Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

Çok ağrılı geçti mi ? Yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum

Öncelikle sizin adınıza çok sevindim. Ben nereden bakarsak 10 senedir düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum, başlığı görünce içimden kardeşim yaşındaki kızlar cesaret edebilmiş diye kendimi gaza getirdim. Mümkünse öncesi/sonrası gönderebilir misiniz bir de kadar ödediğinizi yazma şansınız var mı

tabi ki atarim bu labioplasti ertelendikce kafada buyuyen bir operasyon aslinda o kadar zor bir islem degil sadece 3 hafta agrilar oluyor onlar da agri kesici ile geciyo fiyat ve fotografi iletiyorum aklinizda var ise yaptirin ertelemeyin

Nasilsiniz

merhabalar before after foto ve fiyat bilgisi alabilir miyim. Bende yaptırmak istiyorim.

sizin attiginiz gönderirde en son 22 mayis duzenleme yapmissiniz ama haziran ayindanda bassetmissiniz deneyimlerinizden o nasil oluyor onu anlamadim o konuda bi tik guvenim gitti onun dışında 23 yasindayim ve kesinlikle bu ameliyatı olmak istiyorum bir iliskim yok ama kendim icin pantolonda aşırı rahatsiz ediyo neresi olursa giderim birde ozel olarak attiginiz fotorafta doktor gercekten estetik yapmis eger boyle olucaksq Niğdeye giderim okulum biter bitmez

hanimefendi guven ile ne alakasi var yazimi okuyanlar daha guzel anlasin diye duzenledim sonradan allah allah yalanci yerine koymayin beni en nefret ettigim sey ya

bakarsaniz 22 agustosta duzenlemisim doktora gidip gitmeyeceginiz de size kalmis bir sey dogru duzgun okuyup yorum yapin

Eklentiler

• Screenshot_20250926_235342_Samsung Internet.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…