http://www.sahibinden.com/ilan/emla...k-mah-satilik-ultra-lux-daire-139962091/detay
canim bak bu varsak da mesela.. sence bu nasil ilan konumuna bir baksan...?
bu baktigim ev mesela havaalanina 30 dakika, denize plaja da 21 dakika diyor arabayla...
bir bakip fikrini yazar misin canim?
varsak köprüsüyle şifa hastanesine yakınsa merkeze giden ana yola yakın demektir, evin içi çok güzel ama iyice araştır canım lara da genellikle elit kesim takılır, soğuksu da orta gelirli temiz aile takılır ama varsakda her türlü aileye rastlarsın bilgin olsun . konyaaltı denize yakın hatta kıyısı orda bulunuyor o taraflarada bir bak, varlık mahallesiyle güvenlik mahallesine de bak
Ben Alanyada yaşıyorum Erkek arkadaşımda Antalyada kısmetse seneye antalyaya gelin gidicem
Mevkinizi iyi seçin ne taraflardan bakıyosunuz
Allah tamamina erdirsin canim, cok mutlu olun insallah.
Mevki sahiden onemli ama Antalyayi hic bilmiyorum.
suanda Konyaalti,hurma,Lara,guzeloba,varsak, ve arkadaslarin onerdigi yerlere bakiyorum..
inanin hic bilmiyorum neresi daha iyi semt olarak.. ?
keske bir fikir verebilseydiniz sizde Antalya icin.?
canim evet dedigin gibi varsak koprusune ve sifa hastanesine yakinmis bu evler..
evin ici cok guzel sahidende..Bu evi bir arastirmak lazim.
Lara cok pahali canim ya.. bulunmasi mumkun degil ama yinede bakiyorum...
soguksu ya da bakiyorum suanda canim..
Bu ev varsak da mesela ama sen her turlu aileye rastlarsin diyorsun.. sanirim Antalyadansin sen oyle mi?
konyaalti da doldurma diyorlar ondan soguyuyorum oradan.. denizi doldurmuslar diyorlar..
varlik mah.. guvenlik mahallesi tamam bakiyorum hemen..
sagol canim ya Allah razi olsun..
Canım sana elimden geldiğince yardımcı olurum . Hatta erkek arkadaşımada sorayım .
Senin istediğin şartlar varmı. Bizde ev bakıyoruz sahibinden ara sıra çünkü bende hep uygun ve güzel evlere gidiyorum erkek arkadaşım oraların mevkilerinin iyi olmadıgını sebebleryle anlatıyor bana .
Şu anda muratpaşa-portakal çiçeğinde oturuyor kendisi ve ben bile bayılıyorum oraya hem çok güzel bi semt hemde merkezi yerlere yakın
şu an soruyorum senin için
3+1 al 4-5 yıllık olsun daha rahat edersin bence Antalyada evler ucuz aslında acaba baktıgın evlermi pahalı benim eniştem bakıyordu büyük şehirlere göre çok daha ucuz lara zengin konyaaltı normal düzeymiş dedemen,kırcami,lara en güzel yerler diyorlar.Lara ve konyaaltı denize yakın.Ben Antalyada oturmuyorum ama oturmak isterdim çünkü Türkiyenin en yaşanılacak 2.şehri diye duymuştum
sagol canim yorumun icin.
zaten fark etmez 5 yillik binada olur yeter ki temiz olsun 3+1 dusunuyoruz bizde.
suanda konyaalti ve lara civarinda gidip geliyoruz..
Allahtan hayirlisi olsun insallah.
İnşallah caım ne demek :) Yalnız konyaaltında iyi evlerde var kötü evlerde varmış yani bizde ev baktıgımızda öyleydi yanlış okumadıysam yurtdışından geleceksiniz maddi durumunuz iyiyse laradan alın derim..
Maddi durumumuz orta canim ..
Butcemis SINIRLI.. cok pahali ev alamiyoruz gucumuz yok ne yazik ki..
Konyaalti,hurma ve lara ya yinede bakiyoruz suan..
Lara da sahiden de cok pahali evler ya..
Ay suan Laradaki evlere baktım şok oldum resmen benim yaşadıgım yer Mersin sitede havuzlu evler 120.000 90.000e bile var yuh dedim abartılmış sanki..Bencede canım baska yerlere bakın eski evler bile 150.000tl imiş larada yuh ya bende bakayım buradan belki yardımcı olurum :)
sagol canim benim.
diyorum ya Lara ucmus..
inanilmaz pahali.. O kadarina da butce yetmez yahu...
Aramaya devam...
evet gerçekten şok oldum baya yüklü bir paranın olması lazım aşağıda 2 tane ev gönderdim senin bütçen aslında ne kadarla sınırlı daha net bakabilirim söylersen
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...tan-carsiya-yakin-sifir-daire-149338733/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...un-fiyata-satilik-sifir-daire-160053302/detay
bunları buldum daha uygun fiyatada var merkez ilçelerde güzelmiş internetten araştırdım merkez ilçelerde iyi diyorlar :)
Canim benim verdigin linklere hemen bakiyorum Allah razi olsun ...
butcemiz 3+1 185 milyara kadar SINIRLI...
daha asagisida olsa hic fena olmaz aslinda.. cunku kredi cekip borca girecegiz..
yardimin icin cok sagol canim ya inanir misin boyunlarim koptu agri icinde kivraniyorum..
surekli pc de oturmaktan olsa gerek.. ama devam etmeliyim ev sonucta..
sagol canimmmm
canim bu verdigin linkleri hemen kayit ettim aksam esime gosterecegim..
gercekten guzelmis bu evlerde..
Gerci 2.kat diyor ikiside ama sence iyi mi 2. kat ??
biz genelde 3. 4. kat dusunduk ama ?
canim sahiden cok sagol ya ilgin ve alakan icin....
Selam Arkadaslar
Arkadaslar biz Antalyadan ev ariyoruz.. Ama Antalyayi hic bilmiyoruz. Hangi bolgesi iyidir, nerden bakmaliyiz inanin bir fikrimiz yok.
2+1 115m2- 125m2 genis bir ev mi alsak?
3+1 lere mi baksak?
Yalniz 3+1 genis ve sifir evler cok pahali.. bizim butcemiz ona yetmez..
3+1 ler ancak 4 5 yillik binalar oluyor..sifirlari cok pahali.. Ama 2+1 lerde sifir evler var...
Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Kisa bir suremiz var. Bu sure icinde ev bulmamiz lazim..
Ne olur bana bir akil verin, Antalya`nin hangi bolge ve semtlerine bakayim?
Ev alirken neye dikkat edeyim? inanin hicbir fikrim yok..
Bana yardim ederseniz inanin cok mutlu olucam...
Allah ev almak isteyip de alamayan herkeze ev almayi nasip etsin insallah..
Herkeze hayirli evler nasip etsin Rabbim bizede insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?