- 12 Mart 2019
- 15.378
- 34.939
- 598
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Korkunun ecele faydası yok hanımefendi çocuk doğduktan sonra da boşanabilirler gelin hamileyken de boşanabilirler insanız başımıza ne gelecek bilemeyiz lütfen şu düşüncenizden vazgeçin O kız da nasıl bunu kabul etti hayret ediyorum.Korkuyoruz yine aynı durumu yaşamaktan bir mahkeme üç yıl sürüyor, şahit bulmak gerekiyor insanlar şahit olmak istemiyor.Karisi altınları çaldı gitti, yalan dolan çok oluyor boşanma gibi soyut durumlarda
Sorun yok şuan herkes memnun hayatından konu tüp bebekBunu kabul eden kadının da aklına şaşayım
Nereye ne yazacağım siz karar veremezsinizKonu bu değil şimdi sizi ilgilendiren bir durum yok
SANANENereye ne yazacağım siz karar veremezsiniz
Bebeklerde sizin oyuncağınız değil.
Zaten kızın aklı tam neyse birşey demeyeceğimKorkunun ecele faydası yok hanımefendi çocuk doğduktan sonra da boşanabilirler gelin hamileyken de boşanabilirler insanız başımıza ne gelecek bilemeyiz lütfen şu düşüncenizden vazgeçin O kız da nasıl bunu kabul etti hayret ediyorum.
Konunun ne oldugunu farkındayım turkıye de yasak diye yazmıs zaten herkes.Sorun yok şuan herkes memnun hayatından konu tüp bebek
Sana terbiye dersi mi vermek gerek düzgün konuşZaten kızın aklı tam neyse birşey demeyeceğim
Konu sahibi de ayrı bir cins. İnsan sırf abisi için bir kadının göz göre göre madur olmasını nasıl kabul edebilir.. Yazık yaa.. Ne kadar bencilce bir konu
Konu sahibi demek ki madur olacağını düşünmüyor aynı durum başına gelse kendiside kabul ederdi Belli kiZaten kızın aklı tam neyse birşey demeyeceğim
Konu sahibi de ayrı bir cins. İnsan sırf abisi için bir kadının göz göre göre madur olmasını nasıl kabul edebilir.. Yazık yaa.. Ne kadar bencilce bir konu
Arkadaşlar sorun bu değil herkes razı halindenKonunun ne oldugunu farkındayım turkıye de yasak diye yazmıs zaten herkes.
Ben dıger noktaya degındım.
Bunu kabul eden kadının aklına şaşayım
Lütfen terbiye ile alakası yok kötü bir şey söylememiş herkesin yazdığı ve yazacağı şeyleri söylediSana terbiye dersi mi vermek gerek düzgün konuş
Herkesin kendi tercihi size sorum bu değilKonu sahibi demek ki madur olacağını düşünmüyor aynı durum başına gelse kendiside kabul ederdi Belli ki
Rahateizsaniz her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz boş boş evd oturmak yoruyor herladeLütfen terbiye ile alakası yok kötü bir şey söylememiş herkesin yazdığı ve yazacağı şeyleri söyledi
Bizde kadınlar topluluğu olarak böyle bir tercihin yanlış olduğunu anlatmaya açıklamaya çalışıyoruz kadınız bir kadına bu kötülüğün yapılmasına göz yumamıyoruz kusura bakmaHerkesin kendi tercihi size sorum bu değil
Konulu açtığınız zaman gelecek her yoruma da açık olmalısınız. Bu uslupla zaten birazdan banlanırsınızRahateizsaniz her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz boş boş evd oturmak yoruyor herlade
Evet sizin gibi Evlenmeden Nikahsız nasıl çocuk sahibi olunur diye araştıracak vaktimiz cok yokRahateizsaniz her konuya dahil olmak zorunda değilsiniz boş boş evd oturmak yoruyor herlade
Aaa bana terbiye dersinden önce size insanlık dersi vermek gerek.Sana terbiye dersi mi vermek gerek düzgün konuş
Ya o bebek. Bir ailesi bile yok. Sadece çocuk olsun ailesinini soyu devam etsin diye yapılmış bir bebek.misyona bakar mısınBizde kadınlar topluluğu olarak böyle bir tercihin yanlış olduğunu anlatmaya açıklamaya çalışıyoruz kadınız bir kadına bu kötülüğün yapılmasına göz yumamıyoruz kusura bakma
Bizi de götürmesin de yanında.Konulu açtığınız zaman gelecek her yoruma da açık olmalısınız. Bu uslupla zaten birazdan banlanırsınız
Bizim ne uslubumuz bozuk ne hakaret ettik. Ama maşallah hanım efendi çok terbiyeliBizi de götürmesin de yanında.
güzellikle açıklamasını yaptım ama tek bir noktaya takılmış bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?