- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milli egitimin atama yer degistirme yonetmeligi degisti resmi gazetede de yayinlandi haberin varmi cnm
Ne gibi bir değişiklik oldu? Haberim yok
Bende tam bilmiyorum okumadim ama il memde calisiyorum atamada olanarkadasin soyledigine gore 5 yil boyunca calisma zorunlulugu var evlilik ve saglik ozru disinda tayin hakki yok evliliktede kadrosu kimin daha yuksekse onun yanina tayin alinabiliniyor ordada yine tayin olunacak olan sehirdede bos yerlerde tercih yapilacak nereye dusulurse artik.Eger es ozelde calisiyprsa calistigi yerde 3 sene felan sigortali calismak zorundaymis vsvs bisiler diyolardi bende es durumundan tayin dusunuyodum ama bakalim ne olacak tayin isteyecek arkadaslarim vardi aday olan artik onlarada sart geldi
Henüz böyle bir durum yok.
Sigorta süresi son 2 yılda 360 gün ve devam ettiğini belgelemesi gerekiyor.
Bİzde kadro durumu yok çünkü memur değil ancak öğretmen çiftlerde de yaz atamasında böyle bir durum olmadı bildiğim kadarıyla...
Memurlukla alakasi yok yonetmelik ogretmenleride kapsiyor hizmet derecesi kimin daha yuksekse alt onun yanina gidecek
resmi gazetede yayimlandi cnm
tek dertli ben değilmişim
en sinir olduğumda sen sus sen karışma sen anlamazsın demeleri şeytan diyor git nikah yap bitsin.
hepsi öyle apışıp kalsınlar.