Nihayet bitiyor.

Bunu sürekli yapıyorlardı dün de gülüyorlar gülüyorlar ben mal gibi bakıyorum rica ettim sadece o herkes içinde anlamazsan ölmezsin cevabı çok sinir etti
Bazen insanlar buyuk seylere sabredip ,kucuk bir bahaneyle ipleri kopariyor.Iste o zaman da, keske en basinda yapsaydim diyor.Bundan sonra her sey iyi olur insallah.

Ay nihayet. Annenle baban önceki konuşarını bilmiyor mu da bir bu sebepten boşanılır mı diyor? Hem düğün paralarını harcayıp hem kulak zarını patlatmamış mıydı bu adam? Bir de cidden anormal bir adamdı sakin iyi bir koca olmaya çalıştığı zamanlar bile gelip seviyorum ayağına ısırıyordu nasıl bir öfke varsa içinde. Sakın barışma hatta mümkün olduğunca görüşmemeye çalış. Burada birgün 3. Sayfa haberi olmasından korktuğum bir üye olmadı benim senden başka.

kıyamam sen 20 yasında mısın? konularına baktım da kulak zarı patlatma ısırma olayına dair bişi göremedim. Eğer öyle birsey varsa sakın dönme.
Düzelecek elle tutulacak bir durum göremedim. KEndi evliliğimden biliyorum kabullenip sustukca da hiçbir sey değişmiyor. Tartıssan eğitmeye yontmaya calıssan da değişmiyor.
PArasız kalmak o adamla kalmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Senin adına sevindim.. seninki boşanma değil sanki beraber yaşadığın sevgilinden ayrılma gibi oldu maalesef.. hiç bir zmn aile olamadınız

Ada'm altınları yedi evini açtı düzenini kurdu alacaklarını aldı.İşi bitti tabi.Kendini daha fazla ezdirme.Ailen de arkanda durur inşallah.Çünkü en önemlisi o.

hakkında hayırlısı olsun senin adına sevindim babanlar kabul etmese bile gerekirse merdiven sil günlük ev temizliğine git kendine bir ev tut ama evine döndüğünde huzurlu olacağını bil karnın bir soğan bir ekmekle de doyar şimdilik su akar yolunu bulur rabbim bundan sonraki günlerini güzel eylesin

babangille deseydin dövdü sürkledi gelmedim ama kürtçe konuşmalarına dayanamdımmı dedin ?? dayağa katlanıp kürtçe konuşmayamı takıldın

Annenler kovsada dovsede o evde kalmaya devam et canim!
Öyle bir kocayi cekmek en kotu ana babayi cekmekten daha kotu cunku..
Sen merak etme o bir sure sonra gelecek ozur dileyecek kobek gibi yalvracak pismanim degisicem dicek ama asla donme. Bu adam boyle degismez. Kararinda dur. Sakin vazgecme.. boyle bir koca dusman basinaaa...

İyi yapmışsın gitmekle.ailen neyin peşinde anlamadım ama yorumlardan anladığım şiddet görmüşsün doğru mu? Eğer öyle birşey varsa kesinlikle dönme ailen arkanda olsa da olmasa da. Onlar akıllarınca orta yolu bulmaya çalışıyorlar sanırım. Böyle saçma bir kafa yapısı olamaz.

Bazen insanlar buyuk seylere sabredip ,kucuk bir bahaneyle ipleri kopariyor.Iste o zaman da, keske en basinda yapsaydim diyor.Bundan sonra her sey iyi olur insallah.
Kesinlikle oyle, guzel tespit.. Dolup dolup en sonunda taşıyorsun ve karsindaki de anlam veremiyor, bunun icin mi bitirdi diye kalakaliyor..

Gözün aydın işin varmış ailen istemese kadın sığınmaya gidersin paranı biriktirince de evini tutarsın çekilir çile değildi senin ki

Canını kurtardın sonunda Bu bir evlilik değildi. Sakın geri dönme ailen seni kapıya bile atsa o adama dönme.

Kararından Asla ama Asla dönme . Saygısızlar.
Nefret edıyorum yanımda birileri anlamadığım dili konuşunda.
Kendımde çok dikkat ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…