Nihayet kardeşim boşandı

Evet onun istedigi cocukla gelin hanim perisan olsun sokaklarda surunsun 1 lokma ekmege muhtac olsun niye "çünkü gelin hanim kardesinden zorla bebek yapmis hem de sevmedigi adamdan pehhh"

Bu kadin her seyi hakediyor o kiza ne yasattilarsa yasamadan olmesin bunlar ya.

Birde su an yeni gelin adayiniz varmis

nasıl ya
hani bu abi eşini çok seviyordu defalarca seni seviyorum demişti. daha bu iş neticelenmeden başka aday
çocugunu görmek isteyip de göremeyen vah vah yazık babaya ya. bir de o kadar nafaka verecek
haa bi de bu adamın çok parası vardı istese hayat kadınına giderdi dimi?
gerçekten anlamsız insansınız
yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hayattan ne bekliyorsunuz bu düşüncelerle acaba

aman yarabbim başımıza taşlar yağacak! soruna bak.
yahu sananeeeeeee. size neee.
o anne eve gelmiş cicim ayında da siz nerden biliyorunusz bunları?
siz aslında abinizin evliliğinin hep içindeymişsiniz. anlamıyor musun?
benim evime anamda gelir danam da görümceme neeee

Evet eski yorumlarinda gordum hatta bir konusu var galiba kardesimin kiz arkadasi var diye.

aman yarabbim!
gerçekten pes!
evet bu baba gerçekten yavrusunun derdindeymiş!
Yavrusunun derdinde olan baba daha bebek anne rahmindeyken bu cocuk benden degil diye dusunmus dna testi yaptirmayi dusunmusler kadina iftira bile atmislar Allah askina bunlarin derdi para zaten cocugu aldir aldir diye baskilarindan bu acayip kadinin 15 gunde sevmedigi adamdan cocuk yapti sirf para icin demesinden bile belli buram buram acayip insanlar olduklari. Gözlerinin bebekleri para seklini almis bu kadin bana şizofren gibi geldi yoksa bir insan bu kadar takintili olabilir mi gelinlerine.

Ayrica zenginin mali zugurtun cenesi misali kardesinin odeyecegi para bu kadina batmis sanki cebinden cikiyor. Ben bu konulari bilsem ah o gelinin yerinde olsam konu sahibine de tazminat davası acarim.

Böyle tipler Allah’ından bulsun Benim görümcede nişanlıyken evin market alışverişini sen yaparsın diyordu bana ,ben yapıyım ki kardeşi de rahat rahat ona para yardımında bulunsun

sadece bunun mu.. tüm sülalenin ruhu bozuk belli ki kıza neler çektirmişler. gerçekten yazık o kıza acıyorum. bir de zorla karnındaki sabiyi öldüreceklermiş resmen.

sadece bunun mu.. tüm sülalenin ruhu bozuk belli ki kıza neler çektirmişler. gerçekten yazık o kıza acıyorum. bir de zorla karnındaki sabiyi öldüreceklermiş resmen.
birde kk da her yorum yazdığı konuya boşan demiş.

Insan ne ekerse onu biçer...

Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali
bu da daha geçen haftadan başka bir konuya yaptığı yorum

Allah kimseyi böyle ailelere düşürmesin kızlar kimbilir neler çekti düşünüyorum da ne umutlarla evleniyorsun bir yuva kuruyorsun 15 günde hamile kaldın diye eş kişisi çocuk bende olmayabilir diyor görümce dna istiyor, anne babasının eve gelmesine kadar karışılıyor.

Kız bu ithamlarla evi terkediyor sadece nafaka alıyor ki tazminatta alabilir bu iftiralar karşısında, polise ihbar bile etmek zorunda kalıyor artık neler yaşadıysa ve şimdi yok göstermeyecekmiş bebeği. Hem bebek için dna isteyen hem aldırmadı diyen biri çocuğu neden görmek ister acaba? Hiç mi vicdan yok herşey mi para olmuş tek derdi geline giden para yiyemeyecekler kardeşinin parasını çünkü. Şimdi de imam nikahı olacak kız bakıyorlar neden? o da ayrılırsa amann nafaka talep etmesin diye pess!!

çok yıkılmış kardeşi bu boşanma mevzusundan..
adamın umuru değil konu sahibesi olayı memleket meselesine çevirdi..

esmer bak arkadas aynen yazmis burda konu sahibinin yazdigi mesaji.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…