Nihayet kardeşim boşandı

adını annesi mi vermiş. aman yarabbim hayatımda bu kadar büyük suç görmedim ben.

ya kadın sen ne saçmalıyorsun!
şurda bir konu açtın. sana aferin deseydik ağzında salya aka aka daha neler anlatacaktın acaba? bir dur sakin ol. konu açtın madem karşı atağa geçmeden biraz oku anla. bu insanlar ne diyor diye.
bebeğe ölsün demişsiniz. şimdi de o bebeğin derdine düşmüşsünüz.
kardeşin ne kadar masum senin?
evliliğe bakış açınız sadce para mı allasen ya
bi kadın evlenmeden önce abinizi sevmedi mi abiniz onu sevmedi mi? nasıl evlendiler?
evlenen insan zaten masraf yapıyor. sizin derdiniz harcadığı paranın karşılığını alamadı falan.
siz neler çektirmişsiniz o kadına. şimdi bile rahat bırakmıyorsunuz!!
rabbim size vicdan merhamet versin
son nefesinizde bile o kadının ve bebeğin sizin yüzünüzden çektiklerini düşünün.
çok sinirlendim çoook

Cok kötü kalplisnz yuva dagılıyor ve şükür edıyorsunuz....!!!! Kardesın kazanıyor verıyor derdı sana mı kaldı? Çocuğu da varsa verecrktır. 1 gün de evlı kalınır 10 yılda sonuçta evlılık evlılıktır! 1 gün evlı kaldı dıye bakılmaz

Siz saka misiniz ya? Cocugu tek basina yapmadi herhalde. Madem evliligin oturmasini beklemez lazim kardesiniz tutsaydi bi taraflarino cocuk yapmasaydi. Bebek ana rahmine dustugu andan itibaren bir CANLIDIR. Asil cahil sensin nasil diyebilirsin aldirsin dedik aldirmadi diye. Sana mi sorucakti bebegini aldirip aldirmayacagini. Allah o geline sabir versin sizin gibi bi aileyle bagi oldugu icin. Kurtulmus kadin sizden gitsin sadaka versin dicem ama o az kalir kurban kesmesi lazim.

Insallah kardesinizin yeni sevgilisi burnunuzdan getirir her seyi. Actiginiz butun konular kardesinizle ilgili. Belli ki bos birisiniz. Bunlara vakit bulabiliyosunuz. Hic kimse 15 gunluk evliligini sebepsiz yere bitirmez. Mutlaka iftira attiniz. O yuzden terketti evi kadin. Iyi de yapmis. Aldir oldur diye yirtindiginiz cocugun yuzunu gormek nasip olmaz umarim. Bir de baska bir konuda bankanin helalliginden bahsetmis. Su yaptiklari sevinmeleri cok helal cunku

ay inanamıyorum ne kadar iğrençsiniz içinizi kötülük kaplamış resmen bir gün döner dolaşır sizi bulur yaptıklarınız bunu unutmayın çok kötüsünüz

Gelininiz korunmadıysa kardeşiniz önlem alsaydı korunsaydi madem kadın tek başına yapmadı ya bebeği
Çok sevgisizsin asiri da fesat
ayrica bebeği aldır denen aileye neden göstersin kadin bebeğini iyi yapmış inşallah donunuza kadar almıştır yengeniz

ne biçim ne kötü bir insansınız . masum 2 insanın günahına girmişsiniz

kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etmeyin layığınızı bulursunuz

Kardesinizin para harcayip da parasinin karsiligini alabilecegini umdugu iliski sekline evlilik demiyoruz yalniz. Eger niyeti bu idiyse de para karsiligi bir iliski kursaydi,hem daha ucuza gelirdi kendisine ve ailenize.

Hayret bir sey
Kardeşim onu sevmeseydi bu harcamayı yapmazdı kaldı ki maddi durumu iyi istese zaten hayat kadınılarıyla olurdu evlenmezdi kadının amacı cocuk olsunda ilerde malı mulkü oğluna kalsın

Siz varsınız işte boşanmak için en önemli sebep ortayı karıştıran çay kaşığı gibi görümce helal olsun geline kendini ezdirmemiş anlamış kocası ailesine karşı arkasında durmayacak boşamış gitmiş nafaka da almış iyi yapmış.

Bu memlekette sorun cidden erkekler değil. En büyük sorun kadının kadına düşmanlığı. Sana düşman, bana düşman, dişi olan her şeye düşman; en çokta konu sahibi kendine düşman. Sözcüklerim tükendi bu kafa yapısının karşısında.

Kusura bakmayın da çocuğumu doğurup doğurmamaya ben karar veririm. Asıl aldır diyen cahildir. Kime ne benim çocuğumdan.

Kardeşiniz de cahil o zaman yapmasaymis bebek. Kiz kurtulmuş sizin gibi insanlardan sevindim.

Walla aynı şeyleri yaşadık.hakim bile şaşırdı 15 günlük evlilik olur mu diye zaten yasalar kadın tarafı tutuyor.bide ne şiddet ne hakaret hiçbişey yoktu eminim yaşadıklarımızı bilseydiler hak verirlerdiler ya 15 gun nedemek millet her gün şiddete uğruyor yinede cocuğu için boşanmıyorlar kötü erkek olduğu gibi kötü kadında var maalesef bazıları anlamak istemiyorlar

Size ne? ne olursa olsun onlar bir aileydi ve yıkıldı...Eşler ayrıldığında yer gök inlermiş...Bu kadarmı sevinen bir millet olduk insanların hüznüne?

Evet yaptığınız hesaplardan belli, siz değil gelin hanım paragöz canım.
Benim evliliğimi bitirenler de sizin bir model değişiğiniz bir aile olduğu için şunu sorabilir miyim? Madem benimsemediğiniz bir kadındı bu gelin ne diye bu evliliği onayladınız. Eminim siz de düğünde en önde oynuyordunuz.
Ayrıca davayı açan bitirmez evliliği, dava açmaya zorlayandır asıl bitiren. Ama ne söylenirse söylensin ıslah olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…