Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

Çünkü bazı insanlar istediğini istediği gibi anlamak konusunda uzman.
Sizin anlattığınız, anlatmak istediğiniz şeyler onların umurunda mı sanki.
Bir yuva dağılıyor bir aile parçalanıyor az vicdanlı olsalar olayları buraya kadar getirmezlerdi bence. Onlardan insanlık beklemek yersiz, sizin suçunuz değil.

Eşinize ne desem bilemedim. Ama olanla ölene çare yok derler ya...
Bundan sonrası için her şey güzel olur umarım, zaman her şeyin ilacı.

İnsan bi kaç aylık ilişkisini bitirince üzülüyor yıpranıyor siz evlilik bitiriyosunu çok normal yani öyle hissetmeniz hem bence bastırmayın acınızı yaşayın ki mutluluğa güçlü.bi şekilde koşun daha sonra. ALLAH yardımcınız olsun...

Yasadiklarini aglayarak okudum yalniz degilsin ben de burdayim. Es kisisinin ailesi yuzunden boşanıyoruz sebebi ailesinin hatalarini soylemem akrabalarina. Bebegim henuz 7 aylik araliktan beri annemin evindeyim kizina hic bir maddi manevi destegi olmadi aileme kufurler hakaretler en son esyalarimi kamyona bindirip getrdiler evimi yiktilar ama gecicek biliyorum anneyiz biz

Evlilik de geçen süre değil ne hayaller ile kuruluyor o yuva ne emekler veriliyor ne duygular besleniyor bitti deyince bitter mi duygusal olarak hissettikleriniz çok normal şunu asla unutmayın verdiğiniz emeği saygıyı hissayati Size vermiyorsa eşiniz kendinize yazık etmeyin

İnan bana geçecek
çok daha iyi olacaksın
En azından üzerinde hiç kimsenin ahi olmayacak
Geceleri yatarken vicdan azabı cekmeyeceksin
Çünkü sen elinden geleni değil fazlasını yaptın
Acaba şunu yapsaydım affetseydim daha iyi olur muydu demeyeceksin
Çünkü kendin yaşayıp gördün

Onlar bir yuvayi bozdular
Eşin kaynanam yaptıklarının farkına varır mi hiç sanmam
Zaten seni kaybedeceklerini bile bile bu kadar üstüne gelmezlerdi
Ama kimsenin ahi kimsede kalmaz

Canım benim dik dur,güçlü ol.evlenmeye olgunlaşmamış erkekleri anlamıyorum,emin ol kayınvalideciginin suçu yok eşin dengeyi kuramadı,terazi dengede degilmiş demek ki,eger ki eşin seni eş deseydi kayınvaliden de paşa ederdi.bizimde hiç sıkıntımız yoktu,ailesi yüzünden diyordum hep ayrıldıktan 2 gün sonra mantıklıca düşündüm bütün suç erkegin.11 ay evli kaldık ama bıkmışım resmen,boşanalı 1 ay oldu ve iyiki diyorum,agla sızlasın yüregin ama sabah uyandıgında makyajını yap dışarıya cık hayat güzel...

Gerçekten yok yere bu duruma geldiğinize inanıyorsan boşanma kararı almadan mutlaka bir evlilik danışmanına gidin derim.
Bir süre de kafanızı toplayın düşünün. Eşin de düşünsün.

Emek, anılar, güzel kalbiniz, uğradığınız haksızlık.. Allah yardımcınız olsun..

Sizin eski konularınıza baktım da yok yere ayrılmıyorsunuz ki eşiniz hep boyle imiş, ilk evliliği de kendi ailesi yüzünden bitmiş.
Annesinin ağzına bakan pısırık kendi aklı fikri olmayan biri. İlk döndüğünüzde kp gelmis öyle gitmişsiniz.

Bunları niye yazıyorum mantıksal acıdan bakın olaylara, ailesi yerine eşinizde hata arayın onlar benim ailem onlar öncelikli pasa pasa kabulleneceksiniz dese is biter.
Ama senin yapması basit dediğinin şey esin için dünyanın en zor şeyi.
Kendine güvenip yoluna devam etmek zorundasın sen herşeyden önce çok iyi bir annesin.
İlk yıl zor geçer sonra en doğru kararı verdiğini mantıkla birlikte kalbin de kabul eder, içinde de ufacık bir sızı kalır, yoluna devam edersin...

Çünkü kendi duygusu ve mantığı beyni ile hareket etmiyor kukla gibi o yüzden bunlar.
Siz sevdiğiniz için diyorum kabul ederse son kez terapiyi deneyin, belki herşey farklı olur.

Yazan destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yalnız değilmişim, bunları hisseden tek kişi değilmişim.

Aslında uçağa bindiğim an, yükümün yarısını attım sanki üzerimden ama havaalanındayken çok zordu.

Olaya basit derkenden kastım şuydu, çözmek isteselerdi, eşim çözüm bulmak isteseydi sorunumuz çok basitti. Diğer türlü evlilik benim için eziyetti ve çok kötüydü.

Eşimde hata olduğunu biliyorum, hatanın en büyüğünün onda olduğunu da biliyorum.

Aile terapistini öneren arkadaşlar, onu da yaptık, eşimle zaten kapıyı kapattığımızda bir sorunumuz yoktu fakat o kapıyı bize bir türlü kapattırmadılar, eşimin de annesine karşı çok direndiği oldu, bunu gördüm hissettim ama onların ilişkilerinde denge ve ölçü yoktu, ya çok iyi ya da kötü olacaktı. Denge olmayınca tamamen kötü olmayı da asla göze alamadı.

Yani benim için bir dahası, denemesi, şansı yok. Bu zaten denemeydi, şanstı olmadı.

Bitti.

Bu ve benzer sıkıntıları yaşayanlar için en iyisini diliyorum. Kendim için de -şimdilik- iyi şeyler ummaktan başka bir şey düşünemiyorum.

Çok üzüldüm canım...sonunda başardılar demek.ayrikirken bişey dedimi esin.cocuk için sorun çıkmadı değilmi. Ne olacak peki şimdi davami acacaksiniz
Inşallah bundan sonra hersey çok güzel olur sen ve oğlun icin

Yolun açık ve aydınlık olsun arkadaşım.
Bir kadın hele ki bir anne boşanmamak için sonuna kadar direnir az çok tahmin edebiliyorum.
Bu kararı almışsan elbet vardır bildiğin.
Hayırlı olsun,Allahım senin de evladının da karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Eşim hiç çirkinleşmedi, en azından bu konuda olgun davrandı. Üç gün önce annesiyle tartıştık, 2-3 yıl önce olsaydı annesine saydığım o laflardan dolayı tavırlar tripler yapardı. Bu defa normaldi ama annesi yine durmadı. Eşim de en az benim kadar üzgündü ama zayıf davrandığı için üzüntüsü hiçbir işe yaramıyor. Annesiyle dün de kavga ettik. Gideceğimi öğrenince koşa koşa geldi.

Tüm bu atışmalarımıza rağmen yanımda olmasa da, karşımda da durmadı. İnsan gibi havaalanına bıraktı, vedalaştık ayrıldık. Dava konusunu konuşmadık. Boşanırız dedik ama dava vs.lafı geçmedi.

Temmuzda KPSS var. O zamana dek ders çalışmaya yoğunlaşmak istiyorum. Şimdi bir şey bilmiyorum, düşünmedim biraz kafamı toparlayınca davayı da açarım.

Olgun davranmis en azından çok şükür. Sınavı kazanırsan hersey çok daha kolay olur senin için. Başarılar dilerim canım yolun açık olsun

Allah eşini de o kv ni de bildiği gibi yapsın. Bir daha da evlenmesin o adam. Anasının dizine gitsin yapışsın.
Ne yalan söyliyim çok sevindim ben gitmenize. Öncekş konularda aşırı sinirlenmiştim çünkü nihayet doğru kararı verdiniz

Canım senin konularını biliyorum az çok eşinin ne kadar anneci olduğunu pasif kaldıgını her daim seni haksız gördüğünü, kv bu yuvayı bu hale getirmek için elinden geleni ardına koymaması.. daha önce evi terk edip geri dönmeni..
O kadar üzülüyorum ki senin ve yavrun için allah yardımcınız olsun sen çok güçlü bir kadınsın bilyorsun demi ?
herkes senin yaptıgını yapamamz emin ol.. oysa sizin yuvanızın kurtulması yeniden sil baştan başlamanız o kadar kolay iken
eşin ne yazık ki bunu yapamadı başaramadı ben eminim ki senin eşin kafasını çok duvarlara vuracak.. zaten anneci bir eş değişmiyor ne yapsan değişmiyor.. bazı kadınlarımız ailesi arkasında olmadıgı ve maddi imkanları olmadıgı için sürünüyor böyle bir evlilikte..
bazı kadınlar sabrediyor selamete ulaşıyor ( benim gibi .. ) ama sen yeterinde sabrettin.
şimdi otursun anasının dizinin dibinde.. Rabbim onları bildiği gibi yapsın şu mübarek ramazanda ..
kv denecek kadın nasıl rahat acaba ? hiç mi vicdan yok bu insanlarda
Rabbim onun iki yakasını bir araya mı getirecek ?
o bir yuva yıktı yıkılmasına sebep oldu nasıl rahat nefes alacak artık.. bilmezler ki bu dünyanın birde ebedisi var..
Böyle güçlü olmaya devam et içinde zerre birşey kalmasın.. sen elinden gelen herşeyi yaptın bu evlilik için emin ol
inşallah bundan sonra hayat sizin bebegin için çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…