- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Karşındakinin gamsizligi vurdumduymazlıhi olabilir mi öyle bı his aldım :/Bu sabah erkenden ailemin evine dönüyorum. İçimdeki her şeyi yuvamı sen yıktın diye başlayıp kv kişisine söyledim. Eş olacak adam da sessiz, içi rahat, haklılığından emin, hatta böyle bir umursamaz neşeli hallerde.
Ben boşanmayı tüm içtenliğimle isterken neden bu kadar üzgünüm. O eşyaları neden ağlaya ağlaya topladım, bunları yazarken neden ağlıyorum, neye ağlıyorum?
Olmadık şeyden yuvamı yıkmama mı? Çözüm çok çok basitken eşimin tüm bu sorunlarını çözemeyişine mi? Hiçbiri değil aslında. Bu ince sızı ne ?
Kolay değil de ondan.
Ortada yillarin emeğini heba eden insanların rahatlıklari incitiyor seni.
En çokta anlasilamayisin.
Sen kurtarmak isterken onların suçunu bile ustlenip kendi kendine daha da sabretseydim belki duzelirdi hezeyanlarin belki de.
Anlatmak istediğini açık açık söylesendr bazıları nato kafa nato mermer bende de var öyle bı tane numune2 yl önce ilk ve son şansı verdiğimde de içten içe biliyordum değişmeyeceklerini ama çocuğum var dedim, baş ederim dedim. Yok yapamadım. Sabretseydim semer vurmaya kadar giderdi. Çok bile sabrettim.
Ama ben a derken nasıl b anlarlar ? Çok açık ve net bir cümleyi nasıl anlatamam. Ben buna da çıldırıyorum.
Sabah beşte geçeceğim.Şu an baba evinde misn
Hakkında hayırlısı olsun. Kadınlar ilk anda daha çok acı çeker derler. Erkeklerin her durumda olduğu gibi sonradan jeton düşüyor. Acını yaşa bekle ve gör. Emin ol onların senden daha beter olacakları gün de gelecek.Bu sabah erkenden ailemin evine dönüyorum. İçimdeki her şeyi yuvamı sen yıktın diye başlayıp kv kişisine söyledim. Eş olacak adam da sessiz, içi rahat, haklılığından emin, hatta böyle bir umursamaz neşeli hallerde.
Ben boşanmayı tüm içtenliğimle isterken neden bu kadar üzgünüm. O eşyaları neden ağlaya ağlaya topladım, bunları yazarken neden ağlıyorum, neye ağlıyorum?
Olmadık şeyden yuvamı yıkmama mı? Çözüm çok çok basitken eşimin tüm bu sorunlarını çözemeyişine mi? Hiçbiri değil aslında. Bu ince sızı ne ?
peki esin ben gidince ne yapar ne yer falan gibi vicdan yapiyor musun? ailesiyle mutlu değil zaten diye düşünüyor musun?Sabah beşte geçeceğim.
Olayı dramatize etmeye de çalışmıyorum. Bana göre boşanmak dünyanın sonu değil, hatta gerekliyse yapılabilecek en doğru şey. Çocuğuma yetebilirim de hatta belki eşimin ailesinin yanında yetişmesindense babasız yetişmesi daha hayırlı olacak ama bu içimdeki kasvet.
Bunu nasıl anlatsam, nasıl atsam.
Bakıyorum adama, daha üç gün önce çözdük biz bu işi deyip gülüşüyorduk.
Şimdi iki yabancı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?