Nikah şahitliği meselesi

Bu da bir şey mi? Biz 4 yakın arkadaşız (yani ben öyle biliyordum). Arkadaşlarımdan birinin nikahında diğer iki arkadaşım şahit olarak çağırıldığında ben orada bok gibi kalmıştım ve o ana kadar şahit olacaklarından haberim bile yoktu…

Baya baya beklenti içerisine girmişsiniz işte.
Ben alınmazdım.

Ay evet kötü olmuş gerçekten üzüldüm sizin adınıza, ben de buna yakın bir şeyler hissettim açıkçası daha sonra arkadaşınızla ilişkiniz nasıl oldu özel değilse?

Ay evet kötü olmuş gerçekten üzüldüm sizin adınıza, ben de buna yakın bir şeyler hissettim açıkçası daha sonra arkadaşınızla ilişkiniz nasıl oldu özel değilse?
Hiç konusunu bile etmedim tabiki çok üzüldüm eskisi kadar samimi değilim onlara karşı ama arkadaşlığımızı bitirmedim

Sanırım mesajlarıma sinirlendiniz; bu nedenle, beni de sinirli sanıyorsunuz. Sinirli değilim. Ne alaka? Konu açarken, herkesin sizi haklı bulacağını düşünmediniz herhalde? Çeşit çeşit insan var.
Çevremde sizin gibi insanlar yok ve doğal olarak bu şekilde konuşmuyorum.
Kimseye "ucuz" diyecek haddi bulmuyorsunuz demek; ne iyi! Ama başınıza gelebilir diye göz dağı verecek haddiniz var.
Ayrıca 2-3 arkadaşı olan (ki belli belirsiz bir arkadaşlık) ve küçük meseleleri büyüterek elinde kalan tek arkadaşı da kaybedecek kıvama gelen birinden tavsiyeye ihtiyacım yok. İyi günler dilerim.~

Ben haklı buldum sizi. Madem nikah şahidi o olacak peşinde de o koştursaymış keşke

Arkadaşlıkta yeni kilit nikah şahitliği mi? Ne zaman geldi bu güncelleme, çok şükür biz kaçırmışız bir de artık öyle tvlerdeki gibi çifter çifter şahitlerle mi evleniliyor? Ben onu çok zengin ailelerin yaptığı bir çeşit gösteriş sanıyordum, Sabancıların, Koçların vs. Kıçı kırık bir nikah ya bu kadar şova gerek yok bence. Bizim nikahlarımızda şahitler aile büyüklerinden seçilirdi, böyle arkadaş vs tripleri de hiç olmadı o yüzden. İyi ki de öyleymiş şimdi düşündüm kimi seçerdim diye bulamadım

Arkadaşlarınızla böyle konuşmadığınıza göre benimle kötü bir üslupla konuştuğunuzu kabul ediyorsunuz yani? Yapmayın lütfen çok fazla özel alanıma girmeye çalışıyorsunuz gerek yok böyle şeylere, kaç kişi düşüncemin aksine yorum yaptı ama sadece size böyle bir cevap verdim ki göz dağı falan çok abartılı bir itham. Neyse ben size bol arkadaşlı dünyanızda mutluluklar dilerim.

Hiç alınılacak bir mevzu değil.Açıklama yapılacak konu değil.Siz alıngansınız.Sizin yerinizde olsam hiç alınmam ,arkadaşınızın yerinde olsam açıklamaya gerek duymam.Küçük bir tavsiye ; karşılığını beklediğiniz hiçbir şey yapmayın hiç kimseye, çok hassassınız,çok üzülürsünüz bu düşüncelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…