Nikah SONRASI Takı Meselesi

Diğer geline takmış size takmamış öyle mi eşiniz 5 senedir hiç ses çıkarmadı mı yahu abime yahut kardeşimin eşine taktın da hani bize hediyeler anaaaa diye! Böyle adamı boşayın gitsin zaten boşverin bileziği kurtulmuş olursunuz evlat getirirken dünyaya ayrımcılık yapılmayacak işte hep kastettiğim konu bu ötekine ver ver ver ee hani bu geline yok dımdızlak

Anlaşamamanız çok normal abisinin eşine takılmış takılar size takılmamış o eşle ben mesela hiç anlaşamam bi kere evli kalsanız ömür boyu bu takı meselesi muhabbeti hiç bitmez aranızda

Bana kv ve kp ikisi birlikte 2 tane bilezik takmislardi hediyelik en hafiflerden. 😬

6 yillik evliyim. Benden önce eltime ne yapildigini hala bilmiyorum. 😂
Ama simdi dusundum bence eltime daha çok yapilmiştir 😕😕 omur boyu bunu nu dusunicigim simdi

Kınada kaynanam avucuma altın koymadı neymiş onlarda adet yokmuş 10 senedir lafını yaparım 10 sene o altını anası niye vermedi ben de geri kafalılık kınada al mikrofonu eline kaynana kaynana altını getir yoksa bu kına olmaz bu yaşımdaki çirkeflik yoktu beee ne safmışım

Bana kv ve kp ikisi birlikte 2 tane bilezik takmislardi hediyelik en hafiflerden. 😬

6 yillik evliyim. Benden önce eltime ne yapildigini hala bilmiyorum. 😂
Ama simdi dusundum bence eltime daha çok yapilmiştir 😕😕
Şu altın meselesine girdik mi zaten benim sinirler zıplıyor :KK70: 10 sene önce kınada avucuma koymadığı altın hala dilimde

Safmışım beya al mikrofonu eline kaynana getir altını yoksa dağılın kına bitti derdim şimdiki çirkefliğim olsa geç açılmış benim gözüm geç :KK70: oğlu şimdi yapıyor bilmem kaç taş yok kar etmiyor anan avucuma altını koymadı 😁
Ahh ahhh şimdiki aklım olsa ben de neler yapardım neler geçti üstüne birer soda içelim 🤣

Şu altın meselesine girdik mi zaten benim sinirler zıplıyor :KK70: 10 sene önce kınada avucuma koymadığı altın hala dilimde

Ben hiç lafını yapmadim. Ailem de "şu kadar isteriz" seklinde bir istekte bulunmamisti.
Ailesinin almadigi altin için neden eşime soyleneyim eşim ne yapsin ki? 🙄

Bu durumdan mutluyum bile aslinda. Herseyi esim yaptigi için ailesine minnet borcumuz da yok, bisey alirken yaparken onlarin agzina bakmamistik hala bakmayiz.
Ceyrek için 10 sene soylensem eşim başima bir ceyrek firlatirdi herhalde. 😂😂😂😂

Olmayan bileziği nesini taksın lar sana? Seni Cocuk gibi kandırmışlar ve anlaşmalı değil çekişmeli boşanmanızı tavsiye ederim. Erkekler sorumsuz oluyor cocuklara bakarım der kandıra bilir.

Ben hiç lafını yapmadim. Ailem de "şu kadar isteriz" seklinde bir istekte bulunmamisti.
Ailesinin almadigi altin için neden eşime soyleneyim eşim ne yapsin ki? 🙄

Bu durumdan mutluyum bile aslinda. Herseyi esim yaptigi için ailesine minnet borcumuz da yok, bisey alirken yaparken onlarin agzina bakmamistik hala bakmayiz.
Ceyrek için 10 sene soylensem eşim başima bir ceyrek firlatirdi herhalde. 😂😂😂😂
Sizi bilmem de bizde takı meselesi maalesef görenek Bursanın yerlilerinde bu var keşke olmasa 10 sene önce 5 bilezik 1 set takım söz bileziği tek taş alyans pırlanta bazısı ekstra Trabzon hasır falandı şimdi altın yüksek kaçtır bilmem ama geçen bi tanıdığın taktığı takıları gördüm hey maşallah dedim

Sizi bilmem de bizde takı meselesi maalesef görenek Bursanın yerlilerinde bu var keşke olmasa 10 sene önce 5 bilezik 1 set takım söz bileziği tek taş alyans pırlanta bazısı ekstra Trabzon hasır falandı şimdi altın yüksek kaçtır bilmem ama geçen bi tanıdığın taktığı takıları gördüm hey maşallah dedim

Bizde de takı adeti var ama babam o muhabbete girip şunu isteriz demek istemedi.

Yapmaya gönülleri olsaydi hiçbisey istenmese de yaparlardi. Zorla altin istesek eminim hepsini eşime aldirip kendileri almiş gibi takalardi degişen birsey olmazdi yani, yine eşim yapmiş olurdu herseyi. :)

Altin sadece dugunde alinan bisey degil hem her zaman alinir. Eşim işlerinin bozuldugu donem haric dugunden sonra da altin aldi bana zaten. Gorenek diye de 10 sene kavga edilmez be. 😂😂😂
Eşin koysaymiş avcuna altini napcan kvyi. 😂😂

Back
X