Nihayet boşandım , bitti ve fakat yine hüsran bir el atın ihtiyacım var size

Sorunlu birinden ayrılıp böyle bir adama aşık oldum diyorsanız biraz kendinizi de eleştirin derim. Sonra neden böyle oldu diye ahlayıp vahlamayın. Bu adam sizi mutsuz da eder başınıza bela da olur.

Bela olacak biri değil burada müfettiş korkar öyle bir şey de yapmaz zaten EGO’su müsade etmez adamın . Aşık oldum derken size soruyorum aslında derin yalnızlık mı bana bunu hissettiren yoksa başka bir şey mi bilmiyorum

Gönül kaptırmak diye bir şey yoktur .
Siz güçsüz olmayı seçersiniz güçsüz olursunuz .
Kendinize böyle bir ilişkiyi layık görüyorsanız biz ne yapalım?

Öyle mi dersiniz bu adamı komple çıkarmalı ve böyle adamları almamalı değiş mi ama İnan’ın ilk etapta alakalı ilgili arayan soran , derin bir adamdı üstelik sohbet muhabbet makara her şey iyi idi kısa sürdü tabi , biz sevgili olmadık zaten açıkçası wmw ben aşık oldum başlamadı bile bir şey . Anlayamadım da

Yahu ayrı eve çıkman, boşanman kaç günlük mesele de hemen aşık olmalar, problem yaşamalar. Şaka mı bu? Burada ki bazı konuları karşı taraftanda dinlemek isterdim gerçekten.

Değil mi ama ? Bana da net olmayan ne istediğini bilmeyen geldi . Yani varsa derdin söyle cevapsız sessiz kalmak ne ki ben yorgun biriyim savaşmak istemiyorum artık mutlu olmak istiyorum açıkçası . Sizce ne yapmalı?
Sizin derdiniz size yetiyor.Anladığım kadarıyla huzur bulacağınız,dinlenebileceğiniz bir omuz arıyorsunuz ama yanlış yoldasınız gibi.Ben şahsen bu tip erkekleri çekemiyorum bunalıyorum.Zaten o yüzden bu yaşa kadar evlenmedim.Beni her anlamda şu halimden ileriye taşıyacak bir erkek çıkmadıkça evlenmeyi düşünmüyorum.Bu adam sizi mod olarak aşağı çekiyor.Yol verin gitsin Allah aşkına.Hiçbir erkek sizin huzurunuzdan kıymetli değil.

Bence sürekli aşık oldum yanıyorum vs diye kendinizi siz manipüle ediyorsunuz .
Tamam başta iyiydi hosunuza gidiyordu. Şimdi değil ve gitmiyor . Her şeye bu kadar kolay duygu yüklemenin hayatınıza pozitif bir etkisi olacağını düşünmüyorum

Çıkan haberleri görmüyorsunuz herhalde tecavüzcü profesörler var. Bu iş egoya, makama bakmıyor.
Tecavüzcüdür demiyorum ama net dengesiz, sorunlu bir insan profili.
Ve evet aşık olduğunuzu da düşünmüyorum. Tamamen yalnızlık hissinden kaynaklı. Yol yakınken kurtarın kendinizi.

Ağzınız bal yesin evet arayışım ya da içimdeki boşluk tam da dediğiniz gibi huzur bulacağım bir omuz . Yorgun’um da açıkçası neden böyle oluyor anlamıyorum da . Neyse ki dediğinizde sonuna kader haklısınız.

Evet aşk değil de sanki evet derin yalnızlık hissi . Bu nasıl aşılır bilmiyorum ben

Rica ederim konumdan çıkın
Neden pohpohlayıp istediğiniz cevabı vermedim diye mi? 3 ay oldu mu ayrı eve çıkmanız? Boşanmanız 1 ayda yoktur daha. Profili de kapatmışsınız. Açın baksın üyeler konularınıza.

Her şeye duygu yüklemek ever işte tam da bunu nasıl aşarım bilmiyorum İnan’ın

Neden pohpohlayıp istediğiniz cevabı vermedim diye mi? 3 ay oldu mu ayrı eve çıkmanız? Boşanmanız 1 ayda yoktur daha. Profili de kapatmışsınız. Açın baksın üyeler konularınıza.

Kapamadım site güncellerinde olmuştur açıyorum hemen özellikle siz bakın konularıma ama olur mu? Belki yüreğinizi hissedersiniz

Evet aşk değil de sanki evet derin yalnızlık hissi . Bu nasıl aşılır bilmiyorum ben
Hayatta her şeyin partner/erkek olmadığını fark ederek. Bir soluklanın. Kendinizi tanıyın bu yeni hayatınızda. Oğlunuzla daha sık görüşmek gerekirse velayetini almak için imkanlar yaratın. Tedavi olun, kendinizi iyileştirin sonra açılın aşk meşk denizine. Yoksa bu halde kuracağınız hiçbir ilişki sağlıklı olmaz, kimse de sizi iyileştirmez. Çözüm kendinizde.

Küsmek bi nevi dediğini yaptırmak sindirmek için bu tip erkeklerin kullandığı bir taktik. Başta yüksek doz anlayışlı kişi profili çiziyolar sonra ufak ufak eski modlarına döndüklerinde buna noldu diye yana yakıla beyin yakan kadınlar... Belli ki adam sizi ısındırmak için oynamış, hatunum ol kulum kölem ol diyor açıkca. Gel dersem gel, git dersem git. Yalnız ve tutunacak dal arayanların çıkamadığı bir kaos döngüsü. Ama ne iyi ki buraya gelmiş danışıyorsunuz yolunda gitmeyen şeylerin olduğunun farkındasınız. Bu adamla değerli vaktinizi harcamayın zira buna değer olduğunu hiç sanmıyorum.

Anladım aslında uzun zamandır duygusal olarak yalnızsınız.

ancak sizin duzeniniz değişti çocuğunuzun da çok ciddi anlamda değişti değişen düzene ayak uydurma sürecinde yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz tabii bu benim acizane dışarıdan baktığım bakis açısı..

Umarım çok mutlu olursunuz

Zaten bir defa hayatının kötülüğü sanssizligini yasamissin.
Üzerine düşen bu adamı hayatından def etmek.

Kendim için soruyorum oğlum kaç yaşındaki babasında velayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…