Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 21 gün önce labioplasti ve Hudoplasti oldum şu an iyileşme sürecim eskiye nazaran iyi gidiyor ancak 13.günümde regl olduğum için süreç beni geriye attı ve bölge tahriş oldu. doktoruma yeniden gittim ve iyileşme güzel ancak yavaşladı dedi. Şu anda iyi mi gidiyorum yoksa şişliklerim hep böyle mi kalacak korkuyorum açıkçası. Bende before after fotonuzu görebilir miyim en azından ona göre kendi iyileşmemi değerlendirebilirim, tekrar geçmiş olsun umarım eski günlerimize bir an önce döneriz bu arada oturmak için oturma simidi alabilirsin ben şu an ona oturuyorum normal oturmak mümkün değil çünkü zarar vermekten korkuyorum

cok teşekkür ederim size de geçmiş olsun evet oturmak gercekten mumkun degil benim de 19.gunum ama yarin derse gitmek zorundayim oturma simidi kesinlikle alicam evde en azindan rahat ettirir belki reglim suan bende 3.gunum şişlikler icin cok az sure buz uygulayabilirsin cok rahatlatiyor fotoyu atiyorum hemen ama ekleyim ben zor uyustugum icin doktorum sag tarafima cok igne yapti o yuzden odemli hâla

Teşekkür ederim sağolun bende normalde çalışan birisiyim raporlarla evde kalıyorum şu anda haftaya ise başlayacağım ve oturma simidini de yanımda götüreceğim mecbur, buz uygulaması yapıyorum birde ekstra olarak kurşunlu su verdi doktorum onu uyguluyorum kremler ve kantaron yağı da var bu kadar dikkat etmeme rağmen aşırı bir iyileşme olmadı ne yazık ki

umarim bi an evvel iyilesirsiniz

Ailenle bu durumu nasil paylastin acaba ben utaniyorum da

Ailenle bu durumu nasil paylastin acaba ben utaniyorum da
oncelikle selamlar babamin haberi yok annem babam bosandigi icin cok sik gelmedigi icin durumumu fark etmedi 16.guj yurumem duzelmisti zaten anneme de ill bas anne ben bi operasyon olmak istiyorum o da ne diye sorunca labioplasti olmak istiyorum çunku durmadan idrar yolu enfeksiyonu ve mantar oluyorum ustelik ic camasir ve dar seyler giyince canimi cok acitiyor demistim zaten sonra bakayim diyince de gostermistim hak da vermisti merak ediyorsan before after fotomu atarim sen de ailene benim dedigimi diyebilirsin saglik icin yapitirdigini boylr olanlarin ileride vulva kanseri olabilecegini (oylr bir sey olmuyor sadece ikna amaçlı) diyebilirsin zaten bence babana demeye gerek yok cunku bilip napacak annen bilsin yeter

ozelden before after atayim
Bana da atar mısınız ben de yaptırmayı düşünüyorum. Doğum sonrası sanki biraz sarkma oldu gibi. Zaten iç dudaklarım büyüktü benim. Ben son anda sezaryen oldum ama bence o ana kadarki ıkınmadan dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum

suan okuldayim aksama dogru atayim olur mu

suanlik yok cok sukur 1 hafta antibiyotik kullandim 1 hafta tek agri kesici 16.gun suan bugun regl oldum enfeksiyon kaparim diye korkunca doktor yeniden antibiyotik basliycam dedi suanlik sikinti olmadi bende
selamlar geçmiş olsun bende 22 yaşındayım psikolojik olarak çok zor ve kötü hissettiren durum kaldıki fizyolojil olarakda rahat değil ama çol da korkuyorum bi sürü yorum okudum revizyon yaptıranlar mı dersiniz kötü olanlar mı sizin nasıl bben istanbulda olucam duydugunuz iyi bi doktor var mı nelere dikkat etmek gerek öncesinde birde öncesi sonrası bende görme şansım var mı acaba

merhabalar oncelikle ben nigdede feyza ozcelik doktora ameliyat oldum ve cok cok memnunum siz istanbuldaymissiniz ama İstanbulda doktor bilmiyorum oncesi sonrasi atarim aslinda yazimda detaylica yazdim ama ozet geceyim ameliyata lazer epilasyona girecek gibi psikoloji ile girmistim ben bi yerlerimi kesceklerini aklima getirmedim hiç zaten ameliyat sirasinda lokal olursaniz igne girisleri haric aci hissetmiyorsunuz ki bu aci psikolojinizin bozulmasindan bin kat iyi bi kac dk bagirirsin o kadar emin ol bak en kucuk seyfe cani yanan hassas biri olarak soyluyorum ilk 2 hafta o kesik agrisi oluyor onu da ilaclar ile geciriyorsun mesela suan ben tam 3.haftamdayim 22 gün oldu normal yasantima 19.gunde donmustum okula gitmeye basladim o 2 haftada da bolca lifli seyler kefir mercimek corbasi ev yapimi yogurt vs yedim kabiz olmamaya ozen gosterdim buyuk tuvalet sonrasi banyo kovasina suyu doldurdum onden banyo masrapasi ile ameliyat yerime denk gelmeyecek sekilde bi elimde su doktum bi elimde de yikadim sonra temas ettirmeden direk elimi cikarip sabunladim bu tuvalet hijyeni olarak bunu diyebilirim kuru tuttum hep evde ic camasir giymedim 2.haftadan sonra ic camasirsiz uyudum sorun olmadi ama en onemlisi ilk 1.5 hafta buz uygulamasini o kadar duzenli yaptim ki belki o yuzden surecim cok guzel gecti bilmiyorum duş olarak da eve shoptan kabak lifi almistim sabunsiz surtunme yapiyorum temizlenmeyecek gibi geliyorsunuz ama cidden temizleniyorsunuz hatta cildim eskiden cok kuruyordu sabundan oldugunu fark ettim simdi dustan cikip direk kremleniyorum sacimi da ayri olarak lavaboda yikiyordum ha soyle isterseniz normal kopuklu dus da alirsiniz ama ben herhangi bi mantar riskine karsi oraya hic sabun degdirmemeye calistim normal sekilde de taharetlendim cisten sonra ilk gunden itibaren hic bir sikintim olmadi oyle batikon vs de kullanmadim

merhaba gecmis olsun bende dun ameliyat oldum burdaki yorumlari hayretle okuyorum ben acidan kivrandim sabaha kadar uyuyamadim

merhaba gecmis olsun bende dun ameliyat oldum burdaki yorumlari hayretle okuyorum ben acidan kivrandim sabaha kadar uyuyamadim
çok normal hic endise etmeyin bende de olmustu ama ilk gun degil ilk gun 2 tane agri kesici igne vurdurmustum 2.gun cok agrimisti benim endise etmeyin sadece bi 2 hafta disinizi sikmaniz gerekiyor ben 3.haftada okula bile gittim soze tavsiyem gunde 3 tane agri kesici icme hakkimiz var ben dolarex kullanmistim iyi gelmisti bir de buz uygulamayi ihmal etmeyin beni cok rahatlatiyordu

teşekkür ederim size de geçmis olsun ağrıması diyenler buyuk ihtimal reklam
cok naziksiniz tesekkur ederim. su an goruntuden memnun musunuz? benim besinci gunum ve goruntusu duz duruyor istedigim gibi sadece bana hudoplasti de yapildi o yuzden fazla sis gibi.

2 hafta sonra azalacak
bu arada ayni yastayiz bu islemin aslinda ne kadar saglik odakli oldugu ve hayati ne kadar etkiledigini yasla cok alakasiz oldugunu bir kere daha anliyorum cevremde hic bir arkadasima kimseye soylemedim annem haric cunku insanlar hep farkli seylere yoruyor. gecmis olsun

evet cok haklisiniz cok teşekkür ederim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…