NIFTY Testi

Aynı şey sanırım cnm inşallah temiz sonuçlar alırsın bu mübarek günde

Inşallah çok güzel çıkacak sonucunuz

Almanya da mı yaptırdın yoksa yaptırdıgın yer oraya mı gönderdi hayırlı temiz sonuclar alırsın inşallah

merhaba sonucunuz geldi mi acaba ben de 6 sinda kan vermistim hala bekliyorum

Kızlar merhaba, 11. Haftadayım 2li test yerine dr um verifi prenatal testi yaptırmamı istedi. Ultrasonda bir sorun mu gördünüz dedim hayır ama en güvenilir test bu dedi? Biraz kafam karıştı. Bu testi yaptırdıktan sonra 2li test yapmaya gerek kalmıyor sanırım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Yani hiçbir sorun yokken bi doktor neden ücretli testi önerir ki, eğer maddi durumun çok iyiyse yaptır. Ama ikili test iyiyse üçlü ye bile gerek duymuyorlar. Neden boşyere masraf

Şaşırdım. Çünkü ikili test en önemli testlerden biri. Hem ultrason hem de kan sonucu birlikte yorumlaniyor. Risk çıkınca yaptırdım. Durduk yere niye yapılacak ki.. bence siz önce ikili testi yaptırın. Risk çıkmazsa ama siz Nifty testi de yaptırayım derseniz yaptırın. Önce ikili test yapılsın..

Siz sonuçlarınızı aldınız mi acaba? Bennde genoks ile yaptirdim kan londraya gitti 18inde beklemedeyim. Siz galiba 6sinda. Ne zaman geldi sonucunuz?
18 in de geldi canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı benim sonuclarım inşallah sende temiz sonuclar alırsın riskin kac cıktı?

Bazı doktorlar net sonucu almak icin direk bu testi öneriyorlar arkadaslara katılıyorum önce ikili yaptırın ama tabi ki sizin kararınız.

18 in de geldi canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı benim sonuclarım inşallah sende temiz sonuclar alırsın riskin kac cıktı?
Cok seviniyorum guzel sonuclar duyunca ya. Benim ikili test cok iyiydi ense kalınlığı 1.1di dortlu istedi doktor orda down riski ikilide 8000de 1ken 426da 1e cikti trizomi13 edwars riski 10 binde 1 ken 139da 1e cikti. Risk grubuna girmedim çünkü down sınırı 270 edwars sınırı 100 ama 139 cok yakındı üzdü beni 18inde kan verdim ben de bugun 6 iş günü toplamda 8 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…