nikah sorunsalı; düğün anında mı once mi?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?

Not: arkadaşlar konum hortlatilmis farkında olunmadan. Nikah düğünde oldu cok da guzel oldu. Fikir veren herkese teşekürler. 3 buçuk aydır evliyim artık:-D

Son düzenleme:
ben düğünümde yapmıştım resmi nikahımı. hem nikahımı da herkes görmüş oldu hem de gelinliğimle duvağımla nikah fotolarımız çok güzel çıktı :) gerçi belediye başkanının kendisi tanıdığımız olduğu için o kıydı ve konuşma üstüne konuşma yaparak 1 saatimi yemişti ama yine de pişman değilim.

Ha bu nikah işi, düğünle gayet güzel oluyor bacım.
Saati belli zaten, memur geliyor, kıyıyor, gidiyor.
Benim öyle oldu, sıkıntı da olmadı, iki hazırlığa gerek görmedim ben ama tercih meselesi tabii

Son düzenleme:
bende nikah salonuna ilave bir ücret ödeyerek kokteyl tarzı bir şey yaptırdım. böylece nikah memurunu bekleme sıkıntım olmadığı gibi. nikahı kıy başka yere geç derdide yok.ama davul zurna istiyorsan mümkün olmayabilir tabiki

En iyisi düğün anında kimseye eziyet olmaz hem nikaha git gel düğüne koş en güzeli düğünde biz öyle yaptık

Bulunduğunuz belediye ile görüşmeniz yararınıza olur, o tarihte nikah dolu olabilir, dışarıda nikah kıymıyor olabilirler.
Şahsi fikrim, düğünden once ayrı bir heyecan yaşamaktan yana :)
Mutluluklar dilerim :)

Yazan arkadaşlarla aynı fikirdeyim.
En güzeli salonda kıyılması bence de.
Bizim de salonda olmuştu arkasından dans falan daha hoş oluyor sanki

Bence düğün aninda olmali hem size bir is daha cikmamis olur kiyafetti falan hem insanlari bir daha başka yere tasimana gerek olmaz hem dugunde kalabalıkla dolu dolu alkislar falan ardından gelen dans çok romantik oluyor

Ayrica 10 dk bile surmuyor neden kayip zaman olsun ki ...

Canlarim teşekkür ederim yorumlariniz icin. Soyleki ayri yaparsak ilk tanistigimz yerde aile arasi ufak bi tören yapicaz. Bole denize nazir bi okul bahcesi:-D aslinda orda istiyorum istemiyorum deil. Ama iste dugun aninda da hos olabilir die düşünüyorum. Birde ben oynamayi cok seviyorum düğüne cikcan nikahdi takiysi malum yaz düğünü kaldi geriye bi saat:-( tadini cikaramazmiyim acaba

eşimin yanıma gelebilmesi için önce oldu bizimkisi ama düğünümde olsun isterdim nikahımı

Bende salonda istemistim ama esimin kuzeni ayarlamayi unutmus
Allahtan tanidiklar vardida gündüz evde oldu aksamida dügün :123:
Salonda cok daha hos bencede, hem tüm Davetliler görüyor, hem dügün ve Nikah tarihi bir olmasi daha güzel bence!!
Daha önce yaparsaniz, ayri bi telas ve daha az kisiyle oluyor, ama oda hos oluyor yani
Ayarlaya biliyorsaniz Salonda olmasi daha güzel, cokta vakit almaz merak etmeyin, göbek atmaya da bol vakit kalir

Son düzenleme:
düğünde olması en temizi. zaten çok kısa sürüyor. gecikme olma ihtimali de çok düşük. hem bunları kafanıza takmayın. kararınızı verin ve gönlünüzü ferah tutun. ya gecikirse dediğiniz an bitersiniz. her şeyi siz düşünüp kontrol edemezsiniz ki. tavsiyem düğün içinde olması. hayırlı olsun bu arada.

bu tamamen kişisel tercih,hatta zevk istek meselesi..
ben düğün zamanı aynı anda olsun istemiştim, öyle yaptık..
zaman kaybı da olmadı bence gelen her davetlide o ana şahit oldu güzel oldu..

Sagolun hepinizzz... o zman nisanlimla tekrar konusayimda düğünde yapsak mi diim

Benim düğünüm çok ünlü bir otelde (ister istemez dahada heyecanlıydım) oldu ve belediye başkanı kıydı.
kesinlikle düğünde derim. benimde oyle oldu herkesin gözü önünde karısı oldum canım kocacımın...
ve o anı varya hiçbişeye değişmem. heycandan nefes alamıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…