- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
çok fazla 2-3 saat için ben o para için kaç ay çalışıyorum gider yerim. düğün yapmak istemiyorum evlenirsem tek sorun aileleri ikna etmek
hayırlısıyla bakalım :)Bnde bilmiyorum ama o kadar para vermek istemiyorum .
Umarım ikna olur ailleer en büyük sorun aileler zaten ikna etmek felan
Nerde hangi düğün salonlarına bakıyorsunuz bu kadar uçuk rakamlı ?
Biraz daha araştırma yapın ben İzmirde 1500 tl ye 600 kişilik salonda düğünle evlendim.
gayet nezih ve ferahtı.
3000 tl civarında güzel bir yer bulabilirsiniz. ve sezon zamanı değil öncesinde kiralayın.
Ben oynamayı sevmeyen insandım ve gittiğim kuzen düğünlerinde bile sadece halaya kalkan biriydim.Hep ben nikahla evlenirim düğün oynamak bana göre değil diyordum.
Ama nişanlanınca düğün istedim.İçimde farklı birşey oluştu.. Sevdiğinle ilk dans, sevdiklerinle eğlence..
Nikahta o gelinliği giymeme değmez demiştim.
ve oynamayı bilmeyen bende ne cevherler varmışbütün yakınlarım şoka girmişti ben de
bunu annemde söylüyor kınayı güzel yaparsın nikah olur diyor ama ben inanlmaz karasızım
ben Avrupa yakasından bakıyorum yaz gelini olmak istiyorum
Evde kal şimdilik dışarıda kalma aman ha tehlikeliVays, aramızda kimler varTabii canım herkesin gönlüne göre olsun bu işler.
Büyük konuşmayayım ama bende asla düğün yapmam diyenlerim. Kaldıki gelinlikler de çok itici geliyor bana...Gelinlik de giymem diyorum. Düşündüm de, evde kaldıysam var bir nedeni galiba
Evde kal şimdilik dışarıda kalma aman ha tehlikeliElti adayımı kaybetmek istemem
Ben de düğünleri, kalabalığı ve el öpmeyi sevmem o yüzden nikah yeterli diyorum tabii arkadaşlar arası bir kutlama yapılabilir
daha çok masrafınız olacak...ben nikah diye tututrmuştum..eşim illa düğün olsun diye tutturdu neyse oldu... tamda düğün sezonuna denk geldi... bize altın takan çok olmadı... bir düğüne taksalar öbür düğüne takmamıyor insanlar şu zamnda zor...bende takılan paraların salonun parasını çıkarmayacağını düşünüyorum . ve kredi de bize kalacak kredi ödemekle geçecek güzel zamanlarımız .
Aynen canim hic gerek yok o parayi saklayin yavrunuza çok güzel oda yaparsiniz.odemeleriniz azalir gelen parayi altini daha rahat degerlendirirsiniz.nikahtan sonra yine yapin eglencenizi.aynen biz ödeyeceğimiz için o kadara gerek yok diyor 7 bin tl şaka gibi inanılmaz pahalı .
Hahahahah estg canım bence sen atabilin gelinkriterisin hic bisi istemeyen :)Vays, aramızda kimler varTabii canım herkesin gönlüne göre olsun bu işler.
Büyük konuşmayayım ama bende asla düğün yapmam diyenlerim. Kaldıki gelinlikler de çok itici geliyor bana...Gelinlik de giymem diyorum. Düşündüm de, evde kaldıysam var bir nedeni galiba
Atabil kim ki? Yakışıklı mı?Hahahahah estg canım bence sen atabilin gelinkriterisin hic bisi istemeyen :)
1500 tl mi inanamıyorum çok uygunmuş ya keşke burada da olsa öyle
Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
ben de düğün derim.Narlıdere deki Narlıbahçe tesisleri ile bir görüş çok nezih bir mekan...
çoktan evlenmiştir... 3 ay olmuş konuyu açalıValla düğün yaptım,eşim dese haydi bi daha düğün yapıyoruzhaydi derim düğün yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?