- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
- Konu Sahibi december90
-
Bence nikah ardından akşam gençlerle eğlence. Hatta geçen bir tanıdık nikahtan sonra Kolcuoğlu kebapçısında yapmış eğlenceyi. Mekan kapatılıyor, ya da tek bir katı mekan büyükse, hem yemek hem şarkıcı oluyor. Misafirlere kendi ücretini ödeten de var ama bence hoş değil.Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
Merhaba Kızlar,
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
Büyük konuşmayın derim. İnsanın 25 yaşı ile 30 yaşı arasında bile düşünceleri değişiyorken. Cidden büyük konuşmamak lazım. Ben hayatta altın takmam sevmiyorum falan demişliğim var. Yok işte oynayamam ben çok banel falan. Ama ben meğer mahalle aradsı düğünleri sevmiyormuşum, pop müzük ağırlıklı bir düğünde sürekli oynadım. Altınları da taktım. Sadece çiçek atmam demiştim onu atmadım. Ordaki büyük konuşmamı yemedim sadece.
Canım sen ne zaman evlendin ki? 1500 lira 600 kişiye hizmet edecek garsonu bile kurtarmaz. Kaldı ki müzik olsun sanatçıya verilecek para olsun 600 kişinn içeceği gazoz olsun kuru pasta olsun yaş pasta olsun. 1500 inanılmaz bir rakam.
50 Bin ! Araba parası resmenBen gereksiz düşünüyordum düğünü. Hele benim ailemin ve nişanlımın istediği dugun cok masrafkiydi. Son güne kadar gereksiz buldum. 50 bin lira harcamıştık düğüne. Ama dugun gunu ve gecn 2 yılımızda iyi ki dedim. Iyi ki yapmisiz düğünü :)
Aynen o yuzden karsi çıkmıştım Bende. Milleti eğlendirmek icin o kadar para dokemem diye. Ama diplomatik bi dugun olunca masraf artiyor. Ama simdi gittiğin her düğünde benim düğünüm konuşuluyor hala o yuzden pisman degilim :)))50 Bin ! Araba parası resmen
Vays, aramızda kimler varAynen o yuzden karsi çıkmıştım Bende. Milleti eğlendirmek icin o kadar para dokemem diye. Ama diplomatik bi dugun olunca masraf artiyor. Ama simdi gittiğin her düğünde benim düğünüm konuşuluyor hala o yuzden pisman degilim :)))
martın son günüevlendim
yaz sezonu için fiyatları 3000 tl idi.
ben bahar gelini olmak istedim sıcakla aram pek yok. hava normal serinlikteydi güzeldi.
Ya ben şu düğün olayını hiç sevemedim ya 7000 tl nelere verilir ayrıca ilk dansini teknede de yaparsın farklı ve guzel bi düşünce. Dans etmek için illa Org un başına geçmiş çirkin bi sesle şarkı söyleyen amcalara gerek yok kiiiMerhaba Kızlar,
Bu sene Mart mı? İzmir'e taşınmak istiyorum o zaman :)
düğününü teknede yap bide orkestra çağırırsın oldu bittiMerhaba Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?