Nihayet boşandım , bitti ve fakat yine hüsran bir el atın ihtiyacım var size

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba kk

Biliyorsunuz çok zor şeyler yaşadım , evime ayrılmıştım kendime ev kurmuştum oğlumla , babasına da yakındı gidip geliyordu. Nihayet bitti .

Ve ben bir adama aşık oldum işi gücü yerinde , maddi gücü de aile Kültürü eğitimi vs iyi ama fakat , adam maço desem değil , geniş desem değil .

Mesela git arkadaşların plan yaparsa diyor Tamam diyorum bu kez çıkınca söylüyorum mesela bir kadeh içtim diyorum ses kesiliyor takipten çıkarmalar yok bir süre ortadan kaybolmalar sonrq mutlu müsün şimdi böyle diye sormalar vs diyorum ki yahu sen her adımımı söylüyorum hesap verme o kadar gerek yok diyorsun.

Söylemiyorum bu kez yine sinirleniyorsun . Ne yapayım ben sana diyorum bana hatunluk yap diyor e diyorum ki baş başa kalıp dertleşip sohbetleşemedik bile diyorum . Yine yok ses seda . Ee ne demek bu?

Yine döndü kendi kendine beni silmişti bir ara yine ses yok yazıyorum cevap yok . Ne demek anlamıyorum ben bu adamı . Sinirlerim bozuldu ve ben maalesef daha doğru dürüst tanımadan kaptırmış oldum canım acıyor . Kendimi oraya buraya vurup duruyorum.

Bu arada velayet babada , o aldı maddiyattan dolayı, annem babam malum yoklar zaten kimsem yok o mu bu durumum bilmiyorum ama evlere sığamıyorum dışarda sığamıyorum , destek diyeceksiniz gidiyorum zaman diyor. İlahlık durumun yok diyor.

Bilemiyorum ne yapmalıyım adama tutuklu kaldım sanki canım acıyor benim gururum da acıyor tabi .

Küsen adamla cok zor. Duygusal bosluktasiniz diye adama sizi yonetme firsati vermeyin

Küsmek mi bu ? Ben de anlamlandıramıyorum bebek gibi hep sen ver diyor sen ne sunarsın bilmem ne e be adam ben kadınım ne demek bu? Senin beni nazlandırmqn lazım

Hafta 3 günü bende kalanı babada evet maalesef ha bir de erken olduğunu düşünmüyorum nihayetinde benim boşanmam küsmek üzerine hemen ayrılık olmadı 9 senede 6 dava 7 mahkemeden bahşediliriz 9 senelik de aksatılmadan 7 senelik de yalnızlıktan

Böyle ne istediğini bilmeyen adamlardan uzak durmak gerek.Psikolojik olarak bitirir tüketir bu tipler karşısındaki insanı.Allah karşına net ,ne istediğini bilen,bir ilişkinin sorumluluğunu kaldırabilen erkek çıkarsın.

Küsmek mi bu ? Ben de anlamlandıramıyorum bebek gibi hep sen ver diyor sen ne sunarsın bilmem ne e be adam ben kadınım ne demek bu? Senin beni nazlandırmqn lazım
Evet küsmek boyle bir sey. Ortada bir sorun varsa oturulur konusulur. Rahatsiz oldugu bir durum varsa soyler vs. Ömür törpüsü bir tip. Surekli acaba buna küsecek mi diye mi düsüneceksiniz?

Sizin acele dediğiniz benim 9 sene boynuzlanmam 7 sene yalnızlığı Tatmam ayni evde

9 sene değil 19 senede aldatılmış olsanız, söylediğim şey ile pek bir alaka kuramadım . Tabii ki ne yaşadığınızı siz bilirsiniz , keşke o kadar çekmeseydiniz ...
Herkes başkadır tabii ki ama ben ayrılmış olsam (her ne yaşamış olursam olayım ) biraz kendime zaman ayırır, kafamı toplardım . Çünkü bu gibi zamanlarda insanlar yanlış karar verebiliyor .
Hakkınızda hayırlısı olsun

Peki ne için destek istiyorsun boşandığın için mi aşık olduğun adam için mi
Konu başlığı ile konunuz o kadar farklı ki

Kafam gibi karışık olmuş nolur çok görmeyin çok ağır şeyler yaşadım malumunuz.

Ben hiçbiri için değil kendim için destek istiyorum beni kendime getirin ne olur

Değil mi ama ? Bana da net olmayan ne istediğini bilmeyen geldi . Yani varsa derdin söyle cevapsız sessiz kalmak ne ki ben yorgun biriyim savaşmak istemiyorum artık mutlu olmak istiyorum açıkçası . Sizce ne yapmalı?

Gönül kaptırmak diye bir şey yoktur .
Siz güçsüz olmayı seçersiniz güçsüz olursunuz .
Kendinize böyle bir ilişkiyi layık görüyorsanız biz ne yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…