Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

Genelde bahsedilen şikayetler vajinaplasti olanlarda oluyor sizin yaptığınız amaliyat farkli

Bir de bu ameliyattan ne kadar sure sonra lazer epilasyon yaptırılabilir, sizce lazeri tamamlayip mi ameliyat olmaliyim

Merhaba çok geçmiş olsun, benimde senelerdir içimde bu işlem ama çok korkuyorum. Bana da before after atar mısınız Yine olsa yine yapar mısınız yoksa çekilecek bir süreç değil mi Teşekkür ederim

Merhaba çok geçmiş olsun, benimde senelerdir içimde bu işlem ama çok korkuyorum. Bana da before after atar mısınız Yine olsa yine yapar mısınız yoksa çekilecek bir süreç değil mi Teşekkür ederim
merhabalar ben cok memnunum illaki yaptirirdim bu ameliyati erken oldugum icin mutluyum agrisiz bir surec diyemem ama dayanilmayacak gibi degil agri kesici ile ve buzla rahatliyorsunuz korkmaniza hic gerek yok akliniza bir kez geldiyse yaptirin bence ben before after iletiyorjm gecmis olsun dilekleriniz icin cok teşekkür ederim

ozelden before after atayim
Bana da yardımcı olur musunuz? 2024 den beri araştırıyorum fakat bulamadım bulduklarıma beğendiklerim çok pahalıydı uygun olanlar ise çok kötü yapılmıştı. Sonuçtan memnun musunuz? Fiyat nedir? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden

ozelden yaziyorum before after da atayim yardimci olur belki

Merhaba. Cinsel iliski sirasinda agri oluyor mu? Bana da before after yollarmisiniz? Ben de dusunuyorum

Merhaba ben 25. günümdeyim ama hala dikişlerim olduğu gibi duruyor, bir de dudaklardaki eşitsizlik çok, ve bir tarafta bende açılma oldu şu an gözlemliyoruz, diğer taraf ise hem şiş hem de tam tabiriyle çuvala benziyor normal midir acaba stres yaptım

hiç merak etme çok normal 25 gun o kadar fazla bir sure degil benim odemlerim 2.ayda anca gecmisti meraketme bir sorun yok cok normal domtorum bana dikisler 40 gunde erir demisti bunyeden bunyeye degisebiliyor

hiç merak etme çok normal 25 gun o kadar fazla bir sure degil benim odemlerim 2.ayda anca gecmisti meraketme bir sorun yok cok normal domtorum bana dikisler 40 gunde erir demisti bunyeden bunyeye degisebiliyor
Çok teşekkür ederim ya herkes 2. haftadan ödemlerim indi şöyle iyiyim böyle rahatım falan deyince bende sorun var gibi hissettim

Merhaba kararma varmıyfi onun için ne yapılıyor birde ücret nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…