NİKAH ŞAHİTLİĞİ

Neysesakinim

... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
10.762
11.404
498
38
Dünya köylüsü
Merhaba Hanımlar,

Çok ama çok mutluyum. Akşama ilk okul arkadaşımın nikahı var ve beni şahit seçtiğini söyledi. Hiç hazırlığım yoktu.
Ne yapacağım ,ne giymem gerekir. (siyah kadife bir elbisem var onu düşündüm ama çok mu ağır olur? )
Ne söylemem gerekir beni bir heyecan aldı. (hoş güzel bir anı olsun istiyorum onlara hem onlara hem bana )

Varsa tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Evet dersen fena olmaz. Bi de ayağına bas de oldu bu iş :KK73:

Siyah elbise mantıklı. Ömürlük hatıralar olduğu için saçına makyajına dikkat et tamamdır.

evet çok önemsedim bu işi saçımın boyası gelmişti eve geçip o işi halledeyim ozaman akşam üstüde kuaföre atarım kendimi sade bir taratırım güzle olur.

evet çok önemsedim bu işi saçımın boyası gelmişti eve geçip o işi halledeyim ozaman akşam üstüde kuaföre atarım kendimi sade bir taratırım güzle olur.
Aynen fazla olmamalısın. Koyu makyaja falan hiç girme sakın. Sade ve zarif ol. Sonuçta günün yıldızı arkadaşın olmalı :KK66:

Ben şahitlik de yaptım, kendim de evlendim ama hiç birinde konuşmayı bırak eveti tek söyleme şansı bile olmadı. sizler şahit misiniz diye genel sorulup iki kişiden ortak evet aldılar :D
Çok heveslenme yani.
Güzel bir hatıra ama özel bir an vermiyorlar. Çifte odaklanıldığından şahite şans verilmez.
Evet der fotoğraf çekilirsin ancak bu kadar olur boşuna heveslenme yani ;)

Ben şahitlik de yaptım, kendim de evlendim ama hiç birinde konuşmayı bırak eveti tek söyleme şansı bile olmadı. sizler şahit misiniz diye genel sorulup iki kişiden ortak evet aldılar :KK70:
Çok heveslenme yani.
Güzel bir hatıra ama özel bir an vermiyorlar. Çifte odaklanıldığından şahite şans verilmez.
Evet der fotoğraf çekilirsin ancak bu kadar olur boşuna heveslenme yani :KK66:

çok sağol ama zaten ben çok ön plana çıkmak istemiyorum defalarca ertelendi nikahları ve defalarca yüzük attılar şimdi temiz bir sayfa açıp evleniyorlar o yüzden farklı bir anı kalsın istedim yani herkes evet çok bildik oluyor ki benimkide öyle oldu farklı ne yapılabilir idi düşüncem

çok sağol ama zaten ben çok ön plana çıkmak istemiyorum defalarca ertelendi nikahları ve defalarca yüzük attılar şimdi temiz bir sayfa açıp evleniyorlar o yüzden farklı bir anı kalsın istedim yani herkes evet çok bildik oluyor ki benimkide öyle oldu farklı ne yapılabilir idi düşüncem

Bence bunla ilgili bir kelime etmeyin.
Ben defalarca yüzük atıp evlensem herkesin içinde bunun dile getirilmesinden hiç hoşlanamzdım. Çok özel bir durum.
Siz evet diyin geçin en güzeli

Bence bunla ilgili bir kelime etmeyin.
Ben defalarca yüzük atıp evlensem herkesin içinde bunun dile getirilmesinden hiç hoşlanamzdım. Çok özel bir durum.
Siz evet diyin geçin en güzeli
hayır etmeyeceğim tabi o tabi yeri olmaz ama şık bir anı olsun istedim

Farkli birsey yapmaya kalkismayin.

Dikkatler sizin uzerinize toplanirsa gelin ve damat icin cok sinir bozucu olabilir.

Giyinin gidin evet diyin gelin.

Orada da ciftleri tebrik edersiniz olur biter.

Benim nikah şahidim kayınbiraderim, eşiminki de onun kayınbiraderiydi (yani benim abim) kuru kuru evet deyip geçtiler ya ne güzeldi bak aklıma getirdin :))

Back
X