- 15 Aralık 2017
- 777
- 376
- 23
- Konu Sahibi elaelif123
-
Aynı şey sanırım cnm inşallah temiz sonuçlar alırsın bu mübarek gündeKızlar ben de fetal dna testi yaptırdım trizomi 21 için. Bebeğimin beyninde kist ve bir böbreğinde büyüme var. Onun için önerdiler. Nifty dediğinizle benim fetal dna dediğim aynı şey heralde inşallah hepimizin sonucu temiz çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah temizdir sonucumuzAynı şey sanırım cnm inşallah temiz sonuçlar alırsın bu mübarek günde
Inşallah çok güzel çıkacak sonucunuzKızlar ben de fetal dna testi yaptırdım trizomi 21 için. Bebeğimin beyninde kist ve bir böbreğinde büyüme var. Onun için önerdiler. Nifty dediğinizle benim fetal dna dediğim aynı şey heralde inşallah hepimizin sonucu temiz çıkar. Dualarınızı eksik etmeyin.
Ne zaman yapıldı cnmSağol canım Allah razı olsun inşallah temizdir sonucumuz
Ayın 7sinde yaptırdım on onbeş gün arası dediler sonuç için. Araya da bayram griiyor ama sonuç ilk e maile geldiği icin bayramdan etkilenmez diye düsünüyorum sonuçta almanlar kutlamıyor bu bayramı orada sıradan bir günNe zaman yapıldı cnm
Allah razı olsun. Yüce Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Inşallah çok güzel çıkacak sonucunuz
Almanya da mı yaptırdın yoksa yaptırdıgın yer oraya mı gönderdi hayırlı temiz sonuclar alırsın inşallahAyın 7sinde yaptırdım on onbeş gün arası dediler sonuç için. Araya da bayram griiyor ama sonuç ilk e maile geldiği icin bayramdan etkilenmez diye düsünüyorum sonuçta almanlar kutlamıyor bu bayramı orada sıradan bir gün
Yok kan örneği Almanya ya gitti.Almanya da mı yaptırdın yoksa yaptırdıgın yer oraya mı gönderdi hayırlı temiz sonuclar alırsın inşallah
merhaba sonucunuz geldi mi acaba ben de 6 sinda kan vermistim hala bekliyorumAyın 7sinde yaptırdım on onbeş gün arası dediler sonuç için. Araya da bayram griiyor ama sonuç ilk e maile geldiği icin bayramdan etkilenmez diye düsünüyorum sonuçta almanlar kutlamıyor bu bayramı orada sıradan bir gün
Bugün aradım ayın 22sinde gelecek deidmerhaba sonucunuz geldi mi acaba ben de 6 sinda kan vermistim hala bekliyorum
Sonucun ne oldu?Bugün aradım ayın 22sinde gelecek deid
Çok şükür birşey çıkmadı normal geldi sonucumuz. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle vaktinde alır bebeğini kucağınaSonucun ne oldu?
Siz sonuçlarınızı aldınız mi acaba? Bennde genoks ile yaptirdim kan londraya gitti 18inde beklemedeyim. Siz galiba 6sinda. Ne zaman geldi sonucunuz?1/248 cnm
Kızlar merhaba, 11. Haftadayım 2li test yerine dr um verifi prenatal testi yaptırmamı istedi. Ultrasonda bir sorun mu gördünüz dedim hayır ama en güvenilir test bu dedi? Biraz kafam karıştı. Bu testi yaptırdıktan sonra 2li test yapmaya gerek kalmıyor sanırım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Şaşırdım. Çünkü ikili test en önemli testlerden biri. Hem ultrason hem de kan sonucu birlikte yorumlaniyor. Risk çıkınca yaptırdım. Durduk yere niye yapılacak ki.. bence siz önce ikili testi yaptırın. Risk çıkmazsa ama siz Nifty testi de yaptırayım derseniz yaptırın. Önce ikili test yapılsın..Kızlar merhaba, 11. Haftadayım 2li test yerine dr um verifi prenatal testi yaptırmamı istedi. Ultrasonda bir sorun mu gördünüz dedim hayır ama en güvenilir test bu dedi? Biraz kafam karıştı. Bu testi yaptırdıktan sonra 2li test yapmaya gerek kalmıyor sanırım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
18 in de geldi canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı benim sonuclarım inşallah sende temiz sonuclar alırsın riskin kac cıktı?Siz sonuçlarınızı aldınız mi acaba? Bennde genoks ile yaptirdim kan londraya gitti 18inde beklemedeyim. Siz galiba 6sinda. Ne zaman geldi sonucunuz?
Bazı doktorlar net sonucu almak icin direk bu testi öneriyorlar arkadaslara katılıyorum önce ikili yaptırın ama tabi ki sizin kararınız.Kızlar merhaba, 11. Haftadayım 2li test yerine dr um verifi prenatal testi yaptırmamı istedi. Ultrasonda bir sorun mu gördünüz dedim hayır ama en güvenilir test bu dedi? Biraz kafam karıştı. Bu testi yaptırdıktan sonra 2li test yapmaya gerek kalmıyor sanırım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Gözünaydın canım inşallah.Çok şükür birşey çıkmadı normal geldi sonucumuz. İnşallah herkes sağlıkla sıhhatle vaktinde alır bebeğini kucağına
Cok seviniyorum guzel sonuclar duyunca ya. Benim ikili test cok iyiydi ense kalınlığı 1.1di dortlu istedi doktor orda down riski ikilide 8000de 1ken 426da 1e cikti trizomi13 edwars riski 10 binde 1 ken 139da 1e cikti. Risk grubuna girmedim çünkü down sınırı 270 edwars sınırı 100 ama 139 cok yakındı üzdü beni 18inde kan verdim ben de bugun 6 iş günü toplamda 8 gun oldu18 in de geldi canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı benim sonuclarım inşallah sende temiz sonuclar alırsın riskin kac cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?