Nihayet kardeşim boşandı

pek güzel yapmış ohhhhhh
şeytan azapta gerek

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yengem-kardesime-bosanma-davasi-acmis.996713/

şu konunuzsa bile kıza neler çektirdiğiniz belli ne biçim bir insansınız siz yaaa.. Daha önce kuzenim diye açmışsınız eşi 15 günde hamile kalmış görümcesi şüpheli yaklaşıyor demişsiniz ama gelinden şüpheleniyormuşsunuz meğer.

Burada da kardeşiniz çocuğun başkasından olduğunu düşünmüş ve dna testi yaptırsak belli olur mu demişsiniz pes diyorum kıza iftiralar atıp aldattığını ima edip bir de terketti diyorsunuz ne yapsaydı? sonra da çocuğu göstermiyor diyorsunuz çocuğun kendisinden olmadığını düşünen bir adama mı gösterecek? ya da görümceye mi?

dna testi isteyerek kıza iftira atarsanız o kadın tazminat davası açar bırak nafakayı donunuza kadar alır anlatabiliyor muyum.. Gerçekten kanım dondu!!

15 gunde hamile kaldi diye sacma salak imalarda bulunursam gelsin daha beteri gelsin benim basima. Sen nerden biliyorsun nefret ettigini ya kizin icinde mi yasiyorsun cidden cok bos bir insansin. O kiz gitsin saga sola sadaka versin sizde kardesinizin parasinin cetelesini tutmayi birakin. Birde su an yeni gelin adayiniz varmis insaAllah o cooooook dişli bir gelin olurda size kök söktürür de eskiyi mumla ararsiniz.

Çocuğu kimden yapmış Allah Allah görümcem izin alınmadan çocuk yapmış bak hadsize..
Gerçektende merak ediyorum abin neden korunmamis o kadar çocuk istemiyorsa korunmak sadece kadınların işimi bu cana koymadı diye cahil demek ne demek ya ben olsam yüzünü bile göstermek Allah korusun size falan ceker

SANANE SANANE!

Bizim gelinde evliliğn ilk haftasında annesi onlarda 3 gün kaldı yeni evli insanlarin evinde kalınmaz kaldıki cicim ayları diye bişey var zaten annesinde ayrı kalmak istemiyordu sonra anladik ki bunlar kızlarında ayrı kalmazmis gelinin anneside aynısını kocasını yapmış sürekli annesi ve babası onlardaymis özel diye bişey yokmuş

Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun (geline sallıyor)
Yengem kardesime boşanma davasi açmış (geline sallıyor)
Bide burda kocalarinizi dinlesydik (tüm kadınlara sallıyor :))
Evliligi iyi gitmeyenler (yine hedef tüm kadınlar)
Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi (gelin ahh o kötü gelin)
Özeleştiri (evet bildiniz yine kadınlar hedefte)
Kardesim esiyle barismak istiyor (barışma vs yazdığına bakmayın, gelin yine kötü)
ihbar (gelin)
Nihayet kardeşim boşandı (gelin)

AdAm_OLaCaK_KIZ 'a harfi harfine katılıyorum, sen ruhun hasta, git tedavi ol.

Haklısın baba olmak o çocuğu aldır demekle oluyordu demi halasin sen ya nasıl aldır dersin o senin kanından canından kalbine bı bak vicdanın var mı diye

eski konusundan
pes

İşinize geleni cevaplamayın benim başka konunuzdan alıntı yapıp yazdığım şeyleri cevaplayın bakın yukarı da. Görmezden neden geliyorsunuz. 15 günde hamile kaldı diye çocuğun kendinden olmadığını düşünen kardeşinizde, dna testi isteyen siz gibi bir insan da kötüsünüz hem de çok kötü!! mide bulandırıyorsunuz!!

Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla tazminat gerekçeleri ispatlanmadan tazminatı alamaz yanilıyor olabilirim günahınıza girmeyeyim bu durumda gelin haklı olur..nafakaya gelince çocuk varsa nafaka haktır yoksa yoksa benciliktir evlenmeden önce nasıl yaşıyorsa öyle yaşamalı sonuçta erkekte dul oluyor ne fark varda nafaka alsın diye düşünenlerdenim

bendenizin 1 sene önceki mesajı ki hala aynı fikirdeyim

E Esra210 Bak eski bi yazını okudum. Kadının birine bunu yazmışsın "Siz gitmeyecekseniz bir gün sizi mecbur edecek yol yakınken boşanın"...Bune perhiz bune lahana turşusu. Elin kadınları boşanabilioda sizin gelin boşanınca, nafaka isteyince mi sorun oluo? Herkes hür özgür.

Umarım nafaka yüklüdür de çatır çatır yer kardeşinin paralarını! Bi kadın olarak yıkılan yuvanın ardından sanki tek suçlu kadınmış gibi konuşmak ne kadar iğrenç!! Kardeşin pür-ü paktır kesin şimdi! Çocuklarıda varmış dilensinmi kadın?!

inşallah yüklü bir nafaka almıştır kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…