- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi december90
-
Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
Kınanı büyük yap, nikah yap.
Ayrıca sen hangi ildesin 7binden başlıyo salon. arkadaşım ümraniyede dün sordu 800 kişilik salon aralık ayı için 2000 bin lira
Ya ben şu düğün olayını hiç sevemedim ya 7000 tl nelere verilir ayrıca ilk dansini teknede de yaparsın farklı ve guzel bi düşünce. Dans etmek için illa Org un başına geçmiş çirkin bi sesle şarkı söyleyen amcalara gerek yok kiii
Bana gore de fuzuli ,o kredi borcunu yine siz odeyeceksiniz.bi tanidigimiz 60bin tl düğün salon tuttu gidenler ne gereksizdi diyor kimseyi memnun edememekte cabasi.ne kadar sade o kadar iyi.
Bence nikah ardından akşam gençlerle eğlence. Hatta geçen bir tanıdık nikahtan sonra Kolcuoğlu kebapçısında yapmış eğlenceyi. Mekan kapatılıyor, ya da tek bir katı mekan büyükse, hem yemek hem şarkıcı oluyor. Misafirlere kendi ücretini ödeten de var ama bence hoş değil.
60-70 kişi ya da daha az olabilir. En sevdiklerini yakınlarını çağıracaksın. Hemde misafir öpme, takı takma faslı olmaz iki saat. Maksimum 3-4 bine halledilir bence. Hatta içki olmazsa daha az. Hemde süper eğlence olur.
Başka bir arkadaşımın da sülale feci kalabalıktı. 600 kişi nikaha çağırıldı. O kadar adama düğün yapılır mı? Nikah yaptı. Akşama 100 kişilik düğün yaptı otelde.
İşte en mantıklı fikir bu ne gerek var onca masrafa harcanacak çok şey varbende teknede yapıp ses sistemini kurup dansımızı orada yaparız de düşünüyrm
düğün için kredi çektik, takılanlarla karşılarız çoğu masrafı diye... hiç okadar takı takılmadı 3 senedir kredi ödüyoruz...dişimizi sıka sıka evliliğin tadı çıkmadı... düğün oldu neye yaradı elinize ne geçti dersen elinde izleye izleye bitiremedikleri saçma sapan çekilmiş komik bir düğün cd si geçti o kadar...düğüne harcanan parayla eşyalarımızın taksitlerini kapatırdık... rahat ederdik...Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
7.000 mi?
Nasıl bir düğün salonuymuş bu
Daha uygun fiyatlı bir yerler araştır ve düğün yapın derim.
Şimdiden mutluluklar, hayırlı olsun
düğün için kredi çektik, takılanlarla karşılarız çoğu masrafı diye... hiç okadar takı takılmadı 3 senedir kredi ödüyoruz...dişimizi sıka sıka evliliğin tadı çıkmadı... düğün oldu neye yaradı elinize ne geçti dersen elinde izleye izleye bitiremedikleri saçma sapan çekilmiş komik bir düğün cd si geçti o kadar...düğüne harcanan parayla eşyalarımızın taksitlerini kapatırdık... rahat ederdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?