Nihayet kardeşim boşandı

son yıllarda gördüğüm en kaliteli işsizlik örneği. sana tebriks cınım
konu sahibi inşallah trolldür ya olmaz böyle bir psikopat.

Kardeşim onu sevmeseydi bu harcamayı yapmazdı kaldı ki maddi durumu iyi istese zaten hayat kadınılarıyla olurdu evlenmezdi kadının amacı cocuk olsunda ilerde malı mulkü oğluna kalsın
Yaaa sen ne bicim insansin yaa yegenin o senin. Ona kalcak tabi sanami kalcak. Tutsaydi kendini o zaman kardesin
Ayy cok sinirlendim agzimi tutuyorum diger arkadaslar kusura bakmayin

Kiz bu ney hahahahaha
Harikasin tebrik ederim valla.

Mikemmel bir görümce. Okuyorsunuz. Fazla soze gerek yok

Yalniz korktum he...allah kimsenin basina vermesin boyle seyler.

Allah kalpleri körelmemis insanlarla karsilastirsin hepimizi. Yazdiginiz seyler korkunc konu sahibi.. Sizin icin boyle seyler denilse size boyle iftiralar atilsa ne hissedersiniz?

Bence Gelin hanım sizden kurtulmuş gibi..

Agir konusmayayim diyorum dayanamiyorum.
Sizin gibi sonradan gormeler saniyor ki herkes paramizin pesinde. Odak noktaniz da bu olunca, dogacak bir bebegin bile ölümünü isteyecek kadar sasiriyorsunuz.
Cahillik resmen. Milllet de sizin paranizin pesinde sanki peh.mantiksizlik diz boyu yazdiklarinizda resmen. Kendinizin dahi farkinda olmayacak kadar gozunuz para burunmus. Olan kizacagiza olmus..

Kiz sizden kurtulmus yavrusunu alip. Siz hala para derdinde...
O evladin yegeniniz olduguna bile inanmiyorsunuz kesin. İnandiginiz gun gelir elbet..ozaman utanirsiniz umarim.

Kizcagiz gururundan dna testi bile yaptirmaz eminim. Yazik valla..

Neden boşadı o zaman

Gulmekten burnumdan kahve telvesi geldi

Sevinde kimseye deme derdi annem senin konunu duysa

bunların hepsini konu sahibi mi yazmış tam bir evlilik düşmanıyla karşı karşıyayız arkadaşlar gardınızı alın hepimizi boşatır bu kadın alimallah ha ha

Ilk sayfa da dedim psikolojik tedavi lazim diye kimse beni dinlemedi eski actigi konularda da hep kadinlar mi hakli erkekler hakli yazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…