Nikah mı düğün mü?

Kınanı büyük yap, nikah yap.
Ayrıca sen hangi ildesin 7binden başlıyo salon. arkadaşım ümraniyede dün sordu 800 kişilik salon aralık ayı için 2000 bin lira

Bu ikilemi yaşıyorsan düğün yapmalısın diyorum.. Belli ki içinde kalacak çünkü katı bir şekilde ben düğün sevmem demiyorsun. Bütçenize uyacak bir yer araştırıp düğün yapmanızı tavsiye ederim..

Her genç kız düğünü olsun ister efsanesini kim uydurdu merak ediyorum. 1. derece akraba olmayanların düğününe gitmedim, çocukken de gitmezdim. Ceplerinde 5 kuruş yokken bilmem kaç bin tl zarara girenleri anlamıyorum, ha zenginsen en kral yerde yaparsın. Geri türlüsü tatava.

Fuzuli, gerek yok. : D hep böyle diyoruz da imkanı iyi olup da düğün yaptım çok pişmanım ne gerek vardı diyeni duydunuz mu? Hadi imkan az ise o paraya neler yapılırdı denebilir ama imkan iyiyse bu da bahane değil.
Oynamayı kalabalığı düğünü sevmeyen insanlar da imkanı varsa düğün yapmalı bence. Ben de sevmezdim ama yaptığıma pişman değilim. Aksine güzel özel bir gün, keyifli eğlence. Güzel bir hatıra. Bu yüzden gerek var.
Sadece çok radikallerin ve imkanı olmayanların bahanesine inanabilrim. Onun dışında züğürt tesellisi gibi geliyor.

insan bi hevesle pahali filan tutuyo ama dugune yaklastikca, masraflar filan da oldukca ne gerek vardi diyebiliyosun :) zaten onemli olan evlendigin gun senin mutlu olman, insanlar en sasaali dugunu bile unutup gidiyo, imkanlarina gore kendine gore ayarla bence.. pahali geliyosa o yukun altina girme, saloma verecegin parayla tatil yap :) tekne cazip geldi bana da, guzel olabilir

yorumlarını okudum benim aklıma restoran hiç gelmedi açıkçası restoranlardan da fiyat alayım .

Teknde 150 kişilik 2 ,500 tl denildi bişey yok içinde. salondan ziyade teknede olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl ne kadara gelecek pastası meyve suyu ile

İstanbul Avrupa akasından bakıyorum . 2000 lira nasıl olur ki beizim burada mümkün dgl o fiyata bulmak . çok şaşırdım

Kınanı büyük yap, nikah yap.
Ayrıca sen hangi ildesin 7binden başlıyo salon. arkadaşım ümraniyede dün sordu 800 kişilik salon aralık ayı için 2000 bin lira

bunu annemde söylüyor kınayı güzel yaparsın nikah olur diyor ama ben inanlmaz karasızım

ben Avrupa yakasından bakıyorum yaz gelini olmak istiyorum

bende teknede yapıp ses sistemini kurup dansımızı orada yaparız de düşünüyrm

Bana gore de fuzuli ,o kredi borcunu yine siz odeyeceksiniz.bi tanidigimiz 60bin tl düğün salon tuttu gidenler ne gereksizdi diyor kimseyi memnun edememekte cabasi.ne kadar sade o kadar iyi.

aynen biz ödeyeceğimiz için o kadara gerek yok diyor 7 bin tl şaka gibi inanılmaz pahalı .

yemekli olursa pahalı olur gibi.

içki kesinlikle istemiyorum kimi zamanalr tartışmalar olabiliyor o yüzden içki olmayacak.

o ödetme kısmına karşıyım ben ben takısını takacak hem yediğini kendi ödeyecek kimse gelmezki.

Biz nikah yaptik sonra yakin çevremiz ile yemeğe gittik orada olpasta kese bilirsin hatta mekan sahibi ile anlasip dans bile edersin bana dikici gelmiştir düğünler ayrıca daha samimi bir ortam oldu ve daha az yorulduk:)

Bence düğüne gerek yok..
Nikah ardından da yakın arkadaşlarınızla güzel bir yemek. (5-6 kişi belki..)

Ya da yemek filan yapmayın nikahtan sonra müthiş bir balayı..

çok fazla 2-3 saat için ben o para için kaç ay çalışıyorum gider yerim. düğün yapmak istemiyorum evlenirsem tek sorun aileleri ikna etmek

7.000 mi?
Nasıl bir düğün salonuymuş bu
Daha uygun fiyatlı bir yerler araştır ve düğün yapın derim.
Şimdiden mutluluklar, hayırlı olsun

düğün için kredi çektik, takılanlarla karşılarız çoğu masrafı diye... hiç okadar takı takılmadı 3 senedir kredi ödüyoruz...dişimizi sıka sıka evliliğin tadı çıkmadı... düğün oldu neye yaradı elinize ne geçti dersen elinde izleye izleye bitiremedikleri saçma sapan çekilmiş komik bir düğün cd si geçti o kadar...düğüne harcanan parayla eşyalarımızın taksitlerini kapatırdık... rahat ederdik...

Hem düğün hem nikah yaptım ama düğünü degismem hiç bişeye :) kına nikah düğün şeklinde 3 gün sürdü benim evlenmem 2 kere gelinlik giydim ama düğünde eglendim :)

7.000 mi?
Nasıl bir düğün salonuymuş bu
Daha uygun fiyatlı bir yerler araştır ve düğün yapın derim.
Şimdiden mutluluklar, hayırlı olsun

Avrupa yakasında öyle malaesefki bnim arkadaşım tuttu maalesef ki.

Fiyat araştırması içerisindeyim ama bakalım nede karar kılacağım

teşekkürler

bende takılan paraların salonun parasını çıkarmayacağını düşünüyorum . ve kredi de bize kalacak kred ödemekle geçecek güzel zamanlarımız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…