Nikah işlemlerinde hepatit aşısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkide hiç bakmadım ben ayrıca baktirdim benim bağışım var eşimin yok çıktı. Bende 98 oncesiyim. Gittik eşime aşı yaptırdık. Benim hususi ugrastigim sey için insanların iyisine denk gelip önlem aldiran doktoru kötülemesi:KK14: hayat çok zor böyleo_O
Tesekkur ederim bende sizin gibi yapayım en iyisi. Aklımda kalır yoksa. Sanırım gebelikte önemliymiş .
Zaten genelde işini iyi yapan kötülenir . Ortalama alkışlanır. :)

benimde hepatit a idi sanirim aşim yokmuş.
banada soylediler bende oldum.
tasiyici oldugundan degil onemli bir asi oldugundan vurduruyorlar.
sizin dediginiz gibi bisey olsa soylerlerdi mutlaka

Yani benim anlamak istediğim şu kızlar ben daha kan vermedim sadece sözlümün kan sonucuna bakarak neden hepatit aşısı yaptılar ki ne alaka yani

İyi de yapılması gereken bir aşı hepatit. Siz niye bu kadar takıldınız ben onu anlamadım. 🤷🏼‍♀️ lisedeyken babam tüm aileye yapmıştı 3 doz.

Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum. Dün sözlüm nikah işlemleriyle ilgili kan verdi bugün de doktora sonuç göstermeye ve belediyeden verilen kağıdı onaylatmaya gitti. Doktor kağıdı onaylamış hayırlı olsun demiş yalnız hepatite karşı koruman yok aşı ol demiş ve aşı yapmışlar. Bu aşıyı bunun dışında 2 defa daha olacakmış. Benim içim çok huzursuz oldu. Şimdi evlenmeden önce herkese hepatit aşısı yapıyorlar mı ? Yapmıyorlarsa benim sözlümde bunu görüpte mi yaptılar ? Eğer onda hepatit çıktıysa benim haberim bile olmadan kağıdı onaylarlar mıydı çünkü doktor engel yoktur diye kaşe imza atmış. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Nişanlınız daha önce hepatit b enfeksiyonu ile hiç karşılaşmamış yani doğal bağışıklık edinememiş.
Kanında antikor çıkmadığı zaman aşı yaparlar. Kesin bilgi 😉

Bir engel çıksa kaşe basmazlar diye biliyordum. Ama ben talesemi taşıyıcısıyım eşimle ayrı ayrı gittik bana kağıt imzalattılar eşime söyleyeceğime dair.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X