Evet onun istedigi cocukla gelin hanim perisan olsun sokaklarda surunsun 1 lokma ekmege muhtac olsun niye "çünkü gelin hanim kardesinden zorla bebek yapmis hem de sevmedigi adamdan pehhh"Umarım nafaka yüklüdür de çatır çatır yer kardeşinin paralarını! Bi kadın olarak yıkılan yuvanın ardından sanki tek suçlu kadınmış gibi konuşmak ne kadar iğrenç!! Kardeşin pür-ü paktır kesin şimdi! Çocuklarıda varmış dilensinmi kadın?!
Birde su an yeni gelin adayiniz varmis
Bizim gelinde evliliğn ilk haftasında annesi onlarda 3 gün kaldı yeni evli insanlarin evinde kalınmaz kaldıki cicim ayları diye bişey var zaten annesinde ayrı kalmak istemiyordu sonra anladik ki bunlar kızlarında ayrı kalmazmis gelinin anneside aynısını kocasını yapmış sürekli annesi ve babası onlardaymis özel diye bişey yokmuş
Evet eski yorumlarinda gordum hatta bir konusu var galiba kardesimin kiz arkadasi var diye.nasıl ya
hani bu abi eşini çok seviyordu defalarca seni seviyorum demişti. daha bu iş neticelenmeden başka aday
çocugunu görmek isteyip de göremeyen vah vah yazık babaya ya. bir de o kadar nafaka verecek
haa bi de bu adamın çok parası vardı istese hayat kadınına giderdi dimi?
gerçekten anlamsız insansınız
yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayattan ne bekliyorsunuz bu düşüncelerle acaba
Evet eski yorumlarinda gordum hatta bir konusu var galiba kardesimin kiz arkadasi var diye.
Yavrusunun derdinde olan baba daha bebek anne rahmindeyken bu cocuk benden degil diye dusunmus dna testi yaptirmayi dusunmusler kadina iftira bile atmislar Allah askina bunlarin derdi para zaten cocugu aldir aldir diye baskilarindan bu acayip kadinin 15 gunde sevmedigi adamdan cocuk yapti sirf para icin demesinden bile belli buram buram acayip insanlar olduklari. Gözlerinin bebekleri para seklini almis bu kadin bana şizofren gibi geldi yoksa bir insan bu kadar takintili olabilir mi gelinlerine.aman yarabbim!
gerçekten pes!
evet bu baba gerçekten yavrusunun derdindeymiş!
Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun (geline sallıyor)
Yengem kardesime boşanma davasi açmış (geline sallıyor)
Bide burda kocalarinizi dinlesydik (tüm kadınlara sallıyor :))
Evliligi iyi gitmeyenler (yine hedef tüm kadınlar)
Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi (gelin ahh o kötü gelin)
Özeleştiri (evet bildiniz yine kadınlar hedefte)
Kardesim esiyle barismak istiyor (barışma vs yazdığına bakmayın, gelin yine kötü)
ihbar (gelin)
Nihayet kardeşim boşandı (gelin)
AdAm_OLaCaK_KIZ 'a harfi harfine katılıyorum, sen ruhun hasta, git tedavi ol.
eski konusundan
pes
Universite siniflarinda tez konusu olacak bir kadin konu sahibiniye pes dedin ki..
ev önemli boş kalmasın
birde kk da her yorum yazdığı konuya boşan demiş.sadece bunun mu.. tüm sülalenin ruhu bozuk belli ki kıza neler çektirmişler. gerçekten yazık o kıza acıyorum. bir de zorla karnındaki sabiyi öldüreceklermiş resmen.
Universite siniflarinda tez konusu olacak bir kadin konu sahibi
Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali
bu da daha geçen haftadan başka bir konuya yaptığı yorum
nasıl ya
hani bu abi eşini çok seviyordu defalarca seni seviyorum demişti. daha bu iş neticelenmeden başka aday
çocugunu görmek isteyip de göremeyen vah vah yazık babaya ya. bir de o kadar nafaka verecek
haa bi de bu adamın çok parası vardı istese hayat kadınına giderdi dimi?
gerçekten anlamsız insansınız
yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayattan ne bekliyorsunuz bu düşüncelerle acaba
Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali
bu da daha geçen haftadan başka bir konuya yaptığı yorum
esmer bak arkadas aynen yazmis burda konu sahibinin yazdigi mesaji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?