- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
kesin başkasından çocuk
1 senedir aynı yerde kadın, şu yazışmaları delil diye sunup bir de bundan tazminat alsa o gelin
kuzeninin 15 günde hamile kalması bilmem kimin subayla basılması falan hep buna dert
bir baba çocuğuna babalık yapmak zorunda kadın kötü de olsa baba babaligini yapmak zorunda.. Ayrıca korunup da hamile kalan kaç kadın var... kardeşin istemedimi çocuk zorlami sevisti kadinla...Kadın korunduğunu süylemiş kardeşime çocuğu aldırabilirdi hem kendisının hemde çocuğun hayatının mahfetti bir insan nefret ettiği sevmediği bide evli kalma süresi düşündüğünde bu adamdan niye çocuk yapayım bırak çocuğu onunla ilgili hiçbirşeyi görmek istemem.sevebileceğim başka adamdan çocuk yapardım.avukatımız bile süyledi bu normal bir kadın değil
Cidden öyle olmuş.Gelin hanım kurtulmuş çok şükür...
Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
Ya siz bütün kadınlar iyi gözüyle bakıyorsunuz kaldıki amcası ve ablası bile kardeşimin haklı olduğunu süyledi
Kadın korunduğunu süylemiş kardeşime çocuğu aldırabilirdi hem kendisının hemde çocuğun hayatının mahfetti bir insan nefret ettiği sevmediği bide evli kalma süresi düşündüğünde bu adamdan niye çocuk yapayım bırak çocuğu onunla ilgili hiçbirşeyi görmek istemem.sevebileceğim başka adamdan çocuk yapardım.avukatımız bile süyledi bu normal bir kadın değil
Kimseyi ilgilendirmez kiBizde bunu anlamıyoruz boşanacağı adamdan niye çocuk yaptı insanın mantığı almıyor.kaldı ki kardeşimi sevmediğini süylemesine rağmen insan sevmediği birinden niye çocuk yapar bide evlilik süresi 15 gün sürmüşse insanin aklı almıyor
Kardeşiniz çocuğunu niye göremiyor?Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
Bence objektif olalim her gelin ayni degil malesef kotu olan erkekler kadar kadinlarda var aci ama gercekDul damgası yemenin, hayat mahvetmenin, acı çektirmenin, sindirilmenin ve psikolojik şiddetin bedeli diyelim.
Kötü olması ayrı bir konu ama "çocuksuz kadının boşanınca nafaka almaması" gerektiği neye dayanılarak söyleniyor anlamış değilim. Kaldı ki konu sahibinin kardeşinin çocuğu var, nafakada mı olmasın kötü olsa bile?Bence objektif olalim her gelin ayni degil malesef kotu olan erkekler kadar kadinlarda var aci ama gercek
Cok yuksek ihtimal kadini baskasindan hamile kaldi diye damgalamislar cunku konu sahibi baska konularinda da kuzenim diye abi ve yengeden bahsetmis yine.Kardeşiniz çocuğunu niye göremiyor?
Boşanma davalarını bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla yüz kızartıcı bir suçu yoksa haftada bir görüyor genelde babalar.
Eski gelininiz isterse kıyameti koparsın göstermiyorum diye. Boşanma davasında belirlenmiştir görebileceği günler bellidir. Polisle kapısını çalın göstermezse.
15gün evli kalıp bir kadın hele hamile bir kadın durduk yere boşanmaz.
Hadi bu kadın para koparma derdinde vs o zaman siz kendinizden eminseniz kardeşinizin hiç suçu yoksa karşı dava açsaydınız.
Eksik şeyler var. Kadın hemen hamile kalınca onu namussuzlukla falan mı suçladı kardeşiniz? Dayak falan da olmuşsa alınır o tazminat anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?