atmadan once bir sey daha diyim ameliyatin baslarinda ben de klitorisi hissedemiyordum ama suan harika hissediyorum hemen moralinizi bozmayin klitoris zaten gozuken degil iceride olan bir sey diye okumustum o gozuken yer baska bir seydi oyle diyorlardiAtabilir misiniz evet doktor kurbanı oldum galiba çok kötü hissediyorum kendimi
İnsallh öyledir teşekkür ederim moral desteğiniz için ameliyat sonrası fotolarda varsa gonderebilirmisinizatmadan once bir sey daha diyim ameliyatin baslarinda ben de klitorisi hissedemiyordum ama suan harika hissediyorum hemen moralinizi bozmayin klitoris zaten gozuken degil iceride olan bir sey diye okumustum o gozuken yer baska bir seydi oyle diyorlardi
İnsallh öyledir teşekkür ederim moral desteğiniz için ameliyat sonrası fotolarda varsa
yolladimİnsallh öyledir teşekkür ederim moral desteğiniz için ameliyat sonrası fotolarda varsa gonderebilirmisiniz
merhablar gonderiyorumMerhaba çok geçmiş olsun.Bana da fotoğraf atabilirmisiniz.Arastirma yaptığımda hiç görsel bulamadim bu ameliyatla ilgili..
yolluyorumBana da gönderir misiniz ? Ben de düşünüyorum ama cesaretim ve param yok, ameliyat ücretini de yazar mısınız ?
size mesaj yollayamiyorum ozel.mesaj ayarlarinizi bi kontorl edinBana da gönderir misiniz ? Ben de düşünüyorum ama cesaretim ve param yok, ameliyat ücretini de yazar mısınız ?
Değiştirdim şimdisize mesaj yollayamiyorum ozel.mesaj ayarlarinizi bi kontorl edin
yolluyorumDeğiştirdim şimdi
Ayy hayırlı olsunnn şimdi nasılsınız ve dikiş belli oluyor muuuBi seyler sormak istiyorum öncelikle kesilen dudaklarda renk koyulasması mevcut muydu ameliyat öncesindebir de fiyat ne kadar odediniz bende dusunuyorum
Cok güzel çok memnunum dikiş izi yokAyy hayırlı olsunnn şimdi nasılsınız ve dikiş belli oluyor muuu
Teşekkür ederim bu aradaaaAyy hayırlı olsunnn şimdi nasılsınız ve dikiş belli oluyor muuu
Rica ederimmm peki ameliyattan sonra kararma oldumuTeşekkür ederim bu aradaaa
bence aynaya cok bakmayin daha çok yeni ameliyatiniz psikolojik olarak etkilenirsiniz bende de oldu sekli 3 ayda anca oturuyoe surekli incelemeyin normal daha cok cok yeni kesi aldilar diktiler sonucta cirkin gözükmesi cok dogal duzlecek dikisler eriyince korkma eger cok kafana takiyorsan ozelden at bi bakayim ters giden bir sey mi var diye ama sanmıyorum cok normalMerhaba bende Labioplasti yapartırdı 6 günüm bugün ama aynada daha çirkin görüyorum oramı bu durum sizde de oldumu kendime bakmam bu süreçte doğru mu
bence aynaya cok bakmayin daha çok yeni ameliyatiniz psikolojik olarak etkilenirsiniz bende de oldu sekli 3 ayda anca oturuyoe surekli incelemeyin normal daha cok cok yeni kesi aldilar diktiler sonucta cirkin gözükmesi cok dogal duzlecek dikisler eriyince korkma eger cok kafana takiyorsan ozelden at bi bakayim ters giden bir sey mi var diye ama sanmıyorum cok normal
merhabalar bana da öncesi sonrası fotoğrafı gönderebilir misiniz?gonderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?