- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Gelin bu evliliğe pardon ne emek vermiş maddi olarak bir lira katkısı yok resmen bizi dolandırdılar evliği kurtarmak için yüzde 1 çaba göstermedi tek dertleri nasil para koparırız ve hakkından fazlası aldı kardeşimin maddi ve manevi zararı kim karşilayack hiç kimse
15 gunde hamile kaldi diye sacma salak imalarda bulunursam gelsin daha beteri gelsin benim basima. Sen nerden biliyorsun nefret ettigini ya kizin icinde mi yasiyorsun cidden cok bos bir insansin. O kiz gitsin saga sola sadaka versin sizde kardesinizin parasinin cetelesini tutmayi birakin. Birde su an yeni gelin adayiniz varmis insaAllah o cooooook dişli bir gelin olurda size kök söktürür de eskiyi mumla ararsiniz.İlerde sizin erkek çocuğunuzada 1 gün evli kalsın size tazminatlar nafakalar iftiralar atsın çocuğu göstermesin ömür boyu nafaka talep etsin bakalim aynı tepkiyide burdan verdiğiniz gibi verirmiydiniz bütün kadınlar melektir bütün erkeklerde şeytandır.evlilik bitebilir bu çok normaldir ama ben sevmediğim ve nefret ettiğim adamdan çocuk yapmanın ne mantığı var adama ve ailesine ağza anılmayacak küfürler et ve o adamdan cocuk yap.
Çocuğu kimden yapmış Allah Allah görümcem izin alınmadan çocuk yapmış bak hadsize..15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
SANANE SANANE!Gelin bu evliliğe pardon ne emek vermiş maddi olarak bir lira katkısı yok resmen bizi dolandırdılar evliği kurtarmak için yüzde 1 çaba göstermedi tek dertleri nasil para koparırız ve hakkından fazlası aldı kardeşimin maddi ve manevi zararı kim karşilayack hiç kimse
Haha alemsinkadın belki sevişmeyi seviyordu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yengem-kardesime-bosanma-davasi-acmis.996713/
şu konunuzsa bile kıza neler çektirdiğiniz belli ne biçim bir insansınız siz yaaa.. Daha önce kuzenim diye açmışsınız eşi 15 günde hamile kalmış görümcesi şüpheli yaklaşıyor demişsiniz ama gelinden şüpheleniyormuşsunuz meğer.
Burada da kardeşiniz çocuğun başkasından olduğunu düşünmüş ve dna testi yaptırsak belli olur mu demişsiniz pes diyorum kıza iftiralar atıp aldattığını ima edip bir de terketti diyorsunuz ne yapsaydı? sonra da çocuğu göstermiyor diyorsunuz çocuğun kendisinden olmadığını düşünen bir adama mı gösterecek? ya da görümceye mi?
dna testi isteyerek kıza iftira atarsanız o kadın tazminat davası açar bırak nafakayı donunuza kadar alır anlatabiliyor muyum.. Gerçekten kanım dondu!!
Bizim gelinde evliliğn ilk haftasında annesi onlarda 3 gün kaldı yeni evli insanlarin evinde kalınmaz kaldıki cicim ayları diye bişey var zaten annesinde ayrı kalmak istemiyordu sonra anladik ki bunlar kızlarında ayrı kalmazmis gelinin anneside aynısını kocasını yapmış sürekli annesi ve babası onlardaymis özel diye bişey yokmuşabim 10 ay evli kaldi hamileyken her bakimi ilgilendi eşine yemek bile yaptı her türlüsünü ilgilendi bakti.. sonra kıymet bilmedi. boşanmaya kafaya koydu anasi seytandir. anasi ayırd çok dinliyordu.
bunlair hiç biri mahkemeye sunmadi.
sunsaydi eminim davasi abim kazanirdi anlaşmalı boşandi hepsi boşa gitti kadin kazandi
kadinin hakkı olduğu kadar erkegin de hakkı olmali onlarda psikolojik şiddet uyguluyor eşlerden..
hani kadin erkek eşittir. demek eşit degil...
kimse anlamaz yaşamayan anlamaz...
Haklısın baba olmak o çocuğu aldır demekle oluyordu demi halasin sen ya nasıl aldır dersin o senin kanından canından kalbine bı bak vicdanın var mı diyeTamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
Kardesim biryle gorusup konussa ve bosanmadan once evlense imam nikahi bir skinti olur mu kaldi kiz kardesime msj atmis git kendine baska biriyle evlen benden sana hayir yok en az 2 yil bu dava surere 1 yil da 2 ay sonra dolar etti 3 yil kardesim sonucta ev kurmus her sey alinmis o ev bos kalinmaz yeni kanun falan varmis bu sadakat falan artik onemli degilmis dava acildiktan sonra
Bizim gelinde evliliğn ilk haftasında annesi onlarda 3 gün kaldı yeni evli insanlarin evinde kalınmaz kaldıki cicim ayları diye bişey var zaten annesinde ayrı kalmak istemiyordu sonra anladik ki bunlar kızlarında ayrı kalmazmis gelinin anneside aynısını kocasını yapmış sürekli annesi ve babası onlardaymis özel diye bişey yokmuş
Bu evliliğe 3 hafta bile çokmuş samimi söylüyorum, kız belli ki ilk geceden hamile kaldı sonra eyvah ben ne yaptım evi terk etti vebal almamak için de çocuğu aldırmadı kendi kararıdır
Kıza para göz diyosunuz ama burdan görünen tam aksi, masraf yapıldı ev boş kalmasın imam nikahlı eşi olsun gece hayatı olmasın şu bu...
inşallah yüklü bir nafaka almıştır kadın...Umarım nafaka yüklüdür de çatır çatır yer kardeşinin paralarını! Bi kadın olarak yıkılan yuvanın ardından sanki tek suçlu kadınmış gibi konuşmak ne kadar iğrenç!! Kardeşin pür-ü paktır kesin şimdi! Çocuklarıda varmış dilensinmi kadın?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?