- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
Nerde hangi düğün salonlarına bakıyorsunuz bu kadar uçuk rakamlı ?
Biraz daha araştırma yapın ben İzmirde 1500 tl ye 600 kişilik salonda düğünle evlendim.
gayet nezih ve ferahtı.
3000 tl civarında güzel bir yer bulabilirsiniz. ve sezon zamanı değil öncesinde kiralayın.
Ben oynamayı sevmeyen insandım ve gittiğim kuzen düğünlerinde bile sadece halaya kalkan biriydim.Hep ben nikahla evlenirim düğün oynamak bana göre değil diyordum.
Ama nişanlanınca düğün istedim.İçimde farklı birşey oluştu.. Sevdiğinle ilk dans, sevdiklerinle eğlence..
Nikahta o gelinliği giymeme değmez demiştim.
ve oynamayı bilmeyen bende ne cevherler varmışbütün yakınlarım şoka girmişti ben de
İleride keşke düğün yapsa idim diye pişman olursun.
Ben nikah ile evlendim, dügünüm olmadı.
O zaman önemsemedim, ne olacak ki ne gerek var önemli olan evlenmek değil mi demiştim.
Yanılmışım.
Düğün yapın..
Herkesin kendi fikridir saygı duyarım lakin bana düğün çok saçma geliyor.ben nikah la evlendim.çok ta memnunum bu durumdan.Kına gecemde çılgınlar gibi eğlendik zaten.
Şayet içinizde kalacaksa yapın.
Benim için ; imza atmak yeterli..
Hiçte pişman olmam..
Ben gereksiz düşünüyordum düğünü. Hele benim ailemin ve nişanlımın istediği dugun cok masrafkiydi. Son güne kadar gereksiz buldum. 50 bin lira harcamıştık düğüne. Ama dugun gunu ve gecn 2 yılımızda iyi ki dedim. Iyi ki yapmisiz düğünü :)Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?