Nikah kıyarsa tazminat eşine kalırmış

Neden pat diye hamile kaldın ki şunları diyen bir adama çocuk çok bileallah ömrünü versin bebeğinin o ayrı tabi
Hamilesin ya insan bişey de diyemiyor da ama bu adam seni benimsememiş sahiplenmemiş hala maalesef
Artık büyüteceksin sen ogreteceksin eş olmak baba olmak ne demek ya da ölüm gibi bazı şeylerin üzerine hesaplar yapılmasının ne kadar çirkin olduğunu ogreteceksin
Umarım değişir zamanla

Mesele para miktarı değilki, resmen öldükten sonra eşini değil ailesini düşünüyor ve bunu ince ince hesaplıyor.
Ben de onu diyorum işte. Çok üzüldüm konu sahibi ve çocuğu adına. Adam yatıp kalkıp nasıl anama kardeşime para bırakırım diye plan yapıyor.

Mesele para miktarı değilki, resmen öldükten sonra eşini değil ailesini düşünüyor ve bunu ince ince hesaplıyor.
Ben de onu diyorum işte. Çok üzüldüm konu sahibi ve çocuğu adına. Adam yatıp kalkıp nasıl anama kardeşime para bırakırım diye olan yapıyor.

Hayır eşiniz anormal.

Lafını etmem zaten ama merak ettim esim bu sözleşmede ne yazacak konu sahibinden dolayı acaba beni de ekleyecek mi hoş eklesin yada eklemesin hiç umrumda olmaz esim olmadıktan snra

Şimdi dışardan bakıldığında buradaki yorumların çoğu haklı gibi gözüküyor. Ama işin girince böyle acı bir olaydan sonra geride çok farklı senaryolar ortaya çıkıyor.
Çok örneğini yaşadık ve uzun vadede yıllara yayılan sonuçlarını gördük. Detaya girmek istemiyorum. Ama sonuç olarak riskli görevdeki herkesin bu konuda ince bir planı vardır. Çoğunun da o planda ailesi de vardır. Şartları ve sonuçları bilmeden yapılan yorumlar büyük haksızlık bence.

Bende emniyet personeliyim ölürsem arabam kardeşime kalsın niye diyeyim? Esimle almışız, bogazimizdan eşimle kısmışız.

Eşinizin psikolojik sorunları var bence. Bu kadar ölümden bahsetmesi normal değil benim eşimde polis ama bir kere olsun ölümün ö sünü duymadım.

Senin Eşin hayat arkadaşı falan değil... Bu tipler çok tehlikeli olur haberin olsun...

Ailesi var demişsiniz.evli oldugu kadın Aile den sayılmıyor ozaman.
Haksızlık nerde biliyor musunuz?kadının emeğini hiç eden erkek kişisinin oluşturduğu hayatta

Konu dışı ama bende bir soru sorayım benim eşim de polis. O, kağıt imzalanıyor ya hani birşey olursa diye eşim ve çocuğuma kalsın yazmıştı. Şimdi biz boşanıyoruz? O yazdığı değişir mi? Niye soruyorum yazayım da hemen linçlemeyin (çünkü boşanma sebebim beni aldatması aldattığı metres de polis. Biz boşandıktan sonra hemen eveleneceklerini duydum)))

Bende emniyet personeliyim ölürsem arabam kardeşime kalsın niye diyeyim? Esimle almışız, bogazimizdan eşimle kısmışız.
Ben tazminatlar için konuştum. Ev ve araba ile ilgili yorumumu başka mesajda yazdım zaten.buradaki bir çok yorum gereğinden fazla yüklenilmiş geldi bana.
Biz emniyet personeli değiliz bu arada.

Neyse çok da uzatmak istemiyorum. Bazı şeyler tecrübe edilmeden mantıksız gelebiliyor. Bu bağlamda yorumlara da hak veriyorum.

Valla kusura bakmayinda anneme ev kardesime araba diyip sonra tazminat muhabbeti yapan adama ben degil hayatimi bi bardak su vermem.Sende kendi vasiyetini sole ölüm bu kimi bulacagi belli olmaz benim birikimimden bir kurus bile alma hakkimi aileme ver flan de bakalim ne hissedecek

Size degil ama cocuguna hak düser yani benim bildigim maaşı cocuguna da bölunur yeni esine de

Size degil ama cocuguna hak düser yani benim bildigim maaşı cocuguna da bölunur yeni esine de
Anlaşmalı boşanacaz şartlarımı eksiksiz kabul ederse, bunu da ekleyim mi dosyaya yoksa bana karşı kullanır mı sonra ölmemi istiyor falan diye.

Aaaaaaaa daha neler ayol

Anlaşmalı boşanacaz şartlarımı eksiksiz kabul ederse, bunu da ekleyim mi dosyaya yoksa bana karşı kullanır mı sonra ölmemi istiyor falan diye.
Yani bunu ekletme gibi bi sansiniz yok bence cunku yasal olarak cocuguna kalacak zaten ama yeni eside hak talep edecekdir bole bi durumda sadece size ekstra bi hak dogmaz gbime geliyor ama ben varsayim olarak konusyorm bi avukata sorun bence birde anlasmali bosanmada bole bi madde koydurmaniz dediginiz gibi size karsi kullanabilir

Teşekkür ederim

Esinizin psikolojisi falan mi bozuk neden surekli olucegini dusunuyo ? Bide ailesinin durumu cokmu kotu surekli akli onlarda anlam veremedim kotu dusunmekte istemedim acikcasi uzuldum esinize ama kotu niyetli birisiyse de size cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…