Nihayet kardeşim boşandı

Aile olma fırsatları olmamış belli ki pardon da 15 günün hesabını bile tutmuşsunuz kardeşinin yatak odasını takip edip gelini hamile kaldı diye suçlayan ilk görümce olabilirsiniz aldır deyip geçince vicdanınız bugünkü kadar konuşturacak mıydı sizi bi çatı altında ne yaşandığını kimse bilemez kardeşiniz de çok dürüst değil belli ki kaç yaşında adam bi rahat bırakın kutlamalarınız bittiğinde belki kendi hayatını kurmak ister siz dahil olmadan tabi

Her tarafinizdan kötülük akıyor kadin sizden kurtulmuş iyi bari umarim donunuza kadar alir..bi de çocuğu aldir demişsiniz ne zaman cocuk yaoacagini dize mi soracak .sen kimsin ya aldir diyrbiliyorsun..hadsiz .

Yuhhh be yuhhh gelin bebeğe kıyamamış aldırmamış . Bunun için taşlıyorsunuz onu siz nasıl bir insansınız ? O çocuğun yüzünü bende olsam kimseye göstermem bu haliniz allah korusun ona da bulaşır filan. Boşandılar sende kına yak

he canım boşanacağı adamdan sırf öylesine çocuk yaptı. hatta çocuğu da kendi kendine yaptı.
Bizde bunu anlamıyoruz boşanacağı adamdan niye çocuk yaptı insanın mantığı almıyor.kaldı ki kardeşimi sevmediğini süylemesine rağmen insan sevmediği birinden niye çocuk yapar bide evlilik süresi 15 gün sürmüşse insanin aklı almıyor

çocuk yapar çocuk yapar diyosun da ben de diyorum ki çocuk tek başına yapılmıyor. kardeşin de işin içinde yani.

şu 2017de açılan konunun devamı sanırım. 15 günde hamile kalınır mı mevzusu. siz gelini 15 günde hamile kalmış kafasıyla iftiralara boğduysanız kadın da evliliğini yaşayamadan bitirmek mecburiyetinde kalmış demek ki.
ayrıca diğer konuda kuzenim demişsin şimdi kardeşim diyorsun. ben kuzenlerimin hayatlarını dahi bilmem sizin sülalede ne hakla özel hayatlar bu kadar ortalığa düşebiliyor?
asıl gelini dinlemek lazım. kurtulmuş sizin sülaleden bence..

asıl çabuk boşanmalar daha zordur ya.
emek emek yapılan çeyizler, dizilen evler, hayaller ve o hayallerin yerle bir olması, hiç güzel gününü göremeden kötü günlerle başlaması falan. çok zor çok.

Ne kadar kötü kalpli birisiniz inanamıyorum.
1- bu kadın çocuğu tel başına yapmadı herhalde
2- kardeşin ADAM olmaydı da bebeğinin peşine düşseydi. Herkesin aldır dediği bi aileye çocuğu göstermemesi çok normal
3- siz kimsiniz de bir kadına çocuğu aldır diyebilirsiniz. Ve o kadın o cana kıymadığı için cahil dersiniz yaptığınız düpedüz hadsizlik.
4- kadın evlenip boşandı mı dul oluyor kimse 1 günlük 15 yıllık bakmıyor ortada bir çocukda var paşa paşa ödeyecek nafakasını.

Süyledi denmez söyledi denir. Çocuk aldırmadı diye cahil derken bir İnsana kendinizi bi tanıyın önce. Kardeşine söylediyse kardeşin yapmasaydı madem çocuğu silah zoruyla mı yaptırdı.

çocuk yapar çocuk yapar diyosun da ben de diyorum ki çocuk tek başına yapılmıyor. kardeşin de işin içinde yani.
Kadın korunduğunu süylemiş kardeşime çocuğu aldırabilirdi hem kendisının hemde çocuğun hayatının mahfetti bir insan nefret ettiği sevmediği bide evli kalma süresi düşündüğünde bu adamdan niye çocuk yapayım bırak çocuğu onunla ilgili hiçbirşeyi görmek istemem.sevebileceğim başka adamdan çocuk yapardım.avukatımız bile süyledi bu normal bir kadın değil

kesin başkasından çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…