- 30 Ekim 2013
- 20.493
- 57.166
- 798
Cocuk icin nafaka alabilir tabiki almali babasi bakmali ama bende cocugu olmayan daha dogrusu bagi olmayan kadinlara bir sure sonra nafaka almasini dogru bulmuyorum malesef kimse kimseye bakmak zorunda degil iki tarafin rizasiyla evvlilik yapilmis ve bitmis herkes ayri birey hayatini kurmaliKötü olması ayrı bir konu ama "çocuksuz kadının boşanınca nafaka almaması" gerektiği neye dayanılarak söyleniyor anlamış değilim. Kaldı ki konu sahibinin kardeşinin çocuğu var, nafakada mı olmasın kötü olsa bile?
15 günde bilinçli olarak çocuk yaptığını zannetmiyorum. Evliliğin ilk ayları, çiftlerin korunmayı doğru düzgün beceremediği zamanlar. Ayrıca ilk günlerde de olmaz artık diye düşünmüş olabilirler ama olan oluyor, ilk günde bile olan tanıdıklarım var.Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
Siz nasıl bir insansınız anlamadımki kadın çocuğu tek başınamı yaptı aa daha evlilik yeni diye bir cana nasıl kıyılır bunu nasıl söylersiniz??? Kardeşiniz cahil kalmış bence keşke ona öğretseydiniz korunma yöntemlerini15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
Bunu kardeşinize sorsanıza? BebekBizde bunu anlamıyoruz boşanacağı adamdan niye çocuk yaptı insanın mantığı almıyor.kaldı ki kardeşimi sevmediğini süylemesine rağmen insan sevmediği birinden niye çocuk yapar bide evlilik süresi 15 gün sürmüşse insanin aklı almıyor
Maalesef genelde evlilikler medeni bir şekilde iki tarafında rızasıyla bitmiyor.Cocuk icin nafaka alabilir tabiki almali babasi bakmali ama bende cocugu olmayan daha dogrusu bagi olmayan kadinlara bir sure sonra nafaka almasini dogru bulmuyorum malesef kimse kimseye bakmak zorunda degil iki tarafin rizasiyla evvlilik yapilmis ve bitmis herkes ayri birey hayatini kurmali
Çocuk aldırmamak değil, çocuğa sahip çıkmamak cahillik. O çoçuğun günahı sizin üstünüzde, kardeşinize söyleyin sahip çıksın çocuğuna.15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
İşte böyle görümcesi olunca dayanamadı kadıncağız heralde.Evliliginin ilk 15 günün den sonra neden boşanmak ister bir kadın? Çok tuhaf bir konu...
Eski konunuza baktım. Bir de bebek mi var? Eğer öyleyse tabii ki maddi manevi destek olmak zorunda kardeşiniz. Hatta siz de gelini arayın sorun ki yeğeninizden uzak kalmayın.Çok şükür kutulduk gelin hanımın paragöz oldugu kanıtlandı kardeşim boşanmak için istediği herşeyi verdi.Bide kısa sürelik evlilik yaşayıpta ömür boyu nafaka isteyen kadınlar var onlarıda anlamış değilim.Gecenlerde tv de 1 gün evli kalıpta 4 yıldır nafaka alıyor buda adaletsiz dir
Bizde bunu anlamıyoruz boşanacağı adamdan niye çocuk yaptı insanın mantığı almıyor.kaldı ki kardeşimi sevmediğini süylemesine rağmen insan sevmediği birinden niye çocuk yapar bide evlilik süresi 15 gün sürmüşse insanin aklı almıyor
bak canım kendi ağzınla söylüyorsun sen dahil herkes aldır demiş. O nasıl bir adam nasıl bir kocaki herkes onun bebeği hakkında kadına aldır diye baskı yapabiliyor senin kardeşin sen bu kadar hayatına müdahale ettiğin sürece mutlu olmaz düşünki bi ara barışmak istiyor kardeşim diye aklın çıktı bunların öbür dünyada hesabını vereceksin unutma ilahi adelette var bu dünyadada çekersin aklım almıyor aklım almıyor diyorsun ama benimde senin hal ve hateketini bi aklım almadı insan kardeşi boşandı diye mutlu olurmu hemde bebeğinden ayrı yaşamak zorunda kalacağı kardeşi için yazık gerçektenTamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
Size yuh diyorum. Bir cana kiymi dediniz. Kardesiniz korunsaydi o zaman. O cocugu size gostermezdim gelinin yerinde olsam. Kina alin bari davul zurma cagirin bir yuva bozuldugubicin onlari cagirmadoginiz kalmis15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?