- 3 Aralık 2018
- 412
- 453
- 53
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Bir kere boşandı zaten mahkemeler çok uzun ve yıpratıcı kız da kabul ediyor zaten sorun bu değil suanBen anlamadım boşanma ve nafakadan neden korkuluyor kim korkuyor ?
Boşanma süreci çok ağır ve yıpratıcı bir kere deneyim yaşadık zaten tekrar aynı hengameye gerek yok karısı sekiz bin Euro vermezseniz çocuk doğurmam dedi ve daha bir sürü şartlar baktık olacak gibi değil ayrıldılar tekrar aynı sıkıntı şahit bul, avukat tut, nafaka öde gibi şeyler yaşamak istemiyoruz.suanki görüştüğü kişi kabul ediyor sorun yok.biraz araştırdım sadece Kıbrıs'ta nikahsız çocuk tedavisi gorulebiliyormus en kötü ihtimal Kıbrıs'a gidilecek ama dediğim gibi çok bilgimiz yokÖncelikle başkasının spermini başkasının yumurtasını enjekte ederler düşüncesini bir bırakın kenara hangi devirde yaşıyoruz özel DNA eşleştirmek için kan alınıyor merkezler bunun önlemini alıyor hiç merak etmeyin...
Bizde tese yöntemi ile tüp bebek yaptırdık maalesef Resmi nikah olmadan tüp bebek denemesi yapılamaz evlilik cüzdanı fotokopisi kaydı alınıyor bunu yapamazsınız.
Bir de çok saçma bir düşünce içindesiniz ne demek çocuk doğduktan sonra nikah kıyılacak???
Anlamadığım nafaka ne alaka ? Kız da bunu kabul etimş.öyle mi ? Ben birşey demiyorum.. Resmi nikah olmayanlara tüp bebek yapılmıyor .sağlık bakanlığının kesin ibaresidir bu.Bir kere boşandı zaten mahkemeler çok uzun ve yıpratıcı kız da kabul ediyor zaten sorun bu değil suan
Anlamadığım nafaka ne alaka ? Kız da bunu kabul etimş.öyle mi ? Ben birşey demiyorum.. Resmi nikah olmayanlara tüp bebek yapılmıyor .sağlık bakanlığının kesin ibaresidir bu.
Peki ne malum abiniz hamilelikten sonra kadına nikap kıyacağı.. siz olsanz böyle birşeyi kabul eder misiniz Allah aşkına. Çıldırıyorum hemcinslerimih kendilerini bu şekilde madur etmeyi kabul ettiklerihi duyunca..Boşanma süreci çok ağır ve yıpratıcı bir kere deneyim yaşadık zaten tekrar aynı hengameye gerek yok karısı sekiz bin Euro vermezseniz çocuk doğurmam dedi ve daha bir sürü şartlar baktık olacak gibi değil ayrıldılar tekrar aynı sıkıntı şahit bul, avukat tut, nafaka öde gibi şeyler yaşamak istemiyoruz.suanki görüştüğü kişi kabul ediyor sorun yok.biraz araştırdım sadece Kıbrıs'ta nikahsız çocuk tedavisi gorulebiliyormus en kötü ihtimal Kıbrıs'a gidilecek ama dediğim gibi çok bilgimiz yok
O zaman oraya gitsinler Türkiye de yasakBir kere boşandı şahit, boşandığı içi kadına nafaka , avukat ücreti çok yıprattı bizi şuan kız nikah konusunu sorun yapmıyor biraz araştırdım kibris ta nikahsız tüp bebek yapılıyormuş bir de yurt dışında ama hangi hastaneler hangi doktor onu bilmiyoruz
Doktor ve klinik tavsiyesi almak istiyorum kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruzO zaman oraya gitsinler Türkiye de yasak
Anladım tabii ki diyecek fazla bir şey yok bu durumda kiz kabul etmis nasil olsa.Boşanma süreci çok ağır ve yıpratıcı bir kere deneyim yaşadık zaten tekrar aynı hengameye gerek yok karısı sekiz bin Euro vermezseniz çocuk doğurmam dedi ve daha bir sürü şartlar baktık olacak gibi değil ayrıldılar tekrar aynı sıkıntı şahit bul, avukat tut, nafaka öde gibi şeyler yaşamak istemiyoruz.suanki görüştüğü kişi kabul ediyor sorun yok.biraz araştırdım sadece Kıbrıs'ta nikahsız çocuk tedavisi gorulebiliyormus en kötü ihtimal Kıbrıs'a gidilecek ama dediğim gibi çok bilgimiz yok
Ben yurtdışını falan bilmem tek buldiğim Türkiyede yasak olduğu. Kıbrısta babası bilinmeden kadına sperm bile veriliyor yani. Her türlü yasal olmayan şey var gidiniz orayaDoktor ve klinik tavsiyesi almak istiyorum kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz
Burda bunu yapan yok yurd dışında olurDoktor ve klinik tavsiyesi almak istiyorum kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz
Korkuyoruz yine aynı durumu yaşamaktan bir mahkeme üç yıl sürüyor, şahit bulmak gerekiyor insanlar şahit olmak istemiyor.Karisi altınları çaldı gitti, yalan dolan çok oluyor boşanma gibi soyut durumlardaAnladım tabii ki diyecek fazla bir şey yok bu durumda kiz kabul etmis nasil olsa.
Kıbrıs'ta yapılabilir Evet ama Türkiye'de bunu yapmanız mümkün değilbir tüp bebek denemesi için Kıbrıs'a gitmek yerine nikah kıyıp o şekilde Tedavi olması daha mantıklı değil mi Her evlilik boşanmaya gidecek diye bi durum yok.
Tam bir bencillik örneğisiniz. O çocuk sizin oyuncağınız değil. Allah akıl fikir versin
Bunu kabul eden kadının da aklına şaşayımBir kere boşandı zaten mahkemeler çok uzun ve yıpratıcı kız da kabul ediyor zaten sorun bu değil suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?