Nihayet kardeşim boşandı

1 senedir aynı yerde kadın, şu yazışmaları delil diye sunup bir de bundan tazminat alsa o gelin

kuzeninin 15 günde hamile kalması bilmem kimin subayla basılması falan hep buna dert

tanıyan biri olsa geline haber verse keşke

hasta mı acaba?

subayla basılma konusunu okumadım

bir baba çocuğuna babalık yapmak zorunda kadın kötü de olsa baba babaligini yapmak zorunda.. Ayrıca korunup da hamile kalan kaç kadın var... kardeşin istemedimi çocuk zorlami sevisti kadinla...

Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor

ö harfin mevcut demek ki sıkıntı başka yerde

süyle büyle değil be ya

söyle böyle

Ya siz bütün kadınlar iyi gözüyle bakıyorsunuz kaldıki amcası ve ablası bile kardeşimin haklı olduğunu süyledi

Kimseye iyi gözüyle bakmıyorum burada sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum. Yengeniz hamile kalmış ve herkes ona çocuğu aldır dediği halde kimseyi dinlememiş doğurmuş öyle mi? Bakın bende bir görümceyim ve eğer yengem aynı şartlarda hamile olsa çocuğu aldır demek yerine evliliği ne kadar kötü giderse gitsin bu kararı ona bırakırım. Siz de yengenizin verdiği kararlara saygı duymayı öğrenmelisiniz. Sonuçta çocuk doğmuş ve o sadece yengenizin değil abinizin de çocuğu abinizin yengenize verdiği nafakayı bile çok görebilecek kadar nefret dolusunuz.

yahu insanın beyninin içinden ne geçer ne bilcez biz. yapmış işte. kimse öyle sırf inadına bi çocuk dünyaya getirmez yahu. size ne? amam taktınız.

Kimseyi ilgilendirmez ki
Sizin ne zaman ureyeceginize baskalari karar verebilir mi? 3. Sahislari ne olursa olsun evliliginizde soz sahibi yapar misiniz? Azicik kendinizden pay bicin

Kadın çocuğu ister 15 günde yapar ister 15 yılda, sizden icazet alacak değil. Bu nasıl bir nefrettir ya, kim ne hakla hamile bir kadına bebeğini aldır diyebilir? Size mi düştü bu? Aldırsaydı vicdanınız nasıl el verecekti?
İsterse 10 dk evli kalsın, o kadın o çocuğu gece adamdan gizlice sperm alıp yapmadığına göre o nafaka verilecek. Kınanızı yakmayı unutmayın bu arada.

Kardeşiniz çocuğunu niye göremiyor?
Boşanma davalarını bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla yüz kızartıcı bir suçu yoksa haftada bir görüyor genelde babalar.
Eski gelininiz isterse kıyameti koparsın göstermiyorum diye. Boşanma davasında belirlenmiştir görebileceği günler bellidir. Polisle kapısını çalın göstermezse.
15gün evli kalıp bir kadın hele hamile bir kadın durduk yere boşanmaz.
Hadi bu kadın para koparma derdinde vs o zaman siz kendinizden eminseniz kardeşinizin hiç suçu yoksa karşı dava açsaydınız.
Eksik şeyler var. Kadın hemen hamile kalınca onu namussuzlukla falan mı suçladı kardeşiniz? Dayak falan da olmuşsa alınır o tazminat anca.

Bence objektif olalim her gelin ayni degil malesef kotu olan erkekler kadar kadinlarda var aci ama gercek
Kötü olması ayrı bir konu ama "çocuksuz kadının boşanınca nafaka almaması" gerektiği neye dayanılarak söyleniyor anlamış değilim. Kaldı ki konu sahibinin kardeşinin çocuğu var, nafakada mı olmasın kötü olsa bile?

Cok yuksek ihtimal kadini baskasindan hamile kaldi diye damgalamislar cunku konu sahibi baska konularinda da kuzenim diye abi ve yengeden bahsetmis yine.

Daha yeni basliyor,ben o kadinin yerinde olsam pedagog ve avukat ile gosteririm o cocugu. Adamin cocugunu her gormesi 2000 liradan baslasin da gorsun gununu dunya kac bucakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…