Nikah SONRASI Takı Meselesi

BirininCicegi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
314
485
103
Eşimle boşanma sürecindeyiz. 5 sene önce evlendik fakat kv takacağı bilezikleri sonradan takıcagını söyledi. 8 burma. Şimdi eşim boşancagımız için annesının vermiyceğini düşünüyor. Ben alamayacak mıyım takılarımı ? 2 kızım var eşim çocukların ıhtıyaclarını karşılayacıgını söylüyor nafaka harıcınde. Kv her konusu acıldıgında alıcam sana takıcam diğer geline yaptım sana yapmamazlık etmem diyordu. Şimdi eşim boyle deyince şaşırdım açıkcası. Ben be yapabılırım nasıl alabılırım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden

Eşimle boşanma sürecindeyiz. 5 sene önce evlendik fakat kv takacağı bilezikleri sonradan takıcagını söyledi. 8 burma. Şimdi eşim boşancagımız için annesının vermiyceğini düşünüyor. Ben alamayacak mıyım takılarımı ? 2 kızım var eşim çocukların ıhtıyaclarını karşılayacıgını söylüyor nafaka harıcınde. Kv her konusu acıldıgında alıcam sana takıcam diğer geline yaptım sana yapmamazlık etmem diyordu. Şimdi eşim boyle deyince şaşırdım açıkcası. Ben be yapabılırım nasıl alabılırım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
Takılmayan bileziği nasıl alacaksınız? Söz verdi diyip şikayet edemezsiniz ki.

O kadar düşünceli davranır mı bilemedim:KK14:

yani şu noktada istemek için çok geç kalmışsınız. yapar mı ? kendi vicdanı ile alakalı.
eğer torunlarını düşünürse yapmalı.
ancak neticede onun oğlu da yara alacak bu süreçten. size karşı tutumu ne olur bilemem.
ayrılma nedeniniz nedir özel değilse ?

Vaktiyle almalıydınız. Bu saatten sonra vermez. Hele ki boşanıyorsanız unutun o bikezikleri. Zaten sadece sözle ifade edilmiş birşey. Hak iddia edemezsiniz.

Haklısınız ama yapacagını soyledı her defasında degerınde
Söyleyene kadar her sene bir tane alsa şimdiye yapmıştı , burma bilezik ne kadar ki Allah aşkına isteyen alır bide bosanacakmissin unut sen onu beklentin olmasın üzülürsün

1 ay önce burma bileziğe 9000tl ödedim, şuan artmıştır kesin ama 9000 desek yine toplam 72.000tl yapar. Boşanacak geline hangi kv yapar bu yatırımı? Tabii elinizde imzalı bir sözleşme varsa o ayrı. Ozaman verirsiniz mahkemeye alırsınız altınları. Diğer türlü soğuk su iyi bir seçenek olur.

Back
X