Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

Yazınızı 377473 kere okumuş olabilitim kfksj çok bilgilendirici olmuş teşekkür ederim öncelikle bende 22 yaşındayım ve bu konuyu çok kafaya taktım ne olur bana bu işlemlerin ne kadarı gerekli yada seninki gibi zor ve zahmetli mi geçicek bunun endişesi içerisindeyim bana özelden yazabilme şansın var mı yani öncesi sonrasını görmek isterim gerçekten o acıya değecek sonuç çıkıyo mu ortaya ya aslında her durumda yaptırmak istiyorum ama o içimdeki korku ve ne olacak nasıl olacak merakını bastıramıyorum bana yardımcı olur musun tekrar teşekkürlerr…

isterseniz ozelden numarami yazayim wp den daha detayli konusuruz buradan cok zorlaniyorum

Bana da öncesi ve sonrası atabilir misiniz birde ücret ne kadardi

Ya ben burdakilere bi sey sormak istiyorum, diger baslıklarda ki yazıları olurken bi kadin gordum yaptırmayın kuru kalıyor his kaybi oluyor idrar dagılıyor cinsel iliski kotu yonde etkileniyor yazmıs, boyle problemler yasayan oldu mu aranızda. Kayganlastırıcı kullanmadan iliskiye bile giremiyormus. Korkuttu beni

bende asiri islanma oldu acikcasi herkeste farkli olabilir tabi ama his kaybi yok idrar olayi suanlik var ama ödemden oldugunu dusunuyorum 6 ay tamamlaninca kalmaz diye dusunuyorum

Bu sorunu yaşayan kadinlarin çoğu perine bolgesi yüksek dikildiyi için bu sorunları yaşıyor perine bolgesi tam ayarında yapılırsa bir sorun çıkmaz en büyük sorun perine bolgesi yukseltiyinide yaşanıyor bu yüzden Dr cok iyi araştırmak gerek

benim perine bolgeme dokunulmadi

Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…