- 3 Aralık 2013
- 2.632
- 191
- 123
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?
Canlarim teşekkür ederim yorumlariniz icin. Soyleki ayri yaparsak ilk tanistigimz yerde aile arasi ufak bi tören yapicaz. Bole denize nazir bi okul bahcesi:-D aslinda orda istiyorum istemiyorum deil. Ama iste dugun aninda da hos olabilir die düşünüyorum. Birde ben oynamayi cok seviyorum düğüne cikcan nikahdi takiysi malum yaz düğünü kaldi geriye bi saat:-( tadini cikaramazmiyim acaba
Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?
sizin durumunuzda, önceden kıyılsa daha güzel olur sankii. Fotoğraflarda fonda düğün salonunun olması başka tanıştığınız yerin olması başka. Çok güzel olur bence.
Valla bende ole olunca cok sevinirim anca dugunumde salonda olmayacak. Oda denize sifir bi salon var ordda olacak. Salon acik yani düğünde olsada arkada kocaman bir deniz ve Körfez manzarasi olcak :-D
fikir veren tum arkadaşlara teşekkür ederim sanirim cok kararsizim, talan oldum talan oldumm:-D bi kagit kalem alip kendimce arti ve eksilerini yaz bakim ikisinin:-D
Ben manevi değerinden bahsetmek istemiştim aslında.
Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?[/QUOTE
Dügünde olmustu bizim .nikah olur ardindan devam eder dugun vakit sorun olmamisti. bence daha heyecanli oluyor.evet ine bir suru kisi sahit oluyor ..simdiden tebrikler
meraba ben düğün esnasında yapılan nikahları daha güzel ve anlamlı buluyorum
gelin ve damat geliyor ilk dansı yapıyor sonra hemen nikah töreni oluyor sonra da müzik
niye zaman kaybı olsun 20 dakika anca sürüyor bir nikah töreni
--bu arada senin sticker ında we have been married for 9 years.. yazıyor çizelgende ise düğünümüze şu kadar ay var yazıyor''we have been married'' yazması orada yanlış düzelt istersen --
Tabiki düğün anında olmalı nikah. Memur geliyor zaten sorun olmuyor. Beş dakikalık iş vakit kaybı da yok. Zaten elbise filan giyip nikahı önceden yapanları da hiç anlamam. Özel bir durum için(tayin vs..) nikah gerekmiyorsa önceden yapmak anlamsız . Düğün günü yapılanın büyüsü de başka.Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?
Canlarim teşekkür ederim yorumlariniz icin. Soyleki ayri yaparsak ilk tanistigimz yerde aile arasi ufak bi tören yapicaz. Bole denize nazir bi okul bahcesi:-D aslinda orda istiyorum istemiyorum deil. Ama iste dugun aninda da hos olabilir die düşünüyorum. Birde ben oynamayi cok seviyorum düğüne cikcan nikahdi takiysi malum yaz düğünü kaldi geriye bi saat:-( tadini cikaramazmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?