Niğde Feyza Özçelik doktora labioplasti ameliyatim

Merhaba benim 4. Günüm labioplasti ve Vajinaplasti ameliyatı aynı anda oldum herşey yolunda fakat bugün ilk defa aynadan baktım çok korkunç göründü içi normal mi bu ayakta durduğum zaman harika bir görüntü ama içi ciğer gibi bir daha bakmama kararı aldım

cok dogru karar almissiniz bakmayin daha cok yeni ben de bakarsk psikolojimi bozuyordum ama o goruntu gececek mersk etmeyin

Çok ama çok teşekkür ederim inanılmaz korktum inanın öncesi sonrası fotoğrafları genelde hep görsel olarak harika göründüğü için bende mi bir anormallik var acaba dedim

Çok ama çok teşekkür ederim inanılmaz korktum inanın öncesi sonrası fotoğrafları genelde hep görsel olarak harika göründüğü için bende mi bir anormallik var acaba dedim
hayir hayir korkmayin zaten ameliyattan cikinca harika bir goruntu oluyor 3.gunden sonra dikisler olsun odemler olsun korkunc bir goruntu oluyor bu korkunc goruntu 1 ay kadar surecek korkmayin cicek gibi vulvaniz olacak iyilesince

Allah razı olsun sizden içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim tekrar

hayir hayir korkmayin zaten ameliyattan cikinca harika bir goruntu oluyor 3.gunden sonra dikisler olsun odemler olsun korkunc bir goruntu oluyor bu korkunc goruntu 1 ay kadar surecek korkmayin cicek gibi vulvaniz olacak iyilesince
Bir konu hakkında bilgi alabilir miyim cinsel ilişkide herhangi bir sorunum yoktu bazı yorumları okudum kuruluk olduğunu söylüyorlar yaptırdıklarına pişman olduklarını söylüyorlar hislerinin azaldığını söylüyorlar bu da beni korkutuyor açıkçası his kaybımın olmasından korkuyorum o yönde hiçbir sorunum yoktu benim

açıkçası size sunu söyleyebilirim cinsel iliski konusunda bi bilgim yok ama klitoris daha kolay uyariliyor gereksiz et parcasi alindigi icin kuruluk da olmaz aksine daha cok islanirsinjz bence

ki his kaybi yasanmasi icin cok acemi bir doktora denk gelmelisiniz kolay kolay olacak bir durum degil doktorunuz tecrubeli ise buna dikkaet etmisstir

Tekrar tekrar teşekkür ederim kafamdaki tüm soru işaretlerine cevap oldunuz her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…