Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

merhaba öncelikle sürecini paylaştığın için çok teşekkür ederim. 21 yaşındayım ve görüntüsünden hiç memnun değilim ama ameliyat olduktan sonra pişman olmaktan çok korkuyorum. şu anda doktor ve fiyat bilgisi arayışı içerisindeyim. fiyat bilgisini özelden iletebilir misin? ayrıca şu an ne durumdasın iyileşme sürecin nasıl ilerliyor?

selamlar ozelden numarami ileteyim sorun olmazsa detayli konusuruz

Merhaba arkadaşlar bende 9. Günündeyim Ankara’da oldum ameliyatımı . Hep klitoris Hemde iç dudağa işlem yapıldı . Yaptıranlardan bi bilgi almak istiyorum suanda deliğin olduğu yerdeki bi dudağım normal rengi pembe duruyor ama diğer taraf dikişler duruyor yani açılmamış gözüküyor ama beyaz duruyor dudağım ve biraz kabarık kabarık şiş duruyor. Ve hafif acıyor hareket ederken . Umarım enfeksiyon falan yoktur anlayamadım ne olduğunu. Bilenler varsa yazabilir mi .

beyaz akıntı mi var

Ay olabilir hiç olmuyordu sanırım o. İlk zaman akıntım hiç olmazdı bu kadar suan baya çoğaldı
bence doktorunuza danisin enfeksiyon da olabilir dikislwr eridigi icin olan akinti da olabilir ama kasinma yanma acima yoksa enfeksiyon degildir diye dusunuyorum

Merhaba bende oldum bu 2. Ameliyatim acaba banada gönderebilirmisiniz ilk ameliyat hali ve sonraki süreç ?

Ne kadar güzel ve açıklayıcı yazmışsın, rica etsem bana da öncesi sonrası fotoğrafını paylaşabilir misin? Bende yeni ameliyat oldum 6.günümdeyim, 2 gündür tuvalete çıkamıyorum çok endişeliyim, ayrıca dikişlerim benim de sıkı, dikişinizin açıldığını nereden anlıyorsunuz özelden cevaplar mısınız

tamamdirr

Banada resim atabilir misiniz mümkünse? Bende bu hafta için ameliyat günü aldım ama çok tedirginim. Hayatımda hiç anestezi bile almadım herşey gözümde büyüyor. Güzel olduğunu görürsem belki cesaretlenirim bi ümit

tabi ki yollarım korkmakta cok haklisiniz ama merak etmeyin benim gibi korkak biri bile atlattiysa siz de atlatirsiniz

Before after atabilir misiniz. Bende aynı yaştayım sizin yazdıklarınız heveslendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…