hiç değilse sonuca göre amniyosentez düşünülebilir. Tabi inşallah hiç gerek kalmaz
Yapılıyor canım en geç 2 haftada geliyor amniyosentez 1 ayda mi çıkıyor ne tam bilmiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?